Arkadaşlar 17 yaşıma girdim 1 yıla yakın bir süredir ayda 1-2 defa sakal traşı olurum benim çocukluk kuaförüme en son gittiğimde sakalları mı traş makinasıyla almasını istedim sakallarımda kıl dönmesi ölduğunu söyledi ve çıkardı gerçekten çok can yakıcıydı,Nedenini sorduğum zaman sakallarımın kıvırcık çıktığı daha tam sakal olarak çıkmadığını söyledi...Şimdi sorun benim ilerde sakallarım daha gür çıkmaya başladığı zaman bu kıl dönmeleri daha çok can yakıcak bu olay geçici bir durum mu ??
Alycone28
kullanıcısına yanıt
yaşım 22 aynı sıkıntı bendede var.14 yaşımdan beri aynı miktarda sakal çıkıyor ve düzgün değil.Çok şekilsiz ve çene etrafında boşluklar var.İşin kötüsü diğer taraflarda bolca çıkıyor.Hiçkimsede yokken bende vardı ve çok can sıkıcıydı.Şimdi herkezde düzgün çıkıyor ama bende hala aynı sakal.Berberle konuşurkan çıkar daha sabret dedi bi umut düzelmesini beklicez artık.
Benim Sakallarım her yerde aynı ondna yada bir sıkıntım yok ama bazı yerlerde sorunlu cıkıyo sakal,peki kıl dönmesi olayı devam ediyor mu ?
kıl dönmesi olanlar sakalınızı tersten almayın eğer jiletle traş oluyorsanız,elektrikli makine ile oluyorsanız tam tersi sakallar tersten alınır.