Şimdi Ara

salcano xrs 300 / kron xc 250 sizce hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.80 boy 75 kg yim. Genelde asfalt yolda kullanmak şartıyla vede rampalarda rahat çıkabilmem ve hızlı gidebilmem için sizce beni yormayacak bisiklet hangisidir. Bu yazdığım iki modelinde fiyatları aşağı yukarı aynı.
    Görüntü olarak Salcano XRS 300 ü beğendim. Yarış tipi hoşuma gidiyor. Üstadlarım hangisini tavsiye edersiniz.
    Teşekkür ederim.

• xrs300 ü önermem.çelik kadro ve maşası var.komponentleride çok düşük seviye.Almayın derim.ona kıyasla xc250de daha rahat edersini eminim.Veya bütçeni biraz zorlayarak bianchi slr 200 , slr 500 bakabılırsın.ayrıca suan atilla bisiklete kampanya var xc250 499 TL.
  • Teşekkür ederim AYKTS

Kron XRS 500 de olabilir. Yalnız rampa çıkma bakımından yarışlarla, XRS 500 arasında ne tür fark vardır. Hangisiyle yokuşlarda daha rahat ederim.

Bianchi SLR 200 e baktım görsel olarak çok güzel, Birde Carraro 915 D'ambiez var fiyatları birbirine yakın.
    Bu ikisi arasında tercih yapacak olsam hangisini almamı tavsiye edersiniz.
    Teşekkür ederim.
  • Kron Xc500 demek istediniz heralde.biri yol bisikleti , biri dağ bisikleti kategorisinde.aralarında çok fark var.yokuşlarda falan yol bisikletinin performansı daha ıyıdır.FAkat araziye girerim diyosanız xc500 alın derim. fakat ben düz yol yapıcam veya uzun turlar sizi yormadan idarfe edecek yol bisikletleridir. slr200 ve carraro 915 parçaları neredeyse aynı.hepsi full sora.gözünüze hangısı guzel gelıyosa onu alın derim.
  • aa xrs 800 de varmış fln gibisinden sakın birşey deme
    xrs 800 sahibiyim çok sorun çıkartıyor.rublesini değiştirdim 45 tl ye
    şimdi frewwhell bilmenesi bozulmuş
    bulunduğunuz mevkide yollar düzgün değilse asla yol bisikleti almayın.şehir bisikletlerine bakabilirsiniz 29 jant dağ bisikletleri var onlara bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 13 Temmuz 2012; 15:39:21 >
  • bulunduğum yer İstanbul
    malum yolların hali belli, sürekli anayolda kullanamayacağıma göre tabiki arada parke taşlı sokaklarımızda var. Bu tür yollarda Carraro 915 yarış kullanmanın bisiklete zararı olurmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.