Şimdi Ara

SAKARYA TIP MI GATA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakaryada tip da ya da gata da okuyan var mi?yardımcı olabilir misiniz siralamam 8600

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Disipline gelirim ben (abarti disiplin yok harbiye gibi) ve 10 sene askeriyeye hizmet ederim askeriyenin nimetlerinden de yararlanirim hem usteluk tusu da kazandirma krani cok yuksek diyip gatayi tercih etmen mantikli olacaktir cunku gatada hasta sayisi cidden cok fazla son 2 sene her turlu daha iyi gelistirecekson gatada

• Sakarya tabi ki

• Kataromokoro9797 K kullanıcısına yanıt
    Ben onkoloji dusunuyorum yeterince arastirabilecegim imkan var mıdır tsk diye onumu keserler mi biri bana böyle demisti

• Gatayı bitirdikten sonra hekimden önce asker olacaksın. Bunu bilerek düşün bitirdiğin zaman tabip teğmen rütbesi ile mezun oluyorsun.

Disiplin olarak harp okullarından farkı yok. Haftaiçi dışarı çıkamazsın. Haftasonu belirli bir saate kadar iznin var. Saç sakal uzatmak vs. yasak. Askeri üniforma ile okula gitmek zorundasın. Bitirdikten sonra 15 sene mecburi hizmet zorunluluğu var TSKda. Maaşında normal bir subay maaşı. Sivil hekimlerden daha az kazanıyorlar.

Ciddi anlamda çok büyük bir idealin yoksa GATAya gitme derim. Onun yerine sivil bir tıp Fakültesine gitmen çok daha mantıklı olacaktır.

• bedvulf B kullanıcısına yanıt
    Hocam gunumuzde askeriyeye onyargiyla bakanlari anlamiyorum kimseye guvenme bu konuda kendin arastir kendin sor inanmak isteme bilmek iste odtü tabiriyle Gatanin imkanlarindan benim suphem yok acikcasi

• Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Sakarya eğitimi hakkında bilginiz var mıdır hocam nasıldır.ben sakaryaliyim ama kocaelide oturuyorum

• Jim Beam kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledikleriniz de haklilik payı var gerçekten istemek lazım ama bir konuyu duzelteyim hafta içi her gün dışarı cikilabiliyormus saat 9 a kadar okuldaki bi öğrenciyle görüştüm

• Gata olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisikateste5dk K kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Kataromokoro9797 K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam çok iyi araştırmaya calisiyorum cocuklugumdan beri doktor olmak istiyorum ama benim babam askeriyede çalışıyor çocuklugumdan beri asker hayali de vardı hep

• Diyelim gata geldi, mülakatları nasıl geçecez? Hafif şekilde astım var aşırı tozlu ortamda çıkoyo sizce anlarlar mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.