Şimdi Ara

Sakın diş teli takmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
31.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T72

ben 1.5sene önce tel tedavisine başladım 6 ayda çıkacagını söyledi tam 1.5 sene oldu geçen sene 15 tatildetedaviyi yarıda bırakmak istedigimi söyledim adam bana 2 ayım kaldığını söyledi bekledim çıkarmadı busene söyledim gene az kaldığını söylediler bir de sgk dan para mı mne alıyormuşuz onun için bekledim okadar annemle babamla tartıştım sonunda teli buğün çıkardı ama dişlerimin tam düzelmediğini fark ettim bide adam dişlerimin arkasına tekrar tel çekeceğini söyledi reddettim saat 2ye randevü verdi randevuya gitmeyeceğim ağzımda bir şey olmasını istemiyorum .takmassam dişlerimin eski haline geleceğini söyledi bende genede teli takmayacagımı söyledim.boşu boşuna 1.5 senem heba oldu şu anda çok sinirliyim kolona tekme attım ayağımı acıttım iyice sinirlendim
    Siz sakın diş teli takmayın.

Sevgili ergen kardeşim;
    Diş ve ağız sağlığı çok önemlidir. İnsanların ilk baktığı yeridir ağzın.
    Ailen bak ne güzel para vermiş, boğazından kısmış sana diş teli taktırmış. Demişler ki oğlumun dişleri düzgün olsun, ileride sosyal hayatında sıkıntı çekmesin.
    Gelmişsin burada bıdıbıdı yapıyorsun.
    Yakışıyor mu?

Mesela benim dişlerim, özellikle üst tarafı çok düzgündür. Herkes iltifate eder. Aksine kız arkadaşımın bozuk dişleri var. Çok da güzel bir kız;
    Fakat ilk yorum her zaman dişleri üzerine oluyor. Kimle tanıştırdıysam, abi dişleri de kötüymüş yaa diye...

• 2000 li yigenim var dogdugundan beri tel takiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım sen? Diş teli ortodonti eskide kaldı öyle mi? Şaka yapıyor olmalısın.Neden sağlam dişini kestirip ömrünü yarıya düşürüp protez taktırasın? Akıl akıl gel bana takılsın yeminle

:) dişçi ailesiyiz kardeşim. Parayı başında zirkolar mineral implantlar senin olu dişini 10 a katlar.

Bu implant işlemi nasıl oluyor ? Dişler yamukta olsa yapılaniliyormu. Ücreti ne kadar tutuyor ortalama?

• kucuklugumden beri dislektim ve cene yapim bozuktu. 8. sinifta dis teli taktirdim . doktor 1.5 seneye cikar dedi 2 sene surdu zaten 6 aydan sonra tel artik organin gibi oluyor. 2. senenin sonunda tel cikti .dislerin arkasina hissedilmeyecek derecede yeni tel yapti dislerim eski haline donmemesi icin.

sonuc : 2500 tl ve 2 senelik sabir sonucunda on numara dislerim oldu ve cenem duzeldi. tel taktirmak gercekten guzel bisey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçten takılan diş telleri var artık tak kaç sene kalırsa kalsın nasılsa görünmüyor :)

• feriköylü24 F kullanıcısına yanıt
    Mecideköy'de bir yerle görüştüm.Oraldent'i aramıştım.Alpdent'e yönlendirdiler.
    Gidince sordum orayla görüşecektim,neden böyle oldu diye.
    Diş hekimi bey,zamanında oraya destek veriyormuş artık yoğunluktan gidemiyormuş bundan dolayısı birbirlerine hasta paslıyorlarmış.
    Sonuca geleyim.Gidip görüştüm.Metal 3000tl şeffaf 3500 tl dedi.Bende çene sorunu yok 1 yıl sürer dedi.
    Hijyenik olarak beğenmedim ve röntgenleri dışarıda çektirirsiniz gerekirse dedi.
    Hala arayış içindeyim.
    Siz buldunuz mu?
  • ben 4 sene taktım dişlek gezmek isteyenler takmasın

• bende 1.5 yıl taktim ilk başta zorlandım ama sonra alışmıstım.Suan dişlerim güzel doktor onu 2 yıla tamamlıyalım dedi reddetmistim
  • bazı diş doktorları cidden işe yaramaz oluyor.. dentist e gitmiştim, oradaki sistem bile berbat
    hala tedavi olduğum bir diş merkezi var gerek insaniyet, gerek iş, gerek temizlik bakımından gayet iyi

ilk gittiğim de kontrol etti daha aklımda olan soruları sormadan cevaplarını verdi
    fiyat olarakta makul bi şey söyledi ve tamam yemek yiyip geliyim halledelim dedim
    eğer ihtiyacınız olursa, aklımda bulunsun derseniz pm atın telefon numarasını, adresini falan veririm

• Bende damaklı tellerden takmaya başlamıştım, konuşmamı çok fazla etkilemişti, konuşurken bazen tükürükler çıkıyordu ağzımdan, 2-3 ay taktım sonra takmadım , 2-3 sene geçti bu olay üzerinden, dişlerim hala yamuk ama pek rahatsız etmiyor beni.
  • dada.86 D kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy'de Emident'e gittim. Hekim çok dürüsttü . Diş çekmeden tel takarsak dişlerin öne doğru gelebileceğini ve bunun da dişlek bir görünüm oluşturacağını dolayısıyla tavsiye etmediğini falan anlattı. 1 hafta içinde 4 tane diş hekimine gittim. Biri Mecidiyeköy, biri Şişli, biri 4. Levent ve biri de Nişantaşı olmak üzere. Hepsi başka bir şey söylüyor. Mutabık oldukları tek nokta 2000 USD yani 4500tl'ye olur. Tamam Şişli, Nişantaşı falan pahalı yerler ama 3500 tel taktığını bildiğim 'sözüm ona doktorlar' bana 4500 fiyat çekiyor. Hatta yarısını peşin alırmış.. Alırsın dedim ben de...
    Bakmaya devam ediyorum 1-2 hafta içinde bulurum diye tahmin ediyorum. Bulursam paslarım.
  • Ne kadar taktım hatırlamıyorum(8 sene önce) ama gayet işe yaradı.
  • En az 1.5 sene

• ergen olmak ne zor iş ya
  • bak yine efkar bastı ver ordan tütünlügü :D sorunlara bak biz nelerle ugraşıyoz pehhhhhhh
  • Çenesi ileride diye 6 yıldır diş teli takan ve telyüzünden Duffy Duck gibi konuşan arkadaşım var. Dert ettiğin konuya bak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.