Şimdi Ara

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM SORULARI ALABİLİRİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakarya Elektrik elektronik bölümü hakkında bilgin varmı eğitimi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkose -- 3 Ağustos 2016; 17:25:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkose

Sakarya Elektrik elektronik bölümü hakkında bilgin varmı eğitimi nasıl ?

Hem teknoloji hem mühendislik fakültesinde arkadaşlarım var. Eğitimlerinden memnunlar. Ve Sanayi kenti olması onların çok işine yarıyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hahahahuhuhu

quote:

Orijinalden alıntı: hodort

Staj konusunda sıkıntı yaşanıyor mu ? Yani tamam firmaların ofisleri varmış ama tüm sınıfı alamazlar heralde ? Giremeyenler iş bulabiliyorlar mıçevrede ? Birde internet kalitesi nasıl , yani kasaba diyorsunuz , elbette fiber beklemiyorum ama bağzı yerlerde var ,bağzı yerlerde yok olayı var mı ? Birde sınavlar 1.öğretime gidenlerle aynı anda mı yapılıyor ? Şimdiden teşekkürler cevaplar için .

Bahsettiğim ofisler tabiki kalbur üstü öğrencileri alıyor. Geri kalan herkes başka yerlerde staj yapıyor. Bizim bu yıl stajimiz yoktu fakat abilerimden gördüğüm kadarıyla pek de böyle bir sıkıntı çıkmıyor. Tabi Staj yaptığın yerin kalitesi senin akademik basarinla da doğru orantılı olabiliyor. Kardeşim kasaba falan değil sakarya Büyükşehir 1 milyon nüfusu var. İnternet derken eğer okulun internetini soruyorsan çok da bir şey bekleme derim. 1.ogretimle sınavlar ve saatler tamamen ayni.

Demek istediğim şehir içinde internet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıllık bilgisayar programcılığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
    İş bulmak zor mu?
    Para nasıl?

• Sakarya pc mi? Akdeniz pc(İngilizce) mi dersin??

• pierreloti P kullanıcısına yanıt
    klasik huur evladı
  • bu yılki arkadaşlara da yardım niyetiyle upluyorum.
  • hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hustle -- 14 Temmuz 2017; 14:22:50 >
  • sakarya bilgisayar geliyor. çok kararsızım. mezun profili nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Hustle

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Saü bilgisayar mühendisliği i.ö. istiyorum sıralamam 106k bu yıl gecen yıl 107k den kapatmış bu yıl gelme ihtimali varmı ilk sıraya yazacagım.

Rica ederim. Burada okumam gelip gelmeyeceğini bilmeme olanak sağlamıyor malesef. Ama gecen yılki sıralamadan öndeysen gelir. Çünkü başarı sırasının daha öne çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

sakarya bilgisayar geliyor. çok kararsızım. mezun profili nasıl?

Mezunlardan çok iyi noktalara gelmiş insanlar da var hala sürünen de var. Bu iş sende bitiyor. Eğer okurken kendini iyi geliştirip çevreni düzgün insanlarla genişletirsen iyi yerlere gelirsin. Bu dediklerim büyük şehirlerde daha mümkün. Sakaryanın avantajı da İstanbula çok yakın olması. Burayı yazanın büyük şehirleri tutturamadığını varsayarsak iyi bir okul Sakarya Üniversitesi.
  • Sakarya mekatronik ve makine io yu tercihlerime eklemeyi düşünüyorum sıralamam ikisininde önünde her ne kadar kötüde olsa sıralamam istanbulda yaşadığım için daha mantıklı geliyor. sakarya makine veya mekatronikte okuyan arkadaşlarınız varmıdır memnunmudur? Teknoloji fakültesi önceki mesajlarınıza baktım banada daha uygun geldi uygulamanın çok olmasından ötürü. Devlet yurdunun fiyatı nedir yada en azından ilk sene için servis gibi İstanbul Anadolu yakasından ulaşım yapan varmıdır? biraz karışık oldu sorular kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FATİHH.

Sakarya mekatronik ve makine io yu tercihlerime eklemeyi düşünüyorum sıralamam ikisininde önünde her ne kadar kötüde olsa sıralamam istanbulda yaşadığım için daha mantıklı geliyor. sakarya makine veya mekatronikte okuyan arkadaşlarınız varmıdır memnunmudur? Teknoloji fakültesi önceki mesajlarınıza baktım banada daha uygun geldi uygulamanın çok olmasından ötürü. Devlet yurdunun fiyatı nedir yada en azından ilk sene için servis gibi İstanbul Anadolu yakasından ulaşım yapan varmıdır? biraz karışık oldu sorular kusura bakmayın.

ikisinde de var arkadaşlarım. Memnunlar bir sıkıntılarını duymadım. Devlet yurdu 3 tane var. biri 175 biri 250 biri de yine o civar geziyor galiba. Servisle gidip gelen arkadaşlarım da var İstanbuldan. Ama zor oluyor onlar için dersi erken bitse gitmek için yine akşamı bekliyorlar vs.

• Sakarya endüstri ikinci öğretim nasıldır sizce yada makine ikinci öğretimlere kyk çıkıyor mu

• Bilgisayar için yazdıklarımı diğer mühendislikler için de düşünebilirsin. Çıkar tabi
  • Tercih etmeyi düşünüyorum da , work and travel imkanı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wabillaeo137

Tercih etmeyi düşünüyorum da , work and travel imkanı var mı ?

work and travelda üniversitenin hangi üniversite olduğu önemli değil. Erasmus diyosan imkanları geniş.
  • Mezun olanlar genel olarak nerelerde işe başlıyorlar ?

Gece hayatı nasıl ?

Cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Mezun olanlar genel olarak nerelerde işe başlıyorlar ?

Gece hayatı nasıl ?

Cevaplarsan sevinirim

Genel olarak bir yer söylemek pek mümkün değil. Ama İstanbul'a yakın olduğumuz için istanbuldan is bulan çok. Sakaryada da bir çok bilişim firması var. Ford Toyota Kuveyt Türk ve diğer bankalar çoğunlukta yine.

Gece hayatı karasu ilçesinde var. Disko bar vs. Gitmedim. Pek bir bilgim yok.

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.