Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM SORULARI ALABİLİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

Evet gençler herkese merhabalar. Geçmiş olsun hepinize. Yoğun bir sınav dönemini atlattınız. Bu sene Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 2.Öğretim 1.sınıfı bitirdim. Bölüm hakkında, şehir hakkında, okul hakkında vs. her türlü sorunuzda yardımcı olmaya çalışırım. Bu günlerden ben de geçtim tecrübeli insanlardan alacağım her yorum beni etkiliyordu. Hakkınızda hayırlısı olana gönlünüz razı, gönlünüzün istediği hakkınızda hayırlı olsun inşaAllah.

Bölüm tanıtım

Üniversite tanıtım

Kocaeli üniversitesi elektronik haberleşmeyle Kocaeli ün. Bilgisayar müh. arasında kaldım. Bir bilgisayarcı olarak ne önerirsin

• Sakarya bilişim sistemleri mühendisliğinin gelme ihtimali var bana bölüm nasıldır sanırım ayni fakültede öğrenim görüyorsunuz bu bolumdekilerle bu bölümun is imkanları falan nasıl bi bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatomgenius

Slm sakarya uni bilgisayar programciligi nasil? Kiralar yurt masrafi ne kadar?
    Bir ogrenci ne kadar harcama yapar? Sakaryada interneti hizli mi?
    Sayisali olmayan mat ygs lys sifir olan antremanlarla matematikte mutlak degere zor gelen biri sakarya bilgisayar programinda basarili olur mu? Yoksa kalir mi? Hocalar birakmaya cok mu hevesli?

1-Bilg. Prog. bilgim yok.
    2-Konuda cevapladım.
    3-Öğrenci her yerde öğrenci nasıl yaşadığına bağlı.
    4-Bu saçma soruyu soruyorsan bu mesleği okuma.
    5-Olamaz. Neden hevesli olsun psikopat mı bu adamlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Hocam teknoloji fakultesi onerirmisin? Kafam cok karisik.Saü makine muhendisligi dusunuyorum ama teknoloji fak. oldugu icin cok kararsiizim yardim edersen sevinirim.

Hocam teknoloji fakültesinde okuyan çok arkadaşım var. Bizim bölümde böyle bir ayrım yok ama diğer bölümlerde var arkadaşım. Çok memnunlar ve hatta daha iyi olduğunu düşünüyorlar. Mezun olduğumuzda da tüm haklarımız yakın tarihte eşitlendi. Pratik ağırlıklı bir eğitim var öneririm.

Amaaaa ne derece doğrudur bilmiyorum ama bazı şirketler fakülte ismini görünce tekniker muamelesi yapıyor diye duydum. Karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

quote:

Evet gençler herkese merhabalar. Geçmiş olsun hepinize. Yoğun bir sınav dönemini atlattınız. Bu sene Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 2.Öğretim 1.sınıfı bitirdim. Bölüm hakkında, şehir hakkında, okul hakkında vs. her türlü sorunuzda yardımcı olmaya çalışırım. Bu günlerden ben de geçtim tecrübeli insanlardan alacağım her yorum beni etkiliyordu. Hakkınızda hayırlısı olana gönlünüz razı, gönlünüzün istediği hakkınızda hayırlı olsun inşaAllah.

Bölüm tanıtım

Üniversite tanıtım

Kocaeli üniversitesi elektronik haberleşmeyle Kocaeli ün. Bilgisayar müh. arasında kaldım. Bir bilgisayarcı olarak ne önerirsin

Farklı meslekler farklı alanlar. Kendini hangi mesleğe daha yakın hissettiğine karar vermelisin. Youtube da bilgisayar kavramları diye bir site var bizim meslekle ilgili videolarını izlemeni öneririm. Kocaeli geçme notu yüksek ve bana göre bizim okula göre daha kötü. Tamamen benim fikirlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanovski

Sakarya bilişim sistemleri mühendisliğinin gelme ihtimali var bana bölüm nasıldır sanırım ayni fakültede öğrenim görüyorsunuz bu bolumdekilerle bu bölümun is imkanları falan nasıl bi bilginiz var mı?

Evet aynı yerde eğitim görüyoruz ve fazla değişik değil derslerimiz. Onlarda donanım falan yok işte. İş imkanları hakkında fazla bilgim yok ama bizim okuldaki yazılım ofislerinin avantajlarından yararlanıyorlar. Belki dışarda sen bilgisayar müh. değilsin deyip geri çevirilebilir. Hakkında fazla bilgi sahibi olmadığım bir konu hakkında fazla atıp tutmak istemiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bölüm tanıtım

Üniversite tanıtım

Farklı meslekler farklı alanlar. Kendini hangi mesleğe daha yakın hissettiğine karar vermelisin. Youtube da bilgisayar kavramları diye bir site var bizim meslekle ilgili videolarını izlemeni öneririm. Kocaeli geçme notu yüksek ve bana göre bizim okula göre daha kötü. Tamamen benim fikirlerim.

