Şimdi Ara

Salcano NG650 Dağ bisikleti,Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bir bisiklet almak istiyorum dağ bisikleti ama bu konularda uzman değilim boyum 1.90 kilo 90.Salcano NG 650 nasıl bir modeldir sizce.
    Ayrıca bu bisikletin bikaç çeşiti var misal Salcano NG 650 27.5'' V Dağ Bisikleti 21" ve Salcano NG 650 29'' V Dağ Bisikleti 19'' bunlardan hangisi bana daha uygun olur yardımcı olursanız sevinirim.

• Sen 19'-21' kadrolu olani al
    26-27.5-29 ise jant boyudur
    Kullanma alanina gore secebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Sen 19'-21' kadrolu olani al
    hafta içi şehir içinde kullanacağım ama hafta sonları gezi yapmayı düşünüyoruz arkadaşlarla yaylalar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Sen 19'-21' kadrolu olani al
    birde Kron xc150 nasyl bir model sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KareteKamil -- 19 Nisan 2014; 16:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareteKamil

Merhaba, bir bisiklet almak istiyorum dağ bisikleti ama bu konularda uzman değilim boyum 1.90 kilo 90.Salcano NG 650 nasıl bir modeldir sizce.
    Ayrıca bu bisikletin bikaç çeşiti var misal Salcano NG 650 27.5'' V Dağ Bisikleti 21" ve Salcano NG 650 29'' V Dağ Bisikleti 19'' bunlardan hangisi bana daha uygun olur yardımcı olursanız sevinirim.

26 jant kron xc250 kullanıyorum bence fiyatına göre gayet güzel bir bisiklet ben 2013 modelini 600tlye almıştım şuan 800 küsür tl. Vücut ölçüleriniz de uygun olduğu için size tavsiyem 29 jant alınız 29 jantın bana göre en önemli özelliği kullanıcıyi daha az yorması ve iri görüntüsü. Bahsettiğiniz ng 650 giriş seviyesi için gayet iyi bir bisiklet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 19 Nisan 2014; 16:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Merhaba, bir bisiklet almak istiyorum dağ bisikleti ama bu konularda uzman değilim boyum 1.90 kilo 90.Salcano NG 650 nasıl bir modeldir sizce.

26 jant kron xc250 kullanıyorum bence fiyatına göre gayet güzel bir bisiklet ben 2013 modelini 600tlye almıştım şuan 800 küsür tl. Vücut ölçüleriniz de uygun olduğu için size tavsiyem 29 jant alınız 29 jantın bana göre en önemli özelliği kullanıcıyi daha az yorması ve iri görüntüsü. Bahsettiğiniz ng 650 giriş seviyesi için gayet iyi bir bisiklet.
    teşekkürler , peki kadro boyu kaç almalıyım 21,19 vs.

• quote:

rica ederim. 19 kadro bana göre ideal ama siz gidin bakın kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın en sağlıklısı bu.
  • KareteKamil kullanıcısına yanıt
    Krona hiç bakma bildiğin çöp
  • quote:

yukarıdaki gibi vasıfsız yorumları dikkate alıp kafanızı bulandırmayın...
  • mrjudge kullanıcısına yanıt
    sizin boyunuz kaç acaba benim alacağım yerdede 19 kadro boyu var sanırım 21 yok
  • benim boyum 1.85. Dediğim gibi en güzeli sizin görüp karar vermeniz. Eğer alternatif bir bisikletçi varsa 21i boyutlarına bakmak için orada deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

benim boyum 1.85. Dediğim gibi en güzeli sizin görüp karar vermeniz. Eğer alternatif bir bisikletçi varsa 21i boyutlarına bakmak için orada deneyebilirsiniz.
    hocam benim boyum 180 ben 19'' kadro 29 jant ng650 kullanıyorum. Bana biraz büyük gelir diye düşünmüştüm alırken ama pek sıkıntı olmuyor hatta rahat kullanıyorum diyebilirim bisikletimi. Siz deneyebiliyorsanız ikisinide deneyin ama 21 kadro daha iyi olur gibi size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akif95 -- 20 Nisan 2014; 23:11:06 >
  • Akif95 kullanıcısına yanıt
    alalı ne kadar oldu bisikleti bazı arkadaşlar sorunlar çıkıyor göbekte demişte sizde öyle birşey oldu mu ng650de ?
    Göbekteki sorunla ilgili birşey diyemem çünkü alalı sadece 2 gün oldu ve gittiğim yol henüz 45km :)
  • Akif95 kullanıcısına yanıt
    peki genel olarak kullanımı nasıl hocam rahatlığı seriliği görüntüsü vs. sizdeki hangi renk olanı mesela
    Bende sarı-siyah var. Genel olarak kullanımından memnunum sürüşü çok keyifli. Vites geçişleri de güzel. Görüntüsünü herkes beğeniyor zaten duruşu var

Sadece canımı sıkan olay bugün şehirde gezinirken bi yerde raptiye ucu gibi bişey batmış lastiğe, servise götürdüm 5 liraya bi yama attı adam düzeldi. Lastikle ilgili ciddi endişelerim var parasal yönden biraz rahatlayınca sanırım değiştiricem bende lastikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akif95

Bende sarı-siyah var. Genel olarak kullanımından memnunum sürüşü çok keyifli. Vites geçişleri de güzel. Görüntüsünü herkes beğeniyor zaten duruşu var

Sadece canımı sıkan olay bugün şehirde gezinirken bi yerde raptiye ucu gibi bişey batmış lastiğe, servise götürdüm 5 liraya bi yama attı adam düzeldi. Lastikle ilgili ciddi endişelerim var parasal yönden biraz rahatlayınca sanırım değiştiricem bende lastikleri.
    NG 650 27,5 aldım 3 hafta oldu vites geçişinde biraz sıkıntı yaşıyorum yokuşlarda sorun çıkarıyor bazende ses çıkarıyor belkide ben yanlış geçiş yapıyorumdur.

• KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    hocam bende 27.5 almayı düşünüyorum siyah-mavi olan renginden dolayı boyunuz kaç sizin ?
    ayrıca ilk alındığında viteslerde sorun çıkıyormuş 1.ay bakımından sonra düzeliyor diyor herkes
  • quote:

hocam bende 27.5 almayı düşünüyorum siyah-mavi olan renginden dolayı boyunuz kaç sizin ?
    ayrıca ilk alındığında viteslerde sorun çıkıyormuş 1.ay bakımından sonra düzeliyor diyor herkes

boyum 180 mavi-siyah vardı ama mavi-turuncu aldım ben. İnşallah öyledir 1. ay bakımı ücretli mi? kontrol kağıdı verdi ama ücretlimi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

boyum 180 mavi-siyah vardı ama mavi-turuncu aldım ben. İnşallah öyledir 1. ay bakımı ücretli mi? kontrol kağıdı verdi ama ücretlimi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    hayır ücret talep etmiyorlarmıs garanti kapsamında oluyormuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.