Şimdi Ara

Sakın Regal klima almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42000btu salon tipi regal klima aldık ve işyerine kurulumunu yaptırdık.(tabii elektrik bağlantısını ayrıca hat çektirmemize rağmen elektrikçiye yaptırdık.)
    Klimayı çalıştırdık ama yukarı aşağı hava üfleme kanalı çalışmıyor.Satıcıyı ve müşteri hizmetlerini aradık,ancak onlarda konudan bi haber müşteri hizmetlerini 20 gündür aramama rağmen cevap yok.

3250TL ye aldığım 42000BTU klimayı elle kontrol ediyorum.Birde plaj terliği boyunda kumandası var ama bir işe yaramıyor.Bu fiyata 48000 BTU klima hemde ototmatik alabiliyormuşum kafamı nerelere vursam...

Sakın Regal klima almayın.

• Salon tipi klimada en iyisi YORK
  • martinist kullanıcısına yanıt
    uzak durun sadece ufluyor.
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Demirdöküm Regal York Baymak salon tipi klimalar sattım daha sonra müşteri ziyaretlerimizde bütün klimaları görme fırsatım oldu York klima klima değil bambaşka birşey iklim değiştirmek gibi..

yani klimadan uzak durun donabilirsiniz
  • senin bolgendeki servis sıkıntılı genel merkezi arayıp sikayet ettinmi? bir de ole dene belki surec hızlanır
  • Isyerindeki arkadas da gecen sene SEG marka aldi ayni grubun urunlerinden. 3 haftadir servis bekliyor ama hicbir randevusuna gelmiyor servis. Markadan ziyade servis kalitesinin onemini birkez daha gormus olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laruv2002

42000btu salon tipi regal klima aldık ve işyerine kurulumunu yaptırdık.(tabii elektrik bağlantısını ayrıca hat çektirmemize rağmen elektrikçiye yaptırdık.)
    Klimayı çalıştırdık ama yukarı aşağı hava üfleme kanalı çalışmıyor.Satıcıyı ve müşteri hizmetlerini aradık,ancak onlarda konudan bi haber müşteri hizmetlerini 20 gündür aramama rağmen cevap yok.

3250TL ye aldığım 42000BTU klimayı elle kontrol ediyorum.Birde plaj terliği boyunda kumandası var ama bir işe yaramıyor.Bu fiyata 48000 BTU klima hemde ototmatik alabiliyormuşum kafamı nerelere vursam...

Sakın Regal klima almayın.

Belki fan motoru yerinden çıkmıştır. Bunu sen bile yapabilirsin eger fan motoru bozuksa bir servis çağır en fazla 100 tl ni alırlar kim kime ne tutturursa misali klimacı oldudum için biliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Termikel Almayın
    7 yıl önce açıldı
    sakın mazda almayın ,neden mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.