Kocaelide oturduğum için mecburen burayı yazmak durumundayım da elektronik haberleşmeninde mi geçme notu daha yüksek yoksa sadece bilgisayar müh. için mi dedin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bölüm tanıtım

Üniversite tanıtım

Kocaelide oturduğum için mecburen burayı yazmak durumundayım da elektronik haberleşmeninde mi geçme notu daha yüksek yoksa sadece bilgisayar müh. için mi dedin

Tüm okul için dedim. 65 di galiba. Bizde 50

• hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    hadi ya 65 çok yüksekmiş çoğunluk kalır o zaman.
  • quote:

hadi ya 65 çok yüksekmiş çoğunluk kalır o zaman.

İşte sınavlar kek oluyor geçiyorlar diyen de çok. Tamamen duyum tabi.

• ikinci öğretimi kazanabiliyorum ama tekrar hazırlanmak gibi bir niyetim var siz eğitiminden memnunmusunuz? seneye hedef GTÜ tekrar hazırlanmaya değer mi?
  • bilgisayar mühendisliğinde eğitim kalitesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misco139

ikinci öğretimi kazanabiliyorum ama tekrar hazırlanmak gibi bir niyetim var siz eğitiminden memnunmusunuz? seneye hedef GTÜ tekrar hazırlanmaya değer mi?

Kalırsan hedefin odtü itu olsun. Yoksa bir sene daha hazırlanmaya değmez. Eğitim seviyesi gayet yeterli. Ama odtü itu ye yetişemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

bilgisayar mühendisliğinde eğitim kalitesi nasıl?

Güzel memnunum

• Düzceden sakaryaya yatay geçiş yapmayı planlıyorum. Bu yıl düzce okuyacam. Sağlam temelim var not ortalamam yüksek olur. 3 yukarısı gibi birşey bekliyorum. Sence oluru mu var mı ? 150k dayım.
  • quote:

quote:

ikinci öğretimi kazanabiliyorum ama tekrar hazırlanmak gibi bir niyetim var siz eğitiminden memnunmusunuz? seneye hedef GTÜ tekrar hazırlanmaya değer mi?

Kalırsan hedefin odtü itu olsun. Yoksa bir sene daha hazırlanmaya değmez. Eğitim seviyesi gayet yeterli. Ama odtü itu ye yetişemez.

ODTÜ, itu kazanayacagim çok belli hocam 90k dan 45k ya kadar çekmeyi hedefliyorum ama işte sakarya bilgisayarı iö kafamı karıştırıyor.

• Staj konusunda sıkıntı yaşanıyor mu ? Yani tamam firmaların ofisleri varmış ama tüm sınıfı alamazlar heralde ? Giremeyenler iş bulabiliyorlar mıçevrede ? Birde internet kalitesi nasıl , yani kasaba diyorsunuz , elbette fiber beklemiyorum ama bağzı yerlerde var ,bağzı yerlerde yok olayı var mı ? Birde sınavlar 1.öğretime gidenlerle aynı anda mı yapılıyor ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordex

Düzceden sakaryaya yatay geçiş yapmayı planlıyorum. Bu yıl düzce okuyacam. Sağlam temelim var not ortalamam yüksek olur. 3 yukarısı gibi birşey bekliyorum. Sence oluru mu var mı ? 150k dayım.

Kardeşim acı ama gerçek konuşacağım biraz. Ne temelim var diyenleri gördük ama üniversitede pek bir işe yaramıyor doğrusu. Not ortalamasında matematik fizik gibi derslerin de çok etkisi var. Arada neredeyse 60 bin kişi fark olan bir okula okul birincisi olsan zor gelirsin.

• quote:

quote:

quote:

ODTÜ, itu kazanayacagim çok belli hocam 90k dan 45k ya kadar çekmeyi hedefliyorum ama işte sakarya bilgisayarı iö kafamı karıştırıyor.

45k diyorsan eğer bence hiç düşünme yaz derim. Çünkü bir sene bir senedir. Fazla bir kalite farkı olmaz 45k lik bir yerle. Ama illa şehir olarak büyük bir yer istiyorsan karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hodort

Staj konusunda sıkıntı yaşanıyor mu ? Yani tamam firmaların ofisleri varmış ama tüm sınıfı alamazlar heralde ? Giremeyenler iş bulabiliyorlar mıçevrede ? Birde internet kalitesi nasıl , yani kasaba diyorsunuz , elbette fiber beklemiyorum ama bağzı yerlerde var ,bağzı yerlerde yok olayı var mı ? Birde sınavlar 1.öğretime gidenlerle aynı anda mı yapılıyor ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için .

Bahsettiğim ofisler tabiki kalbur üstü öğrencileri alıyor. Geri kalan herkes başka yerlerde staj yapıyor. Bizim bu yıl stajimiz yoktu fakat abilerimden gördüğüm kadarıyla pek de böyle bir sıkıntı çıkmıyor. Tabi Staj yaptığın yerin kalitesi senin akademik basarinla da doğru orantılı olabiliyor. Kardeşim kasaba falan değil sakarya Büyükşehir 1 milyon nüfusu var. İnternet derken eğer okulun internetini soruyorsan çok da bir şey bekleme derim. 1.ogretimle sınavlar ve saatler tamamen ayni.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.