Şimdi Ara

Saldırıya uğrayan TUSAŞ (TAI) tesisinde en kritik teknolojiler üretiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bak, senin dediğin olay osi katmanları. osi katmanlarında gerçekleşiyor.tcp kullandın veya html kullandn diye saçma bir cümle bir daha kullanma bence

ikisi çok farklı bir olay çünkü.

osi nin 4.katmanında gerçekleşir tcp veya udp.html ve benzeri kodlar osi nin 7.katmanında gerçekleşir.

bunları bile bilmiyorsun

gelelim pardusa adamların kendisi diyor zaten linux çekirdeği kullandık diye sen neden bahsediyorsun?sürücü yazmamışlar.linux sürücüleri kullanılıyor yani.Ben bizzat sordum kendilerine niye çekirdeği kendiniz yazmadınız diye uğraşı istiyor zaman istiyor gibi bir cevap verdiler. 

pardus bildiğin linux çekirdeğini kullanan bir işletim sistemi. Umarım anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 26 Ekim 2024; 14:22:30 >
  • -massive- - kullanıcısına yanıt

Bir gün büyüyünce bu yazdığının ne kadar saçma olduğunu anlarsın umarım 20 yıllık mühendise üniversiteli çocuk ders veriyor üniversite 2 dersi buz o tcp yi elli tane yazılımda kullandık koçum.

Tcp 4. Katmanda html 7. Katmanda gerçekleştirmiş. İyi sana soru wcf kullanarak tcp ile nasıl http ile nasıl veri gönderirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 26 Ekim 2024; 15:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt

Aynen. Chp olsa asla giremezlerdi.

• Tusaş vatan hainlerini çok kudurtmuş.

Daha da kudurtacak inşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.