Şimdi Ara

Sakın Digitürk-Superonline ortak paket satın almayın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede bütün kuruluşların fatura fiyatlandırmalarında dengesizlik mevcut ilk 3 ay dikkat et hocam fazla çıkabilir muhakkak bi üçkağıt oluyor.

Ben 59.99 TL olan kampanyayı alacağım Lig TV olmayacak ne dicem kaç gün sürdü gelip interneti bağlamaları ve kaç gün kesinti yaşadınız internet anlamında ayrıca tesisat ve modem değişimi oldu mu bunlar şart mı ? ve Fiber ve ADSL 2 seçenek var aynı fiyat Fiber daha hızlı tabi ki hızıda 10 Mbps bunun için altyapı gerekli gibisinden bir şey söylüyorlar mı Fiber istediğimizde ?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam dsmart vardı bende dsmart+adsl şeklinde taahhütü bitti. Onlara dedim ki ben fiber istiyorum göya onlarında superonline ile kampanyası var, dediler altyapınız destekliyor mu bir bakalım -dedim daha önce kullandım fiber tabiki destekliyor.onlar artık neye bakıyorlarsa sizin altyapınız yok dediler.falan filan iyi dedim geçen yıl peşin ödemeli ligtv almıştım o da bu ay bitiyordu aradım fiyat istedim, dsmartın fiberi 25mb hızlı 75lira,digitürk'ün de var 25mb'lisi ama gerek yok 10mb hızlı olanı istedim aylık 100lira olacak.en azından maçları izlemiş olucam.
    Superonline'nın sitesinde apartmana kadar buluyor zaten altyapınız olup olmadığı.
    Dediğim gibi digitürk servisinin gecikmesi yüzünden cumartesi geleceklerdi dün salı günü geldiler superonline servisi. Önceden de kullandığım için kablo çekmelerine gerek kalmadı.15dkda kurdular gittiler.
    En güzelide aradım dsmartı iptal için dediler niye, dedim siz altyapım yok dediniz fiber için bende var diyene geçtim meleyerek kapadı telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 5 Kasım 2014; 13:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni uğraştıran tesisat yapılması sanırım bide kaç günde gelecekleri ve benim o süre boyunca internetsiz kalmam Doping'e geçtiğimde Fiber olmadığı için herhangi bir koşul istemediler yukarıda da dediğim gibi isim TTNET'ti Doping oldu.

Bilgiler için sağolun tahmin ettiğim gibi olmazsa Fiber almayabilirim kesinti yaşamamak için Doping'te ki yaparlarsa illa da kesinti yaşayacaksam Fiber'e katlanırım Superonline'ın sitesinden baktım Bölgenizde Fiber var diye uyarı geldi o zaman sıkıntı son sorum 8 Mbps ADSL ile 10 Mbps Fiber arasında belirleyici fark var mı ?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    bağlandıktan sonra hemen hız testi yaptım.kablosuz olarak, hız direk 10-11mb arasında yüklemede 3mb gösterdi.ping 9. adsl kullanırken kablosuz testte hız 6-7,yükleme 0,5mb ping? civarındaydı.
    fazlasına gerek yok 25mb da var kota dolduktan sonra hepsi 3mbye düşüyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.