Şimdi Ara

Saldırıya uğrayan TUSAŞ (TAI) tesisinde en kritik teknolojiler üretiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç normal değil,mevzunun ne olduğu bellide yazarsak sıkıntı olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun teroristlerin ve teroru destekleyenlerin ALLAH bin turlu belasini versin.Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

• Aynı olay yurtdışında eşdeğer bir tesiste yaşansa terörist köpekler 5 saniye içerisinde delik deşik olur olay kansız bir şekilde hemen biter bu kadar da dillendirilmezdi. Demek ki ülkenin ennn önemli tesislerinden birine (belki de en önemlisine) bakkal misali girebiliyorsun. Güvenlik önlemi almak için illa bir olay gerekiyor yani? 5 bin tane koruma ile cirit atan birilerine söyleyin bi kaç tanesini de oraya koysunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 23 Ekim 2024; 22:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz kafayı mı yediniz? Bu teknolojiler üretiliyor da bunun saldırı ile mi durduracaklar yani. 1940larda mı yaşıyoruz? Her dosyanın onlarca kopyaları digital ortamda depolanmıştır zaten. Yani bu şerefsizlerin saldırı amacı bu mu? Saldıralım teknolojiyi üretemesinler mi? Bununla anca siyasal islamla düşünme yetisini bırakmış halkı kandırırsınız.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    siyasal kafirlikle düşününler çok mu zeki?

• Sayın Bahçeli bir pot kırdı. Böyle bir eylem ile maskelediler. Yoksa her babayidin karı değil oraya kadar terör örgütü gitsin. Ülkenin %99 bunu yer belki ama benim gibi %1 lik kısmın kulahina anlatsınlar. Yazık günah birde bu eylemde pisi pisine canlar verildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diyelim ki terör tehdidi olmayan bir ülke bile olsa böyle tesisi öyle bi korumalı ki canlı bir hayvan bile en az 10km uzakta olur, bizde her an her noktaya terör tehdidi var ve 2 terörist hop gelip içeri dalıyor. anlamıyorum çok mu basit düşünüyoruz , ihmal mi var? güvenlik sorunu