o değilde hala ön liberoya sağlam bi adam almadılar
3 haftadır şekip mosturoğlu italyadaymış. önlibero transferi için. aziz başkan onay vermiş. dün de divan kurulu toplandı önlibero alsak mı diye
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
3 haftadır şekip mosturoğlu italyadaymış. önlibero transferi için. aziz başkan onay vermiş. dün de divan kurulu toplandı önlibero alsak mı diye
quote:
Orijinalden alıntı: Delete90
quote:
quote:
ŞAKa GİBİ
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
quote:
Orijinalden alıntı: Delete90
quote:
quote:
ŞAKa GİBİ
karasaldan yayınlanacak yoksa uydudan da izleyebilecekmiyiz . birde fbtv'nin yeni frekanslarını bilen varmı yav
Şifreli olmaz zaten istediğin yerden izle.
"Türksat 2A,42 Derece Doğu uydusu, Frekans:11.957, MHZ Polarizasyonu: Vertical (Dikey), Symbol Rate: 27.500 Ksym/s, Fec:5/6"
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
Seneye önemli rakiplerimizden biri olabilir tam bir taktik savaşı olacağını düşünüyorum
Klububu karıştırmışsın Tercihlere gidip galatasarayı seç.
Yavaş gel genç senin benim fenerbahçeliliğimi sorgulamaya hakkın yok, bazen olaylara mizahsal olarak da yaklaşmak gerekir. Ben burda bunu yazdım diye küme düşürülecek değiliz ya kaldıki ben adeletin tecelli etmesinden yanayım kimsenin kimsenin hakkını yemeye hakkı yok. Adalet yerini bulsun suçlular cezasını çeksin biz de suçluysak çekelim cezamızı değilsek aklanalım bu süreç artık çok uzadı ve can sıkmaya başladı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme