Şimdi Ara

Sakarya Metalurji vs Karabük Elektrik-Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. karabük üniversitesi'nde elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. daha doğrusu hazırlık sınıfını bitirdim. üniversite ismi ve şehirden memnun olmadığımdan en azından biraz daha düzgün yerde okuyayım mantığıyla sakarya üniversitesi- metalurji ve malzeme müh.'ne ek madde ile geçiş talep ettim. onaylandı. siz ne dersiniz? mantıklı bir geçiş olur mu? malum puanım hiç de iyi değil. zaten benim gibi bir eşit ağırlıkçının 0 fen neti ile mühendislik seçmesi bile abes de neyse.

• Bilmiyorum neden ea dan mühendislik seçtiniz ama sayısal diye düşünürsek Sakarya sanayi şehri ve Sakarya üniversitesi o sıralamalar için bence çok iyi bir üniversite staj imkanı filan hem bölüm hem üni hemde şehir için çok iyi olur. Karabüklü ve Karabük üniversitesini bilen biri olarak okul bence gerçekten kötü.
  • Hocam valla ne diyim ee daha güzel bir bölüm sakarya da öyle çok iyi bir üniversite değil bence üniversitenizde kalın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riseofstar

Hocam valla ne diyim ee daha güzel bir bölüm sakarya da öyle çok iyi bir üniversite değil bence üniversitenizde kalın ya
    öyle yapacağım gibi ya. sağolun
  • Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Rica ederim başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.