Şimdi Ara

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
18
Favori
49.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekmediği için 24 saat durmadan tekrar Türkcell'e geçtim

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Hocam her şeyi denedim. En son başvuru takibine bakayım dedim böyle gözüküyor. Kurye bildirmedi mi acaba daha ne yaptı

SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Olabilir mh ile görüşün

Edit hocam şöyle oluyor galiba

www.vodafone.com.tr
    SIM aktivasyonu Nasıl yapılır?
    https://www.vodafone.com.tr/sim-aktivasyonu-nasil-yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 16 Ekim 2023; 19:55:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bayiiye gittim hiç kod vermeden işlem yaptı sanırım direk bayiden geçiş yaptı fiyatları aynı mı acaba online a özel diyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell 2 gün kalan taahhüt için yeni olan tarifeden ücretlendirme yapmış. Yeni tarifeye geçerken kutucuğa işaretlememisim. Her türlü dümen var. Küçücük kutucuk 2 gün için yeni tarifeden ücret ödeyeceğim. Tarife yenileyen arkadaşlar dikkat etsin.

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Bugün bayiden yaparken kağıda bilgileri not aldı 168tl 1000dk 250sms 32gb olarak yazdı , paket ismi yazalım dedim yazmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 16 Ekim 2023; 21:3:6 >
  • nordccold N kullanıcısına yanıt

ben de aynı şeyi merak ediyordum vodafone müşteri hizmetlerini aradım aktarılmaz dedi turkcelle ödemeniz gerekir dedi, sallamış olabilir ama bana verilen cevap buydu, ben de 100 lira attım birkaç lira kalsın içerde dedim napalım.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Heralde kendileri numara taşıma yaptı onlinedan başka olarak

• Yarın son gün, faydalanmayan bayiden başvurabilir.

• Bayiden başvuruluyormu _? İnternetten başvuru yaptım yanlışlıkla kurye aracılığı olarak seçtim. Halbuki bayiden seçecektim. Bir türlü iptal edip yeniden başvuru yapamadım. Böyle rezillik olurmu ya telefonla bile aradım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 16 Ekim 2023; 22:10:52 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Evet bayiden bügün yaptım, yarın son gün olduğu belirtildi.

• Ben ınternetten basvurup bayıden teslım aldım

cok hızlı sorunsuz basvuru yaptım

2-3 gunde hemen gectı

• Edevlet ile onaylanırsa bayide hat sahibi isteniyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert_1047 M kullanıcısına yanıt
    Bayide kimlik + edevlet şifresi isteniyor

• Turkcel taahhütumun dolmasına 5 ay var daha faturaliyim. Buna taşısam ne kadar ceza öderim. Nereden sorgulayabilirim arkadaşlar?

• Sim kartı kurye ile gelenler, Vodafone uygulaması üzerinden aktivasyon yapmaları gerekiyor.

Bu aktivasyon süresi maksimum ne kadar? Ağırdan almak istiyorum çünkü şimdiki operatörümde daha paketimin süresi var, boşa gitmesin.

• Blur kullanıcısına yanıt

Kurye getirdi , uygulamaya girdim , aktivasyon ile ilgili birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmeye çekiyor ama hat yokmuş gibi internet çalışmıyor. Eskiden sevdiğim bir operatör olmasına rağmen, şu anda berbat kesinlikle.

• İnterneti çalışmayanlar bölgeniz neresi ve telefonunuzda band 20 var mı..çünkü baz'dan dolayı çalışmaması için ya baz yetersiz kalabalık bir yerdesiniz,ki vodafone bunun aksini iddia ediyor,yada band 20 yok cihazınızda,vodafoneda bu konu önemli..

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

hocam aynı sorun bende de oldu, çözebildiniz mi? bayi bakıyor evrak beklemede gözüküyor, tekrar gönderdiler bilgileri güya ama hiç güven vermedi. 13'ünden beri tarifem bitmiş halde takılıyorum rezillik resmen.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.