Şimdi Ara

SAKIN AMA SAKIN HİÇBİR YONTEMLE 1.1.3 YAPMAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle bu itunestan yükseltip ziphone la kırma olayı 112 ve 113 otb BL 4.6 olanlar için en sağlıklısıdır.Ayrıca diğer yöntemlerle 113 e yükseltmek de pek sağlıklı değildir.Benim gözlemlediğim bunlar..
  • tamam müsait bi zamanda forumu inceleyip yükseltiyim bari:) teşekkür ederim.
  • bende simdi 113 teyim bakalim ne olucak ilerleyen zamanda , beni 113 e gecmeye cezbeden tek sey sarjin uzun gitmesi ve safarinin daha hizli calismasi youtubeninde tabi boyle dendi ama ben daha yeni gectim umarim bunlari bende yasarim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayjayfb1907

arkadaslar bakın hıcbısey yuklemıyorum 6 tane kucuk oyun bılınen oyunlar sora kıtlıyor. bunu 1 sefer degıl tam 15 sefer denedım ben ılk 1.1.3 e gectıgımde 100 lerce mb lık seyler yukledın oyunlar snes4 oyunları banamısın demıyodu ayrıca su kurdugum 6 oyunuda kuruyodum ne olduysa oldu wıfı de bır sorun cıktı.restore yaptım ondan sora bıdaha program fılan yuklıyemıyorum

Dostum bizi dinlemiyorsun ki hiç ama, denedin ama bir yerde hata var. Yada iphonun bozuldu, sıfırdan restore et 1.1.3 e son kır ama sıfırdan iki hafızayıda baştan aşagı sil. Eger yine olmuyorsa iphonunda bir bozukluk var. Düşürmeden yada başka birşeyden ötürü olabilir.
  • 1.1.3 un bi sorunu yok

sallama konular acmayin
  • Aynı sorun benimde başıma geldi.3-4 kere restore etmek zorunda kaldım , sonunda sorunun o 300 mb'lık belleğin tıka basa dolmasından olduğu kanısına vardım(bilmiyorum ne kadar doğru) ama bosstoll ile orayı boşalttıktan sonra şu an sorunsuz kullanıyorum. Eğer yine sorun olursa dediğiniz gibi en başa alıp 1.1.2'den başlayacağım işlemlere.
  • aynı sorunlardan ötürü bende 5-6 kez resotore yaptım ve 1.1.2 ye geri döndüm.Sorun 1.1.3 e uygun olmayan programlardan kaynaklanıyor.1.1.3 için acele etmeye gerek yok.Haa ben program fazla yüklemiyorum installerla fazla işim olmaz diyosanız geçebilirsiniz gönül rahatlıyla.
  • Benim telefonda 1.1.3 OTB 4.6BL. Dun 2 defada ben cokerttim, sorun galiba guvenilir olmayan pakeleri indirip kurmak. Simdi benimkide tikir tikir calisiyor cok sukur.
  • ben offical upgrade ile 1.1.3 e geçtigimde fazladan 200mb lık dosya oluştu iphonenin içinde sonra itunes üzerinden restore ve upgrade etmeme ragmen o içindeki 200mb dosya yok olmadı varmıdır bunun bi çözümü.şuan telefon ziphone ile kırılmıstır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Aynı sorun benimde başıma geldi.3-4 kere restore etmek zorunda kaldım , sonunda sorunun o 300 mb'lık belleğin tıka basa dolmasından olduğu kanısına vardım(bilmiyorum ne kadar doğru) ama bosstoll ile orayı boşalttıktan sonra şu an sorunsuz kullanıyorum. Eğer yine sorun olursa dediğiniz gibi en başa alıp 1.1.2'den başlayacağım işlemlere.

mw@ruw@ri arkdaşa aynen katılıyorum....bende de benzer sorunlar oldu ve hafızanın dolmasından kaynaklandığını düşündüm be boostool ile dizini taşıdım...ve şimdi neleri kurup neleri kurmayacağım konusunda da bir fikir sahibi oldum az çok...sorun 1.1.3 den kaynaklanmıyor bence...
  • babalar ya bi yardım da bana yapın... benim tel 1.0.2 den 1.1.3 yaptırdım.. çok memnunum ama bazı oyunları veya programları yükleyince programların ekranı açılıyo 2 saniye sonra ana menüye geri dönüyo telefon.. onun dışında bi problemim yok 1.1.3 çok iyi gidiyor.. o problem niye olabilir fikri olan var mı?
  • bazı proğramlar 1.1.3 e uyumsuz olduğu için bu tip sorunlar yaşanıyor...bazılarının applications içindeki dosyasına 0755 yetkisi vererek düzeltiliyo ama hepsinde yemiyo bu yöntem. Bu dediğimi yapabilmek için WinSCP kullanmak gerekiyo...bununla telefonun içine girip orada aradığın dosyayı bulup sağ tıklayıp özelliklerine giriyosun ve özellikler içinde yer alan kodu 0755 yapıyosun...
  • yok ya bende 1.1.3 tutmadim daha ilk siftah bi program yuklim dedim camera pro yu yukledim calismiyo sacma sapan seyler yapiyo resimi cekiyo bekletiyo menuye atiyo flan, 113 te makina aptalliyor , 1.1.2 VERSIYON ON NUMARA

buarada sarjin daha fazla gitmesi gibi durumlada karsilasmadim yine ayni durum bence sarj olayinda yanlis testler var , 1.1.3 e zorunlu olmadikca ki zorunluluk durumu yok gecmeyin cok cok gereksiz suan
  • geçişin başağrısı yaptığı kesin..

bende 6 gün falan uğraştım..
    şu dönen ve üst üste binen ilerleme bildirgeç sorunu bendede oldu.
    jailbreak olamadı hiç bir şekilde ve versiyonda.

bazan aynı işlemi 2 kez yapmak çözüm getiriyor. bende öyle olmuştu..

113 te kilitlenince direk 112 restore yapıp ziphone ile jail breakyapıp, offical 113 update ile 113 e terfi etim.
    sorunsuz çalışıor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.