Şimdi Ara

Salcano City Fun Kullananlar kulübü ( city fun 60 iyi ve kötü yanları) ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
17.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ptahba

bisiklet yaparda siz yapabilirmisiniz? Yol düz mü çok tırmanış var mı sizin kondisyonunuz ne durumda? Yoksa bisiklete sorun yok git gel 80 km bindim geçen gün gidiyor geliyor Hemen her bisiklet market bisikleti de dahil 100-200 km gider. Sonuçta bisikleti götürene bakmak lazım @Trenchtown-_-

+9999999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• city fun60 ın herhangi bir bisikletçide olduğunu bildiği yazsın hiçbir yerde bulamıyorum
  • hayır14 kullanıcısına yanıt
    tam bir F/P ürünü olduğundan bulmanız epey zor, fabrikasının elinde de kalmamış ya ikinci el bakacaksınız ya da 2015 modelleri bekleyip nisan-mayıs gibi en geç alacaksınız. Yeni yol bisikleti bakıyorum kendime buna rağmen Cty Fun 60 model bisikletimi satmayı düşünmüyorum uzun turlar için tutucam çoğu kullanan da memnun bisikletten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Bugün almış bulunmaktayım fakat 10 yıl sonra ilk defa kullandığım için dengemi sağlayamadım.Birkaç gün uğraşcam sanırım

Listeye ekleyeyimmi?

ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

bisiklet yaparda siz yapabilirmisiniz? Yol düz mü çok tırmanış var mı sizin kondisyonunuz ne durumda? Yoksa bisiklete sorun yok git gel 80 km bindim geçen gün gidiyor geliyor Hemen her bisiklet market bisikleti de dahil 100-200 km gider. Sonuçta bisikleti götürene bakmak lazım @Trenchtown-_-

zaten her bisiklet gider biliyorumda fazla zorlarmı genç adamız yol yer yer yokuşlu yer yer düz iniş aşağı değişiyor

• tırmanışın ne kadar devam ettiğine ve eğimine bağlı, çok yorar mı derken doğru zamanda doğru vitesi kullanırsanız çok da yormaz. Nihayetinde çıplak ağırlığı 13,5 kg. olan bir bisikletten bahsediyoruz ne ağır ne hafif klasmanına göre demek ki önemli olan aynakol-ruble oranı ki neredeyse tüm şehir bisikletlerinde bu oran benzer. Eğer yokuşlar çoksa 30-40 tl arasına megarange 7'li ruble taktırabilirsiniz. 7. Çark (en büyük olan) eskisine göre daha büyük çaplı olduğundan dik yokuşlarda kolaylık sağlar. Üzerindeki Tourney arttırıcı ufak bir ayarla sorunsuz uyum sağlıyor.

Ancak şu var yarış yapmıyorsunuz yorulduğunuz nokta da durup dinlenin zamanla performansınızın arttığını göreceksiniz (hem de hızla)
  • Uzun fırsat bekleyisi sonunda 20 kadrosunu siyah yesil rengini 545-20-55=475tl ye aldık.Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cekos74

Uzun fırsat bekleyisi sonunda 20 kadrosunu siyah yesil rengini 545-20-55=475tl ye aldık.Hayırlı olsun

Sıfırı 570 lira olan ürünü nasıl 470 liraya aldınız gerçekten hayretler icerisindeyim . Ben de elindekini satayım diyordum ama sıfırı bu fiyata düştüyse satıp zarar etmeye hiç gerek yok.

• -vites değiştiricileri shimano olmasına rağmen dandik (ilk günden gösterge bozuldu ama vites kolları sağlam sadece göstergeler çalışmıyor)

asdadsaf aynısı benim daha 2.gününde başıma geldi bunun bir çaresi yok mu ? o plastik kapağı çıkarıp, o kırmızı göstergeyi düzeltmek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

-vites değiştiricileri shimano olmasına rağmen dandik (ilk günden gösterge bozuldu ama vites kolları sağlam sadece göstergeler çalışmıyor)

asdadsaf aynısı benim daha 2.gününde başıma geldi bunun bir çaresi yok mu ? o plastik kapağı çıkarıp, o kırmızı göstergeyi düzeltmek gibi

Bu gun yada yarin sokup bakacagim, sadece yuvadan cikti ise basit. Sonucu paylasirim
    Az once ic lastim aldim. Bisikletcilerde satilan ic lastige akitilan sivi bi ise yaramiyor, lastik her turlu patliyor ve bosu bosuna agirlik.

• Arkadaşlar viteslerde bende de sıkıntı var. Haftaya servise götüreceğim. Şu ana kadar yaklaşık 100-150 km yol yaptım kısa mesafeler hariç. 20 km ve üzerlerini hesaba katıyorum. Onlarla 200 ü bulmuştur. Benim sele kendinden aşağıya kayıyor bu da maffediyor beni yani tamam ben şişmanım ama bu kadar da olmaz :)

İlk gün 40-50km kadar gittik. 1 Hafta oturamadım şimdi tayt aldım gerçi hala rahatsız ediyor kısmen. Ben kesin çözüm olarak seleyi değiştireceğim. Bisiklet bakarken bisikletçi ustam bunu alma git 1000-1500 liralık güzel bir şey aldedi. Dedim ki belki sevmicem bisiklet sporunu. Dedi ki seversen 3 ay sonra orasını değitşreyim şurasını değiştireyim diyip duracaksın. Aynen de dediği gibi oluyor bakalım. Şu anda aksesuarlara bir bisiklet parası verdim.

Ön arka lamba 15 tl
    suluk 20 tl
    sulu kabı 5 tl
    kask 170 tl (kafamdan değerli değil diyerek en iyisini aldım)
    Çanta 60 tl
    Tayt 65 tl
    üst iki adet 65 tl
    gözlük 45 tl
    Şimdi sırt çantası, eldiven ve buffy bandana siparişi verdim aliexpressden onlarda 50 $ fln :)

Gear fit note II kombinasyonuna sahip olduğum için km sayacına ihtiyac duymuyorum. Bakım seti alacağım ve elcik ile seleyi değiştireceğim. Offf ne yapmışım ben yahuu :D

• Arkadaşlar City Fun ile City Sport arasındaki fark nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. ben de cf60 kullanıyorum, genel anlamda memnunum. yukarıda arkadaşlar benzer düşünceleri paylaşmışlar, yinelemek istemiyorum o yüzden. diyeceğim tek şey, fiyat / performans / kalite olarak değerlendirilirse gayet başarılı bir bisiklet diyebilirim. benim sizlere sormak istediğim bir soru var.

ben 4. katta oturuyorum, evde kömürlük, garaj gibi şeyler olmadığından bisikleti eve çıkarıyorum. evin içinde de yer olmadığında balkona koyuyorum. üzerini örtüyorum falan ama neticede yağmurda falan bir şekilde ıslanıyor, nemleniyor vs.

benim gibi olan çok arkadaş vardır diye düşünüyorum. siz nasıl muhafaza ediyorsunuz? internette bakayım dedim nereye ve nasıl koyuyorlar diye, bazıları, özellikle yurt dışındaki vatandaşlar salona asmışlar, koridora diklemesine asmışlar ama ben öyle yaparsam hanım onu hurdacıya üç kuruşa satar ben yokken. javascript:void(AddText(''))

var mı arkadaşlar bunun çözümü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: newton1635

arkadaşlar merhaba. ben de cf60 kullanıyorum, genel anlamda memnunum. yukarıda arkadaşlar benzer düşünceleri paylaşmışlar, yinelemek istemiyorum o yüzden. diyeceğim tek şey, fiyat / performans / kalite olarak değerlendirilirse gayet başarılı bir bisiklet diyebilirim. benim sizlere sormak istediğim bir soru var.

ben 4. katta oturuyorum, evde kömürlük, garaj gibi şeyler olmadığından bisikleti eve çıkarıyorum. evin içinde de yer olmadığında balkona koyuyorum. üzerini örtüyorum falan ama neticede yağmurda falan bir şekilde ıslanıyor, nemleniyor vs.

benim gibi olan çok arkadaş vardır diye düşünüyorum. siz nasıl muhafaza ediyorsunuz? internette bakayım dedim nereye ve nasıl koyuyorlar diye, bazıları, özellikle yurt dışındaki vatandaşlar salona asmışlar, koridora diklemesine asmışlar ama ben öyle yaparsam hanım onu hurdacıya üç kuruşa satar ben yokken. javascript:void(AddText(''))

var mı arkadaşlar bunun çözümü :)

o şekilde muhafaza ederseniz ruble, zincir, allen vidalar ve v frende paslanma olabilir uyarayım. kadro alu olduğu için pas olmaz fakat yinede kadroda çizikleriniz varsa felan oje ile kapatın.

• Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 600 Tl taksitli aldim.

• City Life 30 V
    City Fun 60 V

iki model arasındaki farkı bilen yazabilirmi arada 50 tl fiyat farkı var
  • bende city fun 70 aldım ne de olsa kardes bisiklet sayılır benı de listeye ekleyebilir misiniz hocam ;) 60 dusunuyordum ama yaptıgım detaylı arastırmalar zoom amartisor un pek saglıklı sonuclar vermeyecegını bır sure sonra zaten düz masa gıbı hissettirecegini soyledıler bu yuzden hafifliginden dolayı tercihim cf 70 oldu kesinlikle tavsıye ederım hafiflik ve serilik şaheseri bir bisiklet.
  • hayırlı olsun kardeş bende gecen sene toplam 30km sürdüm.
    suan depoda bisiklet toz falan heryeri buna internetden camurluk bakıyorum alan arkadaş oldumu netten?
  • bisiklette varolan başıma gelen bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum bisikletin ön maşasının kadroyla birleştiği yerde bir sıkıntı var frene basınca orada bir boşluk olusuyor gidip geliyor resmen s4ervise sordum oraya pul atarız dedi. eksik mi gelmiş pulu ki sen pul atacaksın dedım. "yok geldıgı gıbı verıyoruz bız sıze dedı ora sökülü gelmiyor dedi" iyi de kutudan yenı cıkan bisikletin maşası oynar mı ya ? bu problemle karsılasan oldu mu daha once ? pul atınca gecer mı yada gecıcı bır cozum olarak mı kalır ?
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende bu bisikleri almayı düşünüyorum tüm yazdıklarınızı okudum lastiğin patlamaması için jel kullandığınızı belirtmişsiniz nasıl uygulanıyor bu jel lastikler çokmu dandik ben bu bisikleti yüzde 80 asfaltta kullanmayı düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.