Şimdi Ara

Sakin olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene herkesin dediği gibi yığılmaların çok olduğunu düşünüyorum ve sıralamanız ne kadar kötüyse çekme şansınız da o kadar artıyor arkadaşlar. Moralinizi bozmayın ve deli gibi lys çalışın. Özellikle lysde ygs gibi kolay olup herkes yapabilirse bazı dersleri fullememiz bile gerekebilir. Oturun çalışın artık sonucunuza yapacak bir şeyiniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtuicin -- 25 Mart 2016; 9:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 129 bindeyim mf den nereye cekebilirim ki rezalet resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitmatkara

129 bindeyim mf den nereye cekebilirim ki rezalet resmen

Ben 150k ama 65k ya çekmeyi düşünüyorum olmaz mı?
  • Geçen sene biri 132binden 32bine çekerek akdeniz mimarlığa girmiş.
    Benim de 120bin geldi ama yapcak bir şey yok. Ben 80bine giren insanlarla aramızda 1 2 net oynadığını düşünüyorum. Çünkü yığılmalar her aralıkta var. Bu kadar düşüş normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtuicin -- 25 Mart 2016; 9:56:10 >
  • 8 soru arasina 50k girmis(ornek:arkadasim ve ben) yani siz cok az calistiniz diye o siralamalari almadiniz.uzulmeyin lysde cekme şansınız çok yüksek

• Anfetamin51 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sana katılıyorum. Umarım hak eden herkes istediği sıralamalara çeker

• odtuicin kullanıcısına yanıt
    Hocam umut oldunuz be bana su an seneyi dusunurken boyle soylemeniz gercekten umutlandirdi peki lys de netleri nasildi acaba

• PsiKoman kullanıcısına yanıt
    Hangi bolum istiyorsunuz

• Elitmatkara kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki. Burada YÖKün sitesi paylaşılmıştı oradaki tabloda görmüştüm. Mimarlık istediğim için sadece mimarlığa baktım ama diģer bölümlerde kim bilir ne kadar çekildi. Sakın bu sınav için moralini bozma

• odtuicin kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cok tesekkurler bir an once kendime gelip calismaya baslayacagim insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.