Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmm92

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

arkadaşlar kayıt içinwww.obis.sakarya.edu.tr den öğrenci ön kayıt formu almak gerekiyor ama ben bu sisteme giremiyorum çünkü kullanıcı adı ve şifre istiyor. bunu öğrenmek içinhttp://www.ogrisl.sakarya.edu.tr adresine girdim kullanıcı adımı öğrendim ama şifrenin ne olduğu yazmıyor bu yüzden ön kayıt formunu dolduramıyorum. şifremi nasıl öğrenebilirim ?

şifren orada yazıyor dostum, ama bazıları şifreyi yazdığım halde geçersiz dedi diyor diğerleride şifre yerine tc no yaz diyor. ben daha denemedim birazdan deneyeceğim

işte yazmıyor sorun o. şifre dışında herşey çıktı e-posta adresi, okul numaram vs. ama şifre yazmıyor.

kılavuzda şifren, e posta adresin olarak geçiyor

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar kayıt içinwww.obis.sakarya.edu.tr den öğrenci ön kayıt formu almak gerekiyor ama ben bu sisteme giremiyorum çünkü kullanıcı adı ve şifre istiyor. bunu öğrenmek içinhttp://www.ogrisl.sakarya.edu.tr adresine girdim kullanıcı adımı öğrendim ama şifrenin ne olduğu yazmıyor bu yüzden ön kayıt formunu dolduramıyorum. şifremi nasıl öğrenebilirim ?

şifren orada yazıyor dostum, ama bazıları şifreyi yazdığım halde geçersiz dedi diyor diğerleride şifre yerine tc no yaz diyor. ben daha denemedim birazdan deneyeceğim

işte yazmıyor sorun o. şifre dışında herşey çıktı e-posta adresi, okul numaram vs. ama şifre yazmıyor.

Şifre kimlik numaranız.

• quote:

kimlik numarası yaz şifre yerine öyle girebiliyorsun hafız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

quote:

quote:

Şifre kimlik numaranız.

tamam arkadaşlar teşekkür ederim. tc numarası şifre yerine geçiyor ama sitede bu belirtilmemiş.

• beyler banka için iban numarası istiyomuş bu nedir
  • quote:

beyler banka için iban numarası istiyomuş bu nedir

Hesap numarası hocam.IBAN numarası adı altında toplandı,tüm dünyaya para yollamak,para çekebilmek vs. için.
  • quote:

quote:

beyler banka için iban numarası istiyomuş bu nedir

Hesap numarası hocam.IBAN numarası adı altında toplandı,tüm dünyaya para yollamak,para çekebilmek vs. için.

hata bende hocam yanlış sordum pardon

yani ne iş diyorum bu, parayı falan yatırmadıkki daha sadece ön kayıt formu doldurucaz, yani önce para mı yatırmak gerekiyor ?

edit : tamam meseleyi şimdi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 22 Ağustos 2011; 15:00:12 >

• mühendislik öğrencileri içinde sağlık raporu lazım mı yoksa sadece sağlık bölümleri için mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmm92 -- 22 Ağustos 2011; 15:07:06 >
  • iban işini nasıl yapıcam bende kart yok
  • bu arada her an çok pis küfür edebilirim. 2 saattir deniyorum ama sisteme giremedim daha, kullanıcı adını yazıyorum şifreyide tc olarak yazıyorum kabul etmiyor
  • quote:

mühendislik öğrencileri içinde sağlık raporu lazım mı yoksa sadece sağlık bölümleri için mi ?

Sağlık bölümleri için.

@SS10
    Hocam Ziraat Bankası'ndan bir hesap açtırın derim.Eğer kredi falan da alıcaksanız çok faydası dokunuyor,direk oraya aktartabiliyorsunuz sıra beklemeden vs.
  • quote:

quote:

mühendislik öğrencileri içinde sağlık raporu lazım mı yoksa sadece sağlık bölümleri için mi ?

Sağlık bölümleri için.

@SS10
    Hocam Ziraat Bankası'ndan bir hesap açtırın derim.Eğer kredi falan da alıcaksanız çok faydası dokunuyor,direk oraya aktartabiliyorsunuz sıra beklemeden vs.

saolasın ama önce benim sisteme girebilmem lazım
  • buyur dk 1 gol 1

ne yaptırysam olmadı Hatalı kullanıcı adı ya da şifre diyor
  • hazırlıkta hangi seviye ingilizce öğretiliyor bilen var mı? örnek sorulardan 98 yaptım, dersi almama gerek var mı sizce? ileri seviye bi' şeyler göstericekler mi?
  • oruçlu oruçlu küfür ettiriyolar abi hala kabul etmiyor şifreyi
  • quote:

oruçlu oruçlu küfür ettiriyolar abi hala kabul etmiyor şifreyi

Site sıkıntılı acele etmeyin 5'ine kadar vaktiniz var.
  • quote:

quote:

oruçlu oruçlu küfür ettiriyolar abi hala kabul etmiyor şifreyi

Site sıkıntılı acele etmeyin 5'ine kadar vaktiniz var.

orası öylede face den takip ediyorum herkes halletmiş işini ben ne yapsam kabul etmiyor
  • (*)Kayda gelmeden önce bulunduğunuz il/ilçe veya herhangi bir Garanti Bankası şubesine TC Kimlik Numaranızı ve isminizi söyleyerek Öğrenci Katkı Payı ve Eğitim-Öğretim Giderini yatırabilirsiniz. Ücretinizi yatırırken banka görevlisine isminizi teyit ettiriniz. Kayıt esnasında kayıt görevlisine teslim etmeniz gerekmektedir.

arkadaşlar kayıtta böyle bir banka dekontu istiyorlar ama bu ne parası ? bankaya ne yatıracağız ?
  • quote:

(*)Kayda gelmeden önce bulunduğunuz il/ilçe veya herhangi bir Garanti Bankası şubesine TC Kimlik Numaranızı ve isminizi söyleyerek Öğrenci Katkı Payı ve Eğitim-Öğretim Giderini yatırabilirsiniz. Ücretinizi yatırırken banka görevlisine isminizi teyit ettiriniz. Kayıt esnasında kayıt görevlisine teslim etmeniz gerekmektedir.

arkadaşlar kayıtta böyle bir banka dekontu istiyorlar ama bu ne parası ? bankaya ne yatıracağız ?

Harç işte hocam.Okul harcı
  • Bu kullanıcı adını nereden öğreniyoruz yardımcı olur musunuz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.