Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS10

beyler banka için iban numarası istiyomuş bu nedir

Harç kredisi aldığın zaman geri ödeme verdiğin bu iban 'a yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flower abbas

Bu kullanıcı adını nereden öğreniyoruz yardımcı olur musunuz

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/index.php?pid=nss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: mmm92

(*)Kayda gelmeden önce bulunduğunuz il/ilçe veya herhangi bir Garanti Bankası şubesine TC Kimlik Numaranızı ve isminizi söyleyerek Öğrenci Katkı Payı ve Eğitim-Öğretim Giderini yatırabilirsiniz. Ücretinizi yatırırken banka görevlisine isminizi teyit ettiriniz. Kayıt esnasında kayıt görevlisine teslim etmeniz gerekmektedir.

arkadaşlar kayıtta böyle bir banka dekontu istiyorlar ama bu ne parası ? bankaya ne yatıracağız ?

Harç işte hocam.Okul harcı

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: flower abbas

Bu kullanıcı adını nereden öğreniyoruz yardımcı olur musunuz

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/index.php?pid=nss

Teşekkürler.
  • Kaydet diyorum ama kaydettigine dair hiçbir belirti yok.Sizde de mi aynı şey oluyor ?
  • hazırlık okuyan ya da tavsiye eden var mı? kafam çok karıştı :S
  • bende kayıt edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarBen

Kaydet diyorum ama kaydettigine dair hiçbir belirti yok.Sizde de mi aynı şey oluyor ?

Evet sıkıntılı o olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: EnsarBen

Kaydet diyorum ama kaydettigine dair hiçbir belirti yok.Sizde de mi aynı şey oluyor ?

Evet sıkıntılı o olay.

Bi' şeyde sıkıntı olmasa şaşardım zaten
  • Beyler 2. öğretimlerde sorun var sanırım sitede.
    Kullanıcı adı g ile başlayanlar kayıt edemiyor faceteki sayfaya bakılırsa.Ben de giriş yapamıyorum hatalı kullanıcı adı,şifre diyo.
  • bende tc mi yazıyorum giremiyorum beyler kullanıcı adım b ile başlıyo
  • Beyler 1-2 gün daha bekleyin acele etmeyin.Sistem baya yoğun 5'ine kadar zaman var
  • allah aşkına bri cevap versn. bu kullanıcı adını aldım ş,ifre de tc numarası değil mi? defalarca kontrol ettm giriyorum giriyorum hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor delirmek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

allah aşkına bri cevap versn. bu kullanıcı adını aldım ş,ifre de tc numarası değil mi? defalarca kontrol ettm giriyorum giriyorum hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor delirmek üzereyim

telefonla bilgi alman daha yararlı olur.
  • Arkadaslar bu önkayıt olayında en son kaydete bastıktan sonra sizde birsey cıkıyor mu yoksa oraya kaydettikten sonra cıktı alınca is bitiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnsarBen -- 22 Ağustos 2011; 21:30:39 >
  • arkadaşlar ön kayıt formunun en altındaki şu bölümü işaretlememiz gerekiyor mu?

"Muafiyet sınavı kurallarını okudum ve anladım. (*)"

benim muafiyetle alakam yok.. muafiyetle ilgili kısmı da boş bıraktım.
    buna rağmen bu bölümü işaretlemli miyim? yıldızlı kısımları dodurmak zorunlu diyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost highway -- 22 Ağustos 2011; 22:00:20 >
  • beyler harçları 5 ine kadar mı yatırmamız gerekiyor yoksa 5 inde mi başlıyor harç yatırma işlemi (ortada bi 5 var da hangisiydi emin olamadım.)
  • bir de banka adı ve numarasını istiyor.
    ben babamınkini yazdım ama bazıları kendinize ait olmalı diyorlar. bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. kafam karıştı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

beyler harçları 5 ine kadar mı yatırmamız gerekiyor yoksa 5 inde mi başlıyor harç yatırma işlemi (ortada bi 5 var da hangisiydi emin olamadım.)

5ine kadar yatırmak lazım yani kayıttan önce yatırıp öyle gitmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

beyler harçları 5 ine kadar mı yatırmamız gerekiyor yoksa 5 inde mi başlıyor harç yatırma işlemi (ortada bi 5 var da hangisiydi emin olamadım.)

5ine kadar yatırmak lazım yani kayıttan önce yatırıp öyle gitmen lazım.

eyvallah, hafız.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.