Şimdi Ara

SAKIN NARGİLE İÇMEYİN ARKADAŞLAR ZEHİRLENİYORDUM. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçmeyi bilmiyorsan biz napalım. Yıllardır içiyorum bi kere vurmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Tütün ve türevlerinden hayat boyu nefret etmek ve onlara bir daha hiç yaklaşmamak için harika bir nedeniniz var artık.
    Sakın zorlamayın.

yok hocam bir daha tövbe önüme en kaliteli nargileyi sigarayı koysalar elimi sürmem sigara zaten kullanmıyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Haziran 2010; 0:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethegrn

dibine girersen közün kalbin 2500 rpm de çarpar, usuturuplu içersen no problemo

kalp dönmez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

quote:

kalp dönmez hocam.

ya öyle anlar olurki pervane gibi döner
  • nargileyi usuluyle içersen sorun olmaz oturup lokur lokur durmadan çekip aniden kalkar gidersen biyerlerde bayılır kalırsın tabi. hızlı takılırsan beyni oksijensiz bırakmış oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

quote:

kalp dönmez hocam.

RPM değil BPM olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

sigara gibi zannedip içine çekmedin demi

nargile de içine çekilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

nargile de içine çekilir

ahaha o pro olmasın sakın
  • Nargile her dakika içilmez.İçkiyide her zaman içemezsin bazı zaman migde bulandırır bazı zaman içtikçe içesin gelir.Vicudun yorgun ve halsiz oldugunda veya o an bünyen baygınsa , nargile başını çatlatır , miğdeni bulandırır , kusturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Arkadaşlar sakın nargile içmeyin bugün arkadaşlarla nargileye gittik nargileyi içtim eve döndüm baş dönmesi mide bulantısı başladı istifra ettim bir kase yoğurt yedim ailem hastaneye götürmek istedi ama ben karşı çıktım gitmedik hastaneye

ama zehirleniyordum sanırım közden halen başım dönüyor başım ağrıyor midem bulanıyor sakın nargile içmeyin.

çok kötü

herzaman içtiğin bi yer mi buda önemli heryerde içmemek lazım bu mereti.Kullanılan kömür bile farkediyo ama bana kalırsa yanmış nargileyi içmeye devam ettin veya birfen fazla yüklendiysen oda yapabilir.Tabi ilk nargile içişinse oda yapabilir
  • üni evi for the win

vücud iyicene alıştı günde en az 1 haftasonları tatil günleri 2 bazden 3 defa içiyorum
  • ilk defa içiyosan normaldir ilk içenlerde oluyo genelde
  • Ac karina ,nargile icilmez
    Migdeyi doldurup da icilmez
    vucud yorgun iken icilmez
    arka arkaya mal mal cekip'de icilmez.
    +kaliteli tutun .

vsvs
  • nikotin fazla gelmiş sanırım sana her yerde içme nargileyi birde tıkanırsan filan içerken limonlu soda iç düzelirsin;)
  • İcmeyi bilmiyosun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Arkadaşlar sakın nargile içmeyin bugün arkadaşlarla nargileye gittik nargileyi içtim eve döndüm baş dönmesi mide bulantısı başladı istifra ettim bir kase yoğurt yedim ailem hastaneye götürmek istedi ama ben karşı çıktım gitmedik hastaneye

ama zehirleniyordum sanırım közden halen başım dönüyor başım ağrıyor midem bulanıyor sakın nargile içmeyin.

çok kötü

Arkadaşım yaklaşık 6 senedir haftada en az 4 kere nargile içerim.Böyle olmanın çeşitli sebepleri olabilir ama usulünce yapılmış ve kişinin kaldırabileceği ağırlıkta bir aroması olan nargile insanı zehirlemez.İstanbulda birçok yerde nargile içtim senin durumunu ele alarak bilgilerimi paylaşmak isterim...

1)Nargile aç karna tüketilmemesi gereken bir şeydir.Sebebi ise nargilenin duman vasıtasıyla kan şekerini düşürmesidir.

2)En çok güvendiğiniz yerde bile nargilenize konulan her köze dikkat ediniz çünkü tam yanmamış bir kömürü çekmek gerçekten sizi ZEHİRLEYEBİLİR.

3)Istanbulda birçok yerde pek bulunmasa da anadoluda oldukça yaygın olan anason oranı çok yüksek tütünleri içerken dikkat etmek gerekir.Çünkü her bünye bu anason oranı yüksek tütünleri kaldıramayabilir.Bu da kişide bayılma,kusma vb. gibi şeylere sebep olabilir.

4)Genç arkadaşların sıkça yaptığı üzere nargile bir hava atma aracı değildir(Konuyu açan arkadaşa değildir bu sözlerim genele).Fazla duman çıkarmak daha ağır aromaları içmek yanmış bir nargileyi çekebilmek marifet değildir.

***5)Arkadaşlar nargileyi alkolle beraber tüketmeyiniz.Yapsanız dahi nargileyi içme sürenizi düşük tutunuz.

6)Yeni nargile içen biri iseniz nargileyi açmayınız.Bunu orada bulunan garsonlardan isteyiniz.

7)Ozellikle büyük kentlerde ne içtiğinize dikkat ediniz.Tadından ve kokusundan hoşlanmadığınız nargileyi derhal bırakınız arkadaşlar.Çünkü içine uyuşturucu madde katan yerler olabiliyor müşteri alıştırmak amaçlı...

Biraz uzadı ama genel olarak bilgilerimi paylaşmak istedim dediğim gibi.Herkese keyifli tüttürmeler
  • Nargile , sigara , ot gibi şeyler içince zehirleniliyor mu ? Süt mü bu zehirlenesin ?
  • senin nargileden kafan güzel olmuş.
    bir daha içme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

nargile de içine çekilir

ahaha o pro olmasın sakın

Yok onu yiyoruz biz.Ama benimki pro değil amateur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 21 Haziran 2010; 3:59:51 >
  • quote:

senin yaş kaç yaw? çok merak ediyorum.
    tahminim 10-11
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.