Şimdi Ara

Salcano ikinci el yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bisiklet almayı düşünüyorum biraz bakındım sıfır ikinci el falan malum sitede bunu gördüm
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-salcano-mavi-gri-406779971/detay
    Sıfırlarına baktım 850 civarı fiyatı var bana bu çok ucuz geldi ne gibi sıkıntısı olabilir boyaların atmış olması çok önemli değil ama masrafta çıkarmasını istemem.

Ayrıca 1.74 boy var iki köy arasında toprak yolda kullanıcam sıfır şuan düşünmüyorum kafama yatan ikinci el bulamazsam ozaman sıfıra yönelirim.
    Kesin şöyle bi sıkıntısı vardır derseniz hiç bakmayayım çünkü ilçedeyim merkeze her zaman gidemiyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hurdasi cikmis bir bisiklet. Cok hor kullanilmis. Almaman daha mantikli olur.

• Eyvallah hocam.

Sıfır bisikletler 500-600 den başlıyor bana fazla geldi gerçi 8-10 sene önce ilk bisikletime 100 lira verdiğimizi hatırlıyorum kıyaslayınca aynı hesaba geliyor

Çanakkale de çok büyük biyer olmayınca internette ikinci el pek alternatif yok en iyisi gidip bizim ilçede her tarafını iyice kurcalayıp almak olucak galiba

• Birde kullanacağım yol epey bozuk amortisörlü düşünüyorum ama biyerde çift amortisörler 5000 lira altında bi işe yaramaz yazılmış 4 sene önce

Sadece ön amortisör yeterli olurmu yoksa çift illaki bi fark oluştururmu?

Edit: burda söylenmişhttps://forum.donanimhaber.com/bisiklet-satin-alma-rehberi--63931700
    6-7 binlira demiş hatta ama işe yaramaz değil bunun altındaki çift amortisörlere yaklaşmayın demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 18 Mart 2017; 0:17:7 >

• bu baktığınız bisiklet hurdadan başka şey değildir. Almanı kesinlikle tavsiye etmem.
  • Eyvallah hocam zaten vazgeçtim bundan. Gidip ilçeden her tarafını görüp kurcalayıp öyle almayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.