Şimdi Ara

Sakarya Pamukkale ve Çukurova Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu universitelerin mimarlığı nasildir bilginiz var mi puanları ayni zaten ve şehir olarak nasildir ayrı ayrı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedyfreeder -- 23 Ocak 2018; 19:5:9 >

• Sakarya ve pamukkaleyi yazayim.

Sakaryada bir sene denizlide 5 sene yasadim.

Buyuksehirden geliyorsan denizliyi kucumseme sehir hayati olarak aktif ve sosyal bir sehir. İstanbuldan gidip hic eksikligini hissetmedim. Ben mezun olurken yeni yapiliyordu mimarlik. 4-5 sene once. Bolumu bilmiyorum ama genel itibariyle iyi bir universite pamukkale. Sehir hayati icin bir sorunun olursa sorabilirsin. Ogrenci cok, kalacak yer sorunu yok. İzmir mugla antalya hemen hemen ayni seviyede yakinlik olarak. Gunubirlik kacip kafa dagitmaya gidilir.

Sakarya icin ayni yorumlari yapmayacagim, ogrenci cok mimarlik merkezde ama insanlarindan dolayi sehri sevemedim. Tarafsiz yorum yapamam bu sehir icin sevmedigim icin. Biraz yobazlik vardi sehir sakinlerinde alisamadim denizli insani cok iyi kaliyordu onlarin yaninda.
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    Hocam ben balikesirin bir ilcesinde yaşıyorum o yüzden sıkılacağımı sanmıyorum yani, denizli şehir olarak iyi demislerdi ama pamukkale nasildir onu bilmiyorum bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. Bu arada sakaryanın mimarlığı kampüste değil miydi? Internette oyle gördüm sanki
  • Yok sikilmazsin balikesirden gelen cok var. Hele izmirden gelen tonla insan vardi dusun yani.

Pamukkale iyidir egitimde. Muhendislikten mezun olan arkadaslarim gayet iyi yerlerde calisiyorlar. Ogretmen arkadaslarim puan olarak daha iyi olan universitelere gore daha donanimli mezun oldular.

Sen yine de mimarlik ogrencisi bul aktif okuyan. Bir kotu bir iyi derece bul ortalamalarini sorup karsilastir yorumlari. Tek kisi seffaf sonuc vermez.

Merkez kampuste zaten. Bir egitim hendek ilcesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

Hocam ben balikesirin bir ilcesinde yaşıyorum o yüzden sıkılacağımı sanmıyorum yani, denizli şehir olarak iyi demislerdi ama pamukkale nasildir onu bilmiyorum bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. Bu arada sakaryanın mimarlığı kampüste değil miydi? Internette oyle gördüm sanki

hocam üniversite travertenlerin yeri olan pamukkalede değil onu kastediyorsan. denizlinin merkezinde
  • Denizlili olarak pamukkale üniversitesini tavsiye ediyorum ama tabi ki odtüde mimarlık okuyormuşsun gibi bekleme asla. Sosyal aktivite olarak çoğu şehirlerden öndedir zaten. Sakarya yı bilemem ama denizli bir başkadır tavsiye ederim.
  • Sosyal olarak kampüs forum ve çamlığı sayabiliriz. Hepside yakındır ve senin kaldığın yerlere yakın olacak merkez belediye vs de otobüsle 10 dk falan minibüs ve otobüs özellikle forum ve çamlığa çok fazla gidiyor her yerde ulaşım sıkıntısı mesai çıkışı biraz olabilir onun dışında olmaz. Genellikle liseli ve üniversitelş tayfalar buralarda takılmakta.
  • Tabi bölüm açısından ele alırsak odtüde verilen eğitim kalitesine yaklaşamaz ama . kendini geliştirirsen daha donanımlı bile çıkarsın eğitim kadrosu iyiydi şu son fetö olaylarından ötürü akademik kayıp var diyorlardı ama .
  • başka soru vs olursa elden geldiğince yardımcı olabilirim halkı yobaz değildir fazla özellikle senib kalacağın bölgelerde fazla karışan eden tipler çıkmaz karşına
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    Hocam biri gecen gun şey dedi pamukkalenin mimarlik fakultesi yok bilmem kongre merkezinin zemin katini falan mı ne kullaniyormus bana pek inandırıcı gelmedi. Yorumlarin için tesekkurler bu arada
  • oguz020 kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim. Ben mezun yılımdayım hem çalışıyorum iş yani hem hazırlaniyorum o yüzden pek yüksek puanlar alamayacağım gibi denemeler o yönde gibi, banada bu üniler yakın geldi cukurova da iyi ama sehir olarak bilemiyorum artık. Babam denizli iyidir pamukkale falan dedi bende öyle mimarlik olarak sormak istedim sehirde sıkılmadan takilabileceksem kampus ortamı falan iyiyse sıkıntı yok mimarlik fakultesi hakkında bilgin var mı birileri yok demisti de
  • www.pau.edu.tr
    Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
    http://www.pau.edu.tr/mtf
    mimarlık ve tasarım mı olmuş oluyor ? siteden bakabilirsin. sosyao ortam olarak hiç eksiğin olmaz eminim o konuda .

kolay gelsin bu arada belli olmaz hayatta her şey olabilir

• oguz020 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum çok sağol. Baska bilgisi olan ?
  • Sakarya ve Adana şehri olarak bilgisi olan var mi ? Balikesirden gidip sıkılır mıyım
  • Plakamız da 01 Allahımız da diyerek bir giriş yapayım.ÇÜ kampüsü mükemmel bir konumdadır.Eğitimi nasıl tam bilmiyorum ama şehirden bahsedeyim.Haberlerde gördüğün tüm saçma olaylar GERÇEK.Ama belli kesimler öyle.Şehir yanüyür cidden.Doğudan gelen işçilerden ötürü doğudan göç fazla.Malum Suriye nüfusu fazla.Sosyalleşmek olarak büyükşehir zaten.Kebab için bile gidilir.İnsanı sıcakkanlıdır.Yaşanan olaylar trajikomik olsa da bir iyiliğe can dostu olursunuz.
  • çukurovada endüstri mühendisliğini bıraktım,şunu söyleyeyim eğer iki yer de eğitim olarak aynıysa direk çukurovayı seç o kampüsü hayatın boyunca anca filmlerde görürsün , yeşillikler içinde yanıbaşındaki göle hakim kocaman bir tepenin üzerinde muhteşem
  • Kime gore neye gore
  • JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Dostum peki adana insani nasildir tutucu mudur ben balikesirin ilçesinde deniz kenari bir yerde oturuyorum malum yazları yani kızlar falan peki adana ne durumda
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Herkes çok övüyor hocam kampüsünü peki ogrenci sayisi diger ünilere gore az gibi kampus ortamı falan nasıl kızlar hani nasil desem mütevazı mi yoksa herkes istedigini giyer tarzında mi ortam falan yani. Ilk başlarda ktüyü düşünüyordum balikesire baya uzak yani
  • bak ben adanadayım uni ile aramada 15 dk var barajyoluundayım sik gibi biryer inan ben bıktım burdan leş gelme ama sen bilin ben kazanim birdaha bukadar uzun süre kalmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.