Şimdi Ara

..:: Sakarya Üniversitesi 2017-2018 Girişliler ::.. << Gerekli Bilgileri Ekliyoruz >> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
6
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kredi ve burs başvuruları başlamadı henüz.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.
  • Bilişim sist. müh.
    Forumda yeniyim.
  • Arkadaşlar dgs için yavaş yavaş bir tercih sırası yapıyorum ilk olarak İstanbul da bulunan üniversiteler ardından İzmir Dokuz Eylül ve Ege sırası yaptım tabi bunlar gelirse sürpriz olacak üniversiteler asıl sıkıntı ise bunlardan sonra yazacağım ilk üniversitenin neredeyse garanti olarak gelecek olması. Sakarya, Anadolu Üniversitesi, Kocaeli ve Trakya arasında karar veremiyorum. Bilgisayar mühendisliği için sizce hangisi mantıklı? Sakarya'ya öncelik mi vermeliyim?
  • Endüstri mühendisliği i.ö
    Eşit: bu arada Arifiye Muhammed Fatih safiturk de kalan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 26 Eylül 2017; 14:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Kocaeli veya Sakarya derim istanbula yakınlığı açısından hemde sakarya bilgisayar itüden kopma ama öğrenci sayısı çok fazla

• ghostmax kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir tercih verdim ilk 9 içinden biri gelirse(Boğaziçi işin süsü tabii) benim için gerçekten sürpriz olur ama onlardan sonra Sakarya geliyor geçen seneye göre puanım uygun sayılır umarım en kötü Sakarya gelir.
    ..::  Sakarya Üniversitesi 2017-2018 Girişliler  ::.. << Gerekli Bilgileri Ekliyoruz >>

• Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği io.
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Maşallah grupta ateş ediyor
  • Konu günceldir
  • diş kazanan yok muu

• Hazırlık nasıl acaba tavsiye edermisiniz

• Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki üniversitelerde yemek fiyatları uygun olur fakat Sakarya Üniversitesinde bir günde yemeğe %40’a yakın zam geldi. Sizden ricam bunun önlenmesi için bir imza atmanız ve yorum yazarak destek olmanız. Üniversiteli arkadaşlar muhtemelen durumu anlayıp yardımcı olacaktır, üniversiteli olmayan arkadaşlar ise “ya 2 lira çok ucuz zaten 2,75 olsa ne olur” diyeceklerdir fakat KYK kredisi ile 1 ay geçinen insanlar var ve bu zam KYK’nın verdiği zammın bile üstündedir.

Aşağıdaki linkten imzalarsanız ve konuya yorum yaparsanız çok sevinirim.

Konu:https://forum.donanimhaber.com/sau-de-yemege-fahis-zam-destek-olun--136242732#136242848

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.