Şimdi Ara

Sakarya tıp mı canakkale 18 mart tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakarya tıp mı canakkale 18 mart tıp mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatlıkta söyleyebilirim ki Saü nün eğitimi gerçekten iyi dediğimiz tek fakültesi tıptır.. Saü diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Rahatlıkta söyleyebilirim ki Saü nün eğitimi gerçekten iyi dediğimiz tek fakültesi tıptır.. Saü diyorum ben

Sakarya nasıl şehir olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 30 Haziran 2014; 4:09:04 >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Hocam seni kesmez izmirden daha aşağıda elbette :) ama okunabilir rahatlıkla ve saü tıp cidden iyi bi deü değil tabi. Ben seviyorum ya

• Benim de sıralamam tam ikisi arasında. Rica etsem biraz daha açabilir miyiz, neden SAÜ mesela?
    Geçme notu kaç?
    Komiteler kaç hafta arayla?
    hocalarla öğrenci ilişkileri nasıl?
    Kadavraya öğrenciye diseksiyon izni veriliyo mu?
    yurt - ev ulaşım nasıl?
    Kütüphane yeterli mi ? memnun mu?
    5-6da TUS çalışmalarına vakit kalcak şekilde mi internlük geçiriyolar yoksa hastanede yatıp hastanede mi kalkıyolar?
    İngilizce ders var mı?

Biraz çok oldum galiba :D İsterseniz hepsini cevaplamayın :D @İdrakYollarıİltihabı

Sınav zamanı 13 saat olan uykum 4 saate düştü, kötü sıralama gelince uyuyamaz oldum ya.
  • disaridakibiri kullanıcısına yanıt
    Dostum hevesini kırmak istemem ama sınava bu yıl girdim ve burada tıp okumuyorum:) istersen okuyan arkadaşlarımdan öğrenip pm den seni bilgilendiririm

• Hııı
    Yok uğraşmana gerek yok teşekkür ederiiim
    Okuyan biri görüp cevaplar umarım

Heves değil ki ya, stresin boyut atlamış şeklini yaşıyorum. 6-7bin civarında olsam Akdeniz yazıp geçicem ama böyle sıralama gelince insan yapacak bi şey bulamıyor.
    Pişmanlık var biraz da çalışmamanın pişmanlığı. Ama yapcak bi şey yok şu an gidicem sadece yanlış karar vermek istemiyorum

@İdrakYollarıİltihabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaridakibiri -- 30 Haziran 2014; 5:02:51 >

• Bir sakaryalı olarak insan kalitesi en kötü şehir olduğunu düşünüyorum sakaryanın Sen çanakkaleye git.
  • Konu upp
    Tıp okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa +sevap points ramazan ramazan
  • aklın varsa çanakkale yaz.kimse kusura bakmasın ama sakarya yani bu ne kadar iyi olabilir.şehir seçiceksin sen şu an,6 sene okuyacan çünkü.sakarya çağın 100 yıl gerisinde kafa olarak,çanakkale iyidir ama hem şehir hem kafa yapısı

• Çanakkale tıpın manzarası olsun ortami olsun her türlü sakaryayi geçer bi Çanakkaleli olarak burada oku derim

• kardeş çanakkale az öğrenci aldığı için hocalarla ilişkiler çok iyiymiş hemde laboratuvarları olsun baya yeni ve güzelmiş senin yerinde olsam düşünmem bile (bide sıralamanı belirtirsen iyi olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehopon55

kardeş çanakkale az öğrenci aldığı için hocalarla ilişkiler çok iyiymiş hemde laboratuvarları olsun baya yeni ve güzelmiş senin yerinde olsam düşünmem bile (bide sıralamanı belirtirsen iyi olur)

9679.cuyum

• subardagi kullanıcısına yanıt
    Sakarya 9.100 ile alıyor 9.700 e düşeceğini sanmıyorum. İzmir üni tam burslu veya Celal bayar omü filan düşünmez misin, neden Çanakkale orda mı yaşıyorsun hım?

• quote:

Orijinalden alıntı: KarizmatikYazilimci

aklın varsa çanakkale yaz.kimse kusura bakmasın ama sakarya yani bu ne kadar iyi olabilir.şehir seçiceksin sen şu an,6 sene okuyacan çünkü.sakarya çağın 100 yıl gerisinde kafa olarak,çanakkale iyidir ama hem şehir hem kafa yapısı

Hocam sehir degil egitim esas benim icin

• quote:

Sakarya 9.100 ile alıyor 9.700 e düşeceğini sanmıyorum. İzmir üni tam burslu veya Celal bayar omü filan düşünmez misin, neden Çanakkale orda mı yaşıyorsun hım?

Kocaeli de yaşıyorum. Olabilecegini söylüyor herkes ben de araştırıyorum iste

• quote:

aklın varsa çanakkale yaz.kimse kusura bakmasın ama sakarya yani bu ne kadar iyi olabilir.şehir seçiceksin sen şu an,6 sene okuyacan çünkü.sakarya çağın 100 yıl gerisinde kafa olarak,çanakkale iyidir ama hem şehir hem kafa yapısı

O zihniyette insanlar her yerde var ve muhatap olmamak bizim elimizde güzel arkadasım. Eğitim olarak saü dedim zaten şehir olarak demedim o beğenmediğin Sakarya'ya girebilseler keşke

• quote:

quote:

O zihniyette insanlar her yerde var ve muhatap olmamak bizim elimizde güzel arkadasım. Eğitim olarak saü dedim zaten şehir olarak demedim o beğenmediğin Sakarya'ya girebilseler keşke

mühendisliklerin hepsi tutuyor ama yazmıyıcam bile,tıp her yerde okunur.her şeyi pembe görmeyi bırakın türkiyede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51D9C1980 -- 30 Haziran 2014; 13:58:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.