Şimdi Ara

Salcano City Fun Kullananlar kulübü ( city fun 60 iyi ve kötü yanları) ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
17.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür şehir bisikleti araştırıyordum. City fun 60 almaya karar verdim. Bu modeli bulunduğum şehirde bulamadığım için deneme şansım olmadı. Boyum 1,68 bacak içi boy 74 cm. Bu modelde 26 jant var mı? Yoksa 28 jant 18 inç modeli kullanabilir miyim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Brocker41 B kullanıcısına yanıt
    18 inç kadro gayet uygun. Hiç düşünme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Size güveniyorum
  • City fun 60 için uygun fırsat gören var mı?
  • İlk mesajdaki linklerden alirsak kargo gümrük vs nasil olur alisveris yapan var mi?

• bu bisikletin kadrosu çelik mi alüminyum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

bu bisikletin kadrosu çelik mi alüminyum mu?

Aliminyum

• Güzel bir bisiklet önerisi olan varsa, önerilere açığım arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brocker41 B kullanıcısına yanıt
    hocam bende hemen hemen aynı boydayım 18 inch city sport kullanıyorum kadro büyük geliyor,kısa kullanımda tamamda uzun sürelerde sorun yaşarsın kendimi çoğunlukta sele ucunda otururken buluyorum gidonu geriye doğru aldığım halde 16-17 inch olmalı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 19 Aralık 2015; 15:54:29 >
  • Arkadaşlar bisikletten anlamayan vede bisikleti seven biri olarak yardımınıza ihtiyacım var. Uzun zamandır bu yeni model salcano kron carraro tipi dağ bisikletlerine özeniyodum şimdi bi tane almak istiyorum bütçe 400 lira ikinci el alacağım mecburen sıfırlarına para yetmez. Bitane buldum salcano ng750 27.5 jant sizce nasıldır boyumda 1.80 bisiklet boyuma uyarmı Onuda bilmiyorum internetten alacağım için deneme şansım yok bu yaptığım aslında kumar oynamak ama ne dersiniz bu bisiklet için

• Cf 60 mi 70 mi? Hangisi tercih etmeliyim. Arada 60 lira var. Amartisorly daha pahali

• Arkadaslar 10 kisiden 5 i sabit masa diger 5 i amartisor lu iyi diyor. Nasil olavsk ilk defa bisiklet alicam

• fagala kullanıcısına yanıt
    Amortisörlü al, kasislerde ve çukurlarda ciddi faydası oluyor. Düz maşanın farkını hissedecek kadar profesyonel değilsin zaten. Yorarmış, yokuş çıkamazmışsın falan hikaye hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Amortisörlü al, kasislerde ve çukurlarda ciddi faydası oluyor. Düz maşanın farkını hissedecek kadar profesyonel değilsin zaten. Yorarmış, yokuş çıkamazmışsın falan hikaye hep.

Teşekkürler aradaş. Sen ve bir arkadaşın yorumu ile n11 den 540 tl 9 taksit olacak şekilde sipariş verdim. Allah kazasız belasız sürüşler nasp etsin hepimize.
  • Bahar geldi ben de bisiklet arayışına girdim. Tercihlerimden biri de CF 60
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    60 bende var en son geçen sene bindim güzel bisiklet

• Bahar geldi artık bisiklet istiyor insan. Bütçe kısıtlı olunca çok seçenek de kalmıyor

• selamlar bu ebaydan alınan bisiklet bilgisayarında türkçe menü mevcut mudur?
  • Lastik tavsiye var mi bu model için yer değişikliği yaptı m bulunduğun yer micirli biraz kendi lastiği asfalt için uygun

• Bu bisikletin güncel fiyatı nedir ? Kaç liradan almak gerekir ? CF70 için 650 lira dediler bana. Almadım henüz araştırıyorum. Ayrıca tatil beldelerinde sıkça kullanılan taş yollarda sorun yaşar mıyım ? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.