Şimdi Ara

Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
68.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faho

Sen herhalde hiç belgesel izlemedin?Ya erkek bir aslan aslan; 4 kangalı en fazla 4 dakikada öldürür.4 saate kalmaz da 4 kangalın 4 kemiğini bulursun.

Ayrıca arkadaş demiş ki;kalıplı,güçlü çeneli,itaatkar,ölçülü felan...tabiki Dünya'nın en iyi 1-2 cinsinden olan fransız mastiff(dogue de bordeaux) alacaksın.Tabi 1500 - 2000 euro paran varsa

Dr.Martinez bile;Arjantin'de 1900'leri başında Dogo Arjantino evrimini gerçekleştirirken,Dogo'nun çenesini Bordeaux geninden alma yoluna gitmiştir.Bu sanırım birşeyler ifade ediyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

4 kangal 1 aslanı yer o yüzden kangal diyorum

DH de bir konu vardı da 4 kangal 1 aslanı yermi diye kangal kazanmıştı arkadaş ona gönderme yapıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

şöyle bişey lazım sana

Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum?

yuh

Bu köpeği iple bağlamak lazım uçar gider yoksa..

• O resimdeki pitbull'ların hepsini öldürdü o inek..
  • ben bugn rott gezdirdim arkadaşın :) kampüste baya havam oldu (H) ünili bir arkadaşla görüşmeye gitmiştik. Bende rott arkadaşta 6 aylık dob 1 arkadaştada süs köpeği vardı herkes benden kaçıyordu cok güzel bir duyguydu :D rott harika bir köpek ama husky daha güzel :D
  • herhangi bir köpek olabilir sürekli bağlı tutarsan yanına gidip sürekli oynatıp millet gel dediğinde gelen bir köpek yapmazsan bahçeye giren herkese havlar..ama dediğin gibi saldır dediğinde saldırması için profosyonel eğtim alması gerek
  • Alman Kurdu
    Kangal
    Rottweiler
    Cane Corsa
    Dogo Argentino
    Boxer

Bunlardan biri uygundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

herhangi bir köpek olabilir sürekli bağlı tutarsan yanına gidip sürekli oynatıp millet gel dediğinde gelen bir köpek yapmazsan bahçeye giren herkese havlar..ama dediğin gibi saldır dediğinde saldırması için profosyonel eğtim alması gerek

katılıyorum fakat bi süs köpeginin ısırması var bide örnek güclü köpeklerin..

ben güclü olmasını istiyorum....Ayrıca bu köpegi nasıl ailemin dışındaki herkeze asosyal yaptırırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dsaffasad

quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

herhangi bir köpek olabilir sürekli bağlı tutarsan yanına gidip sürekli oynatıp millet gel dediğinde gelen bir köpek yapmazsan bahçeye giren herkese havlar..ama dediğin gibi saldır dediğinde saldırması için profosyonel eğtim alması gerek

katılıyorum fakat bi süs köpeginin ısırması var bide örnek güclü köpeklerin..

ben güclü olmasını istiyorum....Ayrıca bu köpegi nasıl ailemin dışındaki herkeze asosyal yaptırırım?

köyde köpek nasıl besleniyorsa öyle besliyecen yemeğini verip bir kere başını okşarsın tmmdır..milletide yanına yaklaştırmazsın.daha sonra isteselerde yaklaşamazlar ztn
    köpek derken fino alma orta halli bişey olsun yeter

• RTE... bknz: Davos forumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Google-

quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

şöyle bişey lazım sana

yuh

Bu köpeği iple bağlamak lazım uçar gider yoksa..

O resimlerin devamında o öküz 2 pitbulluda öldürüyor ;)

• valla birazdan açtığım topici politik konular yüzünden kapatacaklar..

dogo argentino nasıl gen harikası diyorlar?
  •  Saldır Deyince Saldıracak Köpek Arıyorum?

şundan bi tane al, gözün arkada kalmaz
  • alman kurdu
  • Saldır deyince saldıran köpek zor bulunur.Onun için bence Labrador-Retriever kırması al.Hem çok zeki,hem de biri eve geldiğinde havlıyor.Ama asla saldırmıyor.Zaten havlamayı duyunca dışarı gider hırsız mı girdi hemen linç edersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Sen saldır desende demesende kendisi saldırır. Her türlü canlıyı sizin evden uzak tutar. Evde huzur içinde oturmanızı sağlar.

Getittirme sibirya kaplanını bana aslanın yalan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 21 Şubat 2009; 20:00:21 >

• Paran varsa ve bakabilirsen kesinlikle Dogo Arjantin
  • sana bişe diimmi
    saldır deyince golden retreiverde saldırıyor ama sen herhalde ısırıcak hırsızı engelliycek bişe diyosan dogo yada kangal insancıldır ikiside
  • quote:

Orjinalden alıntı: .M3RT.

RTE... bknz: Davos forumu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.