Şimdi Ara

Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
68.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman Kurdu senin aradigin kopek ama saldir diyince beklemeden saldirmasi icin uzman bir egitim sart
    Birde Dob. ve Rott. oneririm onlarda alman kurdu kadar iyiler
  • chov chov al
  • teşekkürler fakat illa uzman eğitim şart mı? kendimiz eğitemezmiyiz.?
  •  Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum?

Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum?

Ama Türkiyede Yasaklandı

Fila Brasileiro

• saldırsa ne olcak, köpeğin ağzına bir tekme atarım bi daha kalkamaz
  • arkadaşım boxer veya alman kurdu alabilirsin. rotweiler konusunda tasmasız gezdirme olayını unutmalısın. pitbullu çok vahşi gösterilmesine karşıyım ama tasmasız olmaz hatta çounlukla ağızlıkla gezdirmen gerekir. karakterleri bazn çok dengesizdir. özellikle dier hayvanlara karşı. ayrıca inatçı bi ırktır. ilk köpein olcaksa pitbull tavsie etmem. şimdilik en iyi köpek A.Ç.K gibi duruo...

not: tabiki kendin eğitebilirsin ancak daha önce bi köpek beslemiş olman çok daha iyi olurdu. bi koruma köpei arıosun ki bu hayvanlar dominant hayvanlardır.eğitebilmen için internetten çok araştırma yapman lazm. aynı cinse sahip dier insanlarla konuşabilirsin. bi şekilde tanıdık bi eğitmenden yardım alabilirsin. ama ne olursa olsun alcaın şey seni ciddi anlamda uuraştırcak ve biçok masraf çıkarcak. şimdiden düşün eğer bööle bi sorumluluuun altına giremiceksen geçici bi hevesse hiç alma. yazık hayvana. bide alırken karakter testi yap internette var, ve petshoptan deil bi çiftlikten mümkünse anne babayı görerek al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 22 Şubat 2009; 15:19:49 >

• alman kurdunu dışarıda rahat gezdirebilir miyim=?
  • alman kurdum vardı eğitimli ama yalaka oldu(halk tabiriyle).hırsızın biri kaçırmış.Hırsıza kanan köpekte defolsun gitsin.
    bu aradfa köpeğin 2. sahibiydim belkide ondan kaynaklandı.
  •  Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LE10

alman kurdum vardı eğitimli ama yalaka oldu(halk tabiriyle).hırsızın biri kaçırmış.Hırsıza kanan köpekte defolsun gitsin.
    bu aradfa köpeğin 2. sahibiydim belkide ondan kaynaklandı.

Allah Allah koruma kopeği değilmiydi?
  • kanka sen alman kurdu al çok akıllı kopek yemegi bitince kabı agıza alıp kapıda bekliyor çokcuklara hayatta saldırmaz gündüz cok uysal geceleri çok iyi bekcilik yapar geceleri kimseyi girditmez kime saldıracagini cok iyi bilir yabancılara gündüz sıcak kanlıdır kendini sevdirir ama gece sahibi haric kimseyi girditmez bahçeye dost dusman çok iyi sezer bizde var bi tane sorunsuz birköpek istiyosan alman kurdu al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummu

teşekkürler fakat illa uzman eğitim şart mı? kendimiz eğitemezmiyiz.?

temel seyleri egite bilirsiniz rahatlikla Alman Kurtlari bu konuda diger kopeklerden daha iyidir(daha kolay egitilir yani)
    ama is dediginiz gibi saldir gibi komutlara gelince uzman egitim bence sart kopegin o saldiri komutunu duzgun ogrenmesi lazim cunku cok onemli bir komut ayrica yanlis ogrenim sonucu istemediginiz kisilerede saldirabilir kopek
  • Alman Kurdu yada Boxer tavsiye ederim.

Ayrıca köpekler öyle hemen aldıgın gibi egitilmiyor..
    Önce sana alışması lazım, temel ve ileri itaat egitimlerini almış olması lazım.

En az 1 - 1,5 sene geçmesi lazım senin yanına geldiginden itibaren.

Arkadaşımda Boxer var 3 senedir bakıyor. Vallahi köpek insandan akılllı.

Ayrıca çarşıda pazarda köpegi tasmasız gezdirmek, köpegin ne kadar egitimli oldugunu degil sahibinin ne kadar bilinçsiz oldugunun göstergesidir!!!

Ne olursa olsun köpeginizi tasmasız gezdirmeyin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Alman Kurdu yada Boxer tavsiye ederim.

Ayrıca köpekler öyle hemen aldıgın gibi egitilmiyor..
    Önce sana alışması lazım, temel ve ileri itaat egitimlerini almış olması lazım.

En az 1 - 1,5 sene geçmesi lazım senin yanına geldiginden itibaren.

Arkadaşımda Boxer var 3 senedir bakıyor. Vallahi köpek insandan akılllı.

Ayrıca çarşıda pazarda köpegi tasmasız gezdirmek, köpegin ne kadar egitimli oldugunu degil sahibinin ne kadar bilinçsiz oldugunun göstergesidir!!!

Ne olursa olsun köpeginizi tasmasız gezdirmeyin!

ben ummu ceza almışım....

neyse arkadaşlar alman kurdundan başka kangalda iyi eğitilebilir mi?

• şöyle bişey lazım sana

• Maaş ne kadar?
  • 4 kangal 1 aslanı yer o yüzden kangal diyorum

• bakımı ,eğitimi zor ama şekil güzel

• Sen herhalde hiç belgesel izlemedin?Ya erkek bir aslan aslan; 4 kangalı en fazla 4 dakikada öldürür.4 saate kalmaz da 4 kangalın 4 kemiğini bulursun.

Ayrıca arkadaş demiş ki;kalıplı,güçlü çeneli,itaatkar,ölçülü felan...tabiki Dünya'nın en iyi 1-2 cinsinden olan fransız mastiff(dogue de bordeaux) alacaksın.Tabi 1500 - 2000 euro paran varsa

Dr.Martinez bile;Arjantin'de 1900'leri başında Dogo Arjantino evrimini gerçekleştirirken,Dogo'nun çenesini Bordeaux geninden alma yoluna gitmiştir.Bu sanırım birşeyler ifade ediyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

4 kangal 1 aslanı yer o yüzden kangal diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

şöyle bişey lazım sana

yuh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.