Perşembe günü Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçı, taraftarın sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe, bugün de Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20:00’de başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak. Bu arada Fenerbahçe’ye ayrılan biletlerin, taraftarların daha kolay ulaşabilmesi için İstanbul’da da satışa sunulduğu açıklandı. Bu arada sakatlığını tamamen atlatan Niang’ın dün takımla birlikte çalışmaya başladığı bildirildi.
en sonunda bi maç izleyebilcez.
emenike oynuyormu
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
emenike oynuyormu
büyük olasılık hayır. çünkü dün niang antremanlara başladı emenike hala tedavisi sürüyor, diye okdum. bi kanalda alt yazı olarak geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: canbaba19
büyük olasılık hayır. çünkü dün niang antremanlara başladı emenike hala tedavisi sürüyor, diye okdum. bi kanalda alt yazı olarak geçti.
Alıntıları Göster
Maç hangi gün?
quote:
Orijinalden alıntı: Miklo*
Maç hangi gün?
Bugünmüş
quote:
Perşembe günü Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçı, taraftarın sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe, bugün de Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20:00’de başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak. Bu arada Fenerbahçe’ye ayrılan biletlerin, taraftarların daha kolay ulaşabilmesi için İstanbul’da da satışa sunulduğu açıklandı. Bu arada sakatlığını tamamen atlatan Niang’ın dün takımla birlikte çalışmaya başladığı bildirildi.
Taraftar yine sahaya girmezse izleriz tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^
quote:
Taraftar yine sahaya girmezse izleriz tabiki
Seneye önemli rakiplerimizden biri olabilir tam bir taktik savaşı olacağını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
Seneye önemli rakiplerimizden biri olabilir tam bir taktik savaşı olacağını düşünüyorum
quote:
çok komik. komşular filan da geldi hep beraber gülüyoruz
quote:
Klububu karıştırmışsın Tercihlere gidip galatasarayı seç.
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
çok komik. komşular filan da geldi hep beraber gülüyoruz
Alıntıları Göster
Maçı FBTV'de CANLI olarak verecek.
quote:
gsli deyilde karıştırsa karıştırsa nezaman ne dediği belli olmayan komik bjk taraftarı karıştırır
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
kesin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kanack Attack
quote:
kesin mi?
yav bende niye galatasaray armasi var? cok utanc verici bi durum . nereden degistirebilirim yardimci olun lütfen
quote:
quote:
quote:
kesin mi?
yav bende niye galatasaray armasi var? cok utanc verici bi durum . nereden degistirebilirim yardimci olun lütfen
Alıntıları Göster
sıra sakaryayı yakmaya geldi
quote:
Orijinalden alıntı: SuperEGO_
sıra sakaryayı yakmaya geldi
Alıntıları Göster
bank asya'ya hazırlık.
beyler :(
quote:
Orijinalden alıntı: F-G
bank asya'ya hazırlık.
beyler :(
Alıntıları Göster
Ya şu saçmasapan mesajları atıp durmayın ne bankasyası.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Ya şu saçmasapan mesajları atıp durmayın ne bankasyası.
Alıntıları Göster
o değilde hala ön liberoya sağlam bi adam almadılar
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
Bitti artık o iş selçukla christiana kaldık şu saçmasapan olaylar yüzünden.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
Bitti artık o iş selçukla christiana kaldık şu saçmasapan olaylar yüzünden.