Şimdi Ara

Sakarya-Fenerbahçe 20:00'de NTV'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dx

o değilde hala ön liberoya sağlam bi adam almadılar

3 haftadır şekip mosturoğlu italyadaymış. önlibero transferi için. aziz başkan onay vermiş. dün de divan kurulu toplandı önlibero alsak mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

quote:

3 haftadır şekip mosturoğlu italyadaymış. önlibero transferi için. aziz başkan onay vermiş. dün de divan kurulu toplandı önlibero alsak mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

quote:

quote:

ŞAKa GİBİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

quote:

quote:

ŞAKa GİBİ

• karasaldan yayınlanacak yoksa uydudan da izleyebilecekmiyiz . birde fbtv'nin yeni frekanslarını bilen varmı yav
  • Şifreli olmaz zaten istediğin yerden izle.

"Türksat 2A,42 Derece Doğu uydusu, Frekans:11.957, MHZ Polarizasyonu: Vertical (Dikey), Symbol Rate: 27.500 Ksym/s, Fec:5/6"
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Seneye önemli rakiplerimizden biri olabilir tam bir taktik savaşı olacağını düşünüyorum

Klububu karıştırmışsın Tercihlere gidip galatasarayı seç.

Yavaş gel genç senin benim fenerbahçeliliğimi sorgulamaya hakkın yok, bazen olaylara mizahsal olarak da yaklaşmak gerekir. Ben burda bunu yazdım diye küme düşürülecek değiliz ya kaldıki ben adeletin tecelli etmesinden yanayım kimsenin kimsenin hakkını yemeye hakkı yok. Adalet yerini bulsun suçlular cezasını çeksin biz de suçluysak çekelim cezamızı değilsek aklanalım bu süreç artık çok uzadı ve can sıkmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.