Şimdi Ara

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
490
Cevap
18
Favori
49.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani tam 1 ay sonrasına vermeyebiliyorlar..Mesela benimde her agın son günü sıfırlanıyor..İşte o benim fatura kesim tarihim..Bende mesela 20 si gibi gmiştim ama ilk fatura kesimim ayın 15 i olmuştu..Sonra ben onu ayın son günü olarak değiştirdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f2012 kullanıcısına yanıt

Hızlı bitme yaşamadım ama şöyle bir saçmalık var, paketinde 100mb falan kalınca ve başka paketin varsa 100mb kadar kalan paketi bitirmeden diğerinden yemeye başlıyor. O 100mb civarı olan paket bitip sana bitti mesajı gelene kadar diğer paketten 1-2GB falan çoktan yemiş oluyorsun. Tarifemde durma özelliği olduğu için aşım derdin yok ama saçma ve kötüye kullanılabilen bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 17 Ekim 2023; 20:58:58 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

Tam tersine genelde kırsalda Vodafone çok iyi çekiyor. Şehir merkezlerinde bazı yerlerde gayet iyi bazı yerlerde ise kapasite yetersizliğinden dolayı internete girerken 1Mbps hızla çıldırtır.

Sizin yaşadığınız yere özel bir durum olabilir, ben kırsal denecek yerlere gittiğimde çok iyi performans alıyorum. Genelde orta hızlı bir 4.5G bulabiliyorum. Bu yerlerin çoğunda Turkcell ya 1 diş çekiyor ya çekmiyor. Türk Telekom ise 4.5G veremese de kırsalda 3G ile işi kurtarıyor.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Aynu ay 150 küsür TL başka bir fatura ödemen de gözüküyor hareketlerde. O neyin ödemesi bilmiyorum ama sistem onu da fatura ödemesi sayıyor.

• bende neden hediye çarkı menüsü soluk renkte ve çalışmıyor. Açıyorum çarka git diyorum ana sayfaya yönlendiriyor.

• curky C kullanıcısına yanıt

Ben bugun öğlen gibi bayiden başvuru yaptım sim kartıda aldım ancak tarafıma saat 22:28 itibariyle bir bildirim sms i felan gelmedi. Sizde de bu şekilde mi oldu acaba _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 17 Ekim 2023; 22:28:27 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    numara tasima yaptiysaniz hemen mesaj gelmez 2 ila 4 gun icinde acilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Ama yinede başvuruya ilişkin bildirim mesajı gelmesi lazım değilmi? Açılması tamam 2-4 gün sürsün ona bişey demiyorumda.

• Ben başvurumu yaptım ve hemen mesaj geldi. vodafone den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgfoto -- 17 Ekim 2023; 23:58:39 >
    Bana 7000 den SMS bir gün sonra geldi

Sayın xxx numara tasima talebiniz operatorunuze iletilmistir.Hattinizin acilma zamani en gec 48 saat icinde sizinle
    paylasilacaktır. B003

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam yarın belli olur ozaman, belki de başvuru kabul edilmedi çünkü daha önce bir başvuruyu iptal talebinde bulunmuştum.. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Teşekkürler.

• Drlaw38 D kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya girip sim karta ait barkodu taratmadınız mı? Şebeke bu işlemden sonra geliyor ve geçiş tamamlanmış oluyor diye biliyorum ve numara taşıma adımlarının da sonuncusu bu olmalı Vodafone tarafından bilgilendirilen.
    Sizin hattınız öyle ise nasıl ne zaman ve ne şekilde açıldı? Herkeste durum bu şekil mi?

numara tasimada hemen bildirim gelmiyor

• 2 gündür kurye arayacak diye bekliyorum . vazgeçebilirim.

• Blur kullanıcısına yanıt

Hocam bu olay yüzünden 3 gündür kafayı yedirtecek bana vodafone. Sistemde alttaki gibi gözüktüğü için uygulamadan işlemleri tamamlayamıyorum. Sim kart bana pazartesi 12:00'da teslim edildi sistemde hala kuryede gözüküyor.

SALDIRIN - VODAFONE&#39;A GELENE 16GB 107TL
  • cheem kullanıcısına yanıt
    ben yedek hat olarak vodafone kullaniyorum bulundugum is yerinde cekim iyi ama bazen konusmada bile karsi taraf duyamiyor internet hic demiyorum zaten hiz testinde bazen test bile acmiyor turk telekom asil hat olarak kullaniyorum ayni yerde tt 50 mbps buluyor hizlar eskiden tt de kotuydu baz istasyonu iyilestirmesi yapildi hem hiz hem ses olarak vodafoneden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Ekim 2023; 11:56:8 >
  • Teşekkürler,

dün son saatte yararlandım,

• Vestelli olup taahhütu bitenler ne yaptı?

• başvuru alındı. hala ne arayan var ne soran...

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Herkese bu mesaj geliyor mu, bana gelmedi?

2 gün önce E devletten girip onay verdim. Vodafone yanımda uygulamasında, hattınız dağıtıma çıktı, 24 saat içinde kurye arayacak diyor fakat ne 7000 den mesaj geldi ne de kurye aradı.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.