Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi 2016 Tercih - Destek ve Yardımlaşma Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YBS de İngilizce hazırlık okumak istemiyorum e kayıt yaparken  “Hazırlık Sınıflarında Okumak İstiyorum'' kutucuğunu boş bıraktıktan sonra yapmam gereken başka bir şey yoktur değil mi?
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    okumak istemiyorumu işaretlediysen sıkıntı yok.
  • bölümün kampüs dışında olduğunu tercihler açıklandıktan sonra öğrendim ve yakın zamanda ziyarete de gidemeyeceğim için kafam epey karışık şuan.

*istanbul avrupa yakasına daha kolay/kısa/ucuz bir ulaşım alternatifi var mıdır? (ziyaretler için. sakarya'da kalacağım)

*tüm derslerim bölümümün binasında mı olur yoksa ortak dersler gibi sebeplerle kampüse gitmem gerekir mi?

*uygulamalı bilimler yüksekokulunun internette tek bir fotoğrafını bulabildim onda da yalnızca bina gözüküyor. ufak da olsa bir bahçesi ya da ne bileyim yakın civarda park var mıdır kampüs olarak kullanabileceğim?

*malum yemekhane kampüste ve bölümümün yemekhaneye uzaklığı en az yarım saat sanıyorum. kampüs dışında okuyanlar için bir alternatif düşünülmüş olabilir mi?

*e-devletten kayıt olup hazırlık istemiyorum seçeneğini işaretledim. daha sonra tercihimi değiştirme imkanım var mıdır? istediğimden hala emin değilim ama böyle bir imkan varsa tekrar gözden geçiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loranne -- 14 Ağustos 2016; 22:34:45 >

• Bilgisayar müh. 2. öğretim hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • Hazırlık da egitim nasıl bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.