Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

harç ücretlerinin listesi falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Şu yüksek ücretli devlet yurtları hangileri ve nerelerde var bilen var mı ?

Hendek'deymiş hocam.Çok uzak değil üniversiteye galiba.
    http://www.gencsau.com/forum/index.php burdan bakabilirsiniz ayrica ayrintili bilgilere.

hendek le Esentepe arası yine biraz var (google maps tan baktığım kadarıyla)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

makine müh. bölümündeki hazırlık işi nasıl ? yani zorunlu mu , sınava mı giricez ? bilgisi olan bilgilendirise sevinirim.

İsteğe bağlı.

teşekkürler .
  • Zorunlu hazırlık durumlarını Bu linktenöğrenebilirsiniz.
    Özel şartları vardır numaralar o numaraların açıklamalarıda Burada

Harç fiyatları bu linkten (27.ci sayfa)

• Arkadaşlar Kampüssaray hakkında bilgisi olan varmı ? Sitesine baktım da yurt baya güzel görünüyor fiyatlarını bilen var mıdır
    300-400 arası bişeyse hiç devlet yurdu beklemeden kayıt olabilirim.Bir de cemaatle alakası var mı bu yurdun ?
  • quote:

Arkadaşlar Kampüssaray hakkında bilgisi olan varmı ? Sitesine baktım da yurt baya güzel görünüyor fiyatlarını bilen var mıdır
    300-400 arası bişeyse hiç devlet yurdu beklemeden kayıt olabilirim.Bir de cemaatle alakası var mı bu yurdun ?

Yurt güzel ama baya pahalı hocam.4 bin 500 lira dediler bugün aradım ve yemek de yok içinde.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Kampüssaray hakkında bilgisi olan varmı ? Sitesine baktım da yurt baya güzel görünüyor fiyatlarını bilen var mıdır

Yurt güzel ama baya pahalı hocam.4 bin 500 lira dediler bugün aradım ve yemek de yok içinde.

Devlet yurduna göre pahalı olur tabiki de cidden bayadır araştırıyorum bu kadar güzel görmemiştim hiç.Her türlü konfor var havuz var ya oyun salonu fitness falan ne bileyim kampüsünde yolunun üstündeymiş
    Bu 4500 lira 4 kişilik odanın fiyatı değil mi ? Taksitleri nasıl ödüyoruz acaba 12 ay mı 10 ay falan mı

• quote:

quote:

quote:

Devlet yurduna göre pahalı olur tabiki de cidden bayadır araştırıyorum bu kadar güzel görmemiştim hiç.Her türlü konfor var havuz var ya oyun salonu fitness falan ne bileyim kampüsünde yolunun üstündeymiş
    Bu 4500 lira 4 kişilik odanın fiyatı değil mi ? Taksitleri nasıl ödüyoruz acaba 12 ay mı 10 ay falan mı

4 bin 500 lira ile ağzını açtı hocam valla gerisini hiç dinlemedim.En kalabalık odasıdır muhtemelen.Yurt gerçekten cezbedici ama o fiyata ben yemek dahil,tek kişilik, orta halli bir yurtta kalırım merkezde hemi de Taksit seçeneklerini bilmiyorum hocam ama yaparlar 10-12.

• Kampüssaray da kalmış birisi olarak size şunları söyleyebilirim ; ben asosyal birisiyim bütün günümü bilgisayar başında geçiririm diyorsanız tam size göre bir yurt.Ama dışarlarda dolaşmayı seviyorsanız kesinlikle uzak durun, yurt zaten tepede çevresinde hayat yok minübüs seferide gece 11 de bitiyo yurtta kafayı sıyırırsınız. benden tavsiye bekliyorsanız atlas+ yurduna gitmenizi öneririm orada kalan arkadaşlarım gayet memnunlardı. apartmandan bozma yurtlar var onlardan da uzak durun derim.
  • Yüksek ücretli yurt kaç kişilik.2 mi 4 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaReWeLL28

Kampüssaray da kalmış birisi olarak size şunları söyleyebilirim ; ben asosyal birisiyim bütün günümü bilgisayar başında geçiririm diyorsanız tam size göre bir yurt.Ama dışarlarda dolaşmayı seviyorsanız kesinlikle uzak durun, yurt zaten tepede çevresinde hayat yok minübüs seferide gece 11 de bitiyo yurtta kafayı sıyırırsınız. benden tavsiye bekliyorsanız atlas+ yurduna gitmenizi öneririm orada kalan arkadaşlarım gayet memnunlardı. apartmandan bozma yurtlar var onlardan da uzak durun derim.

Teşekkürler hocam bilgi için.
  • quote:

quote:

http://www.gencsau.com/forum/index.php burdan bakabilirsiniz ayrica ayrintili bilgilere.

Hendekde ne işiniz var hem rahat edemez hemde sıkılırsınız orada. Tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

quote:

quote:

Hendekde ne işiniz var hem rahat edemez hemde sıkılırsınız orada. Tavsiye etmem

Arkadaşlar için yazdım hocam.Benim de pek niyetim yok merkezde özel yurt ayarlıyacağım

• Benim bulunduğum ilçede sakaryada bir yıl okumuş biri var adatepede kalmış 2 kişilik odalar yıllık 4 bin dedi. Ben de şimdilik burayı düşünüyorum ama gidip görmek lazım. Fakat ailem kyk iyidir orda kal diyolar. Siz ne dersiniz çekilir mi sizce?
  • Hendek Eğitim Fakültesi mezunuyum, her ne kadar uzun yıllar önce mezun olduysam da, memleketim sakarya/akyazı yani hendek'e çok yakın. Arasıra gider gelirim. Fakülteyi kazanan kardeşlerimin sorularını özelden/buradan cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

Hendek Eğitim Fakültesi mezunuyum, her ne kadar uzun yıllar önce mezun olduysam da, memleketim sakarya/akyazı yani hendek'e çok yakın. Arasıra gider gelirim. Fakülteyi kazanan kardeşlerimin sorularını özelden/buradan cevaplayabilirim.

Hocam genel ve yüksek fiyatlı yurdu merak ediyorum oradaki. İmkanlarını ve kampüse mesafelerini karşılaştırır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

Hendek Eğitim Fakültesi mezunuyum, her ne kadar uzun yıllar önce mezun olduysam da, memleketim sakarya/akyazı yani hendek'e çok yakın. Arasıra gider gelirim. Fakülteyi kazanan kardeşlerimin sorularını özelden/buradan cevaplayabilirim.

Hendek nasıl biyer esentepeye yakınlığı vs. anlatırsanız çok makbule geçer aklınıza geleni yazın işte
  • saü'de okuyorum. sorusu olan yazsın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 21 Ağustos 2011; 3:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

saü'de okuyorum. sorusu olan yazsın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Sorum 3 mesaj yukarda hocam.Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

saü'de okuyorum. sorusu olan yazsın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

ulasım icin istanbuldan gelirken trenden sakaryadaki son durakta inip otobuse mi bincecegiz ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.