Bildirim
Sakarya erkek kyk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 kişi küçücük odada kalicaksiniz geçmiş olsun . Geceleri rahat uyuyabilmek için göz bandı ve kulak tıkacı almayı unutma. Farklı milletlerden kişilerle aynı odada kalabilecegin için kendini sürekli kolla. -
la keşke banada ora çıksa yedekte iyiymiş
6 kişiyse kotu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-288855146 -- 7 Eylül 2022; 13:9:9 > -
Hocam tek oda değil ama 6 kişilik olanlar. Şimdi aradım. 4-5-6 kişilik odalar varmış. 5 ve 6 olanlar iki oda şeklinde. Ranza yok yani. Depozito fazla ödedim muhtemelen 4 kişiliğe atarlar. -
Fakir olunca kendimi avutma şeklim -
Ne alaka hocam? -
Yazık kafana... -
Nasıl hayatta kalmışsın bu zamana kadar sen merak ettim cidden. Allah anana babana yardım etsin -
Bence seninkilere yardım etsin bro 6 kişilik yurda yolluyorlar kendine acı.
Orda kalacağıma asgari ücretle işe girer eve para götürürüm hahhaa -
sakaryada okumayı bırak, bir kere bile gitmemiş kişiler gelip burada kulaktan duyma bilgilerle ahkam kesiyor. yabancı öğrenci alma olayı bütün üniversitelerde var, hatta deü geçen sene yabancı öğrenciye %50 kontenjan açtı. İzmirden sakaryaya geçen birisi olarak gram pişman değilim. Senin kafanda sakaryada herkesin sarıkla falan dolaştığı var yüksek ihtimal, emin ol kampüste insanlar sevgilileriyle sabahtan akşama kadar sarılarak rahatça oturabiliyor. Senin kafan türklerin develere bindiği kafasıyla aynı kafa
-
içimi rahatlattin
Benzer içerikler
- testokul cevap anahtarı
- dil ve konuşma terapisi okuyanların yorumları
- biyokimya tus puanları
- soru çözerek para kazanma
- bes yayınları nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X