< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sakarya erkek kyk (2. sayfa)
-
-
İzmir'le Sakarya'yı kıyaslamadım, İzmir'den Sakarya'ya geçmeme rağmen pişman değilim dedim. Yani vurgu yapmak istediğim kısım insanların duyduklarıyla aklında oluşan Sakarya önyargısı ile gerçekte var olan Sakarya farklı yerler. Üniversite bazında konuşuyorum yalnız buna dikkat.
+ olarak İzmirde 2 yıl yaşadım. Karşıyaka, alsancak ve bornovada çok zaman geçirdim. Her İzmirden İzmite döndüğümde taşı toprağı öpesim geliyordu. İzmirde tanıştığım İzmirli arkadaşlarımı çok çok sevdim fakat şehrin yapısı o kadar bozulmuş ki İzmirde İzmirliler harici herkes var. Her sokağa çıktığımızda başka bir olay görmekten gına gelmişti. Belki de hayatımın çoğunun marmara bölgesinde geçmesinden kaynaklıdır bu durum bilmiyorum fakat ben hiç ısınamadım şehire. Zaten depremi orada yaşadım. 7-8 katlı binaların birbirleriyle arasında karşılıklı 5 metre olduğu ara sokaklar beni hayattan soğutmaya yetti. Sahil kesimler hariç o kadar iç daraltıcı bir yapısı var ki şehirin. Hayatımda gördüğüm en kötü yerleşim yerleri İzmirdeydi. Sanki büyük bir şehire değil de koca bir köye gelmişim gibi hissettim hep. Durum böyle olunca sakarya üniversitesinin ferahlığı ve doğası bile beni tavlamaya yetti. Geldikten sonra da hiç pişman olmadım
-
https://www.youtube.com/watch?v=LX1EohA3o_A&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tüm söylediklerinizde haklısınız aslında ama yinede bir genç için izmir daha cazip gelir her zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sakaryanin yobazlari merkezde olur
Serdivan ogrenci yeri takilirsin
Ben zamaninda koyde okumustum vay be kac sene gecmis.
Bu arada sakarya otogardan serdivana hep servis olur bu da bi guzellik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmirde yıllarca yaşadım overrated bir yer olduğunu düşünüyorum niye izmir hayranlığı var herkeste
Sakaryada karadenizde hayatında başarılar dostum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X