Şimdi Ara

Sakarya Pamukkale ve Çukurova Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam adana sonucta akdeniz sehri oldugu icin kapali sayisi cok az herkes istedigini giyiyor ama tabi bir izmir kadar degil , bu tarz istiyorsab ktüye hic gitme ktü bildigin konya gibi bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum bilgilendirdin, kendimi biliyorum ve sakarya, cukurovanin puanlari ayni hangisini üste yazarsam o gelir sanirim adanayı tercih edicem memlekete uzak kalicak ama sakaryadan daha gelişmiş sehir olduğu icin bence iyidir

• Speedyfreeder kullanıcısına yanıt
    ha adana ile sakarya arasındaysan kesinlikle adana,bak hocam ünide hiçbir şey yapamamış ol asosyalin teki ol en kötü ihtimalle adananın yemekleriyle ve doğasıyla falan mutlu olursun yani
  • bu hangi seviye
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam asosyal biri degilimdir fitnessa gidiyorum zaten onun dışında arada yüzme falan oluyor haftada 1 basketbol falan oynuyorum çok asosyal degilimdir universite ortamı güzelse eglenceli falan sıkıntı yok benim için. Sakaryanın ortam iyi aslinda arkadaşlardan duydugum kadarıyla ama sehir olarak gelişmemiş pek kötü. Bu arada eyvallah tekrardan çok sağol yorumların icin.

• kanka sen bilirsin pamukkaleyi anlatıver :D
  • Öğrenci için ideal şehir bence kiralar ucuzdur.Kampüs civarında 7/24 açık yerler bulabilirsin.Çoğu yer gece 2-3'e kadar açık.İzmir'e yakın
    Kampüs Pamukkalede değil (travertenlerin orasından bahsediyorum ).Büyükşehirden geldiysen İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya vs sıkılabilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

Yok hocam asosyal biri degilimdir fitnessa gidiyorum zaten onun dışında arada yüzme falan oluyor haftada 1 basketbol falan oynuyorum çok asosyal degilimdir universite ortamı güzelse eglenceli falan sıkıntı yok benim için. Sakaryanın ortam iyi aslinda arkadaşlardan duydugum kadarıyla ama sehir olarak gelişmemiş pek kötü. Bu arada eyvallah tekrardan çok sağol yorumların icin.

Unutmadan fitness salonu çok büyük ve güzeldi.Ama ne zamandır gitmiyorum.Olimpik yüzme havuzu da var.Ve gerçekten güzel bir havuz.

Havuzu kullandığımda genelde aynı kulvarda 2 kişi yüzerdik.Yoğun değildi anlayacağın ve tabi üniversite öğrencilerine daha ucuz.

Ama bölümler hakkında bir şey söyleyemem çünkü hiçbir bilgim yok.Duyduklarıma göre konuşmam gerekirse tıp fakültesine çok güzel diyorlar.

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarhana ve Rocknroll -- 27 Ocak 2018; 2:7:13 >

• Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sağol, ben balikesirin bir ilcesinde yaşıyorum o yuzden sıkılmam yani küçük gelmez bana şehir. Kafamda zaten mimarlik icin bir siralama var bu 3 üni arasinda kalmıştım puanlari ayni zaten hangisini uste yazsam diye sanırım pamukkale, çukurova, sakarya seklinde olacak. Universite egitimi onemli tabi ama sehir de onemli çünkü vaktin yarısı orda geçecek Onun dışında sakarya mimarlık 2015 yılında kurulmuş yeni olduğu için bilemiyorum egitimini

• Çukurovada okuyan bilgisi olan var mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.