Şimdi Ara

..:: Sakarya Üniversitesi 2017-2018 Girişliler ::.. << Gerekli Bilgileri Ekliyoruz >> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
6
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ## Öğrenci Kimliği Alma ##

E-kayıt yaptıktan sonra indirdiğiniz belgenin çıktısını alın. Okula gittiğiniz zaman o belge ile öğrenci kimliği ve öğrenci belgenizi alabilirsiniz.
  • Yaz aga pdr iö

• Sayın rektörümüzün twitter adresinden gördüğüm kadarıyla makine mühendisliği bölümünde okuyan bazı arkadaşlar sene içerisinde yerlerde oturmuşlar doğru mu bu ?
  • Hocam üniversite e kayıtta üniversite kaydiniz yapılmıştır yazıyor ama öğrenci belgesi sorguladigimda son 1 ay içinde oluşturulmuş öğrenci belgesi yoktur diyor bir sorun var mı acaba yoksa herkeste mi böyle?

• BillyBibbit kullanıcısına yanıt
    İsim yanlış olunca bildirim gelmemiş kusura bakma geç gördüm. E-kayıt yaptıysan eğer okula gidince öğrenci kimliği ve öğrenci belgesi veriliyor. Ben aldım bunları. Hâlâ e-devlette görünmüyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    Büyük ihtimalle ders seçimi yaptıktan sonra görünmeye başlayacak e-devlette öğrenci belgelerimiz.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• BillyBibbit kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Beyler sabiste askerlik durumu ne diyor sizde?
  • çalışma ekonomisine ekle benı dostum bu arada hazırlığı iyimi üninin ben seçtim de erasmus için
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Askerlik Durumu: Belirsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Öğrenci işlerine sordum şuan herkes öyle dedi, heralde okullar başlayınca askeri şubeye bildiriliriz çünkü benim tecil hâla 2020 yazıyor.(İlk kayıt olduğum üni yapmıştı bunu, yeni bir tecil gelmesi lazım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Öğrenci işlerine sordum şuan herkes öyle dedi, heralde okullar başlayınca askeri şubeye bildiriliriz çünkü benim tecil hâla 2020 yazıyor.(İlk kayıt olduğum üni yapmıştı bunu, yeni bir tecil gelmesi lazım.)

Benimde durumum sizinle aynı yeni bir tecil gelmesi gerekiyor. Üniversite kendi mi yaptıracak yoksa biz mi bildireceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisikbirdunyadan

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Benimde durumum sizinle aynı yeni bir tecil gelmesi gerekiyor. Üniversite kendi mi yaptıracak yoksa biz mi bildireceğiz ?

Normalde üniversiteler eğitim yılı başlangıcında bütün erkek öğrencilerin öğrenci belgelerini askeri şubelere yollayıp 7 yıl(Max öğrenim süresi olarak) tecil ettiriyor. Ben 2013 girişli olarak 2020 tecil aldım örneğin, şimdi aynı şekilde Saü de bana tecil atması lazım eğitim yılı başlangıcında, eğer atmazlarsa öğrenci belgemi alır şubeme giderim zor bir iş değil, inzibatlar şafak baskınıyla alıp götürmez zirâ 3 yıl daha tecilim var.

• inşaat (İÖ) ekle hocam
  • merhaba sakarya üniversitesinde okuyacak arkadaşlar

sahibinden kiralık sıfır eşyalı ve sıfır dairem mevcut

emlakçı komisyonu vermeden kiralabilirim

pm den ulaşablirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçen sene sakaryadaki kyk yurtları kaçıncı yedeğe kadar gerilemiş bilen varmı?
  • Beyler ben kyk kredisi almak istiyorum da internette adam akıllı bir bilgi edinemedim. Yardım olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacee34

Beyler ben kyk kredisi almak istiyorum da internette adam akıllı bir bilgi edinemedim. Yardım olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Başvuruları daha başlamadı. Ayrıca tecrübesi olanlar kyk yurdu yedek 600lü sıralara tahmini kaç ay sonra gelir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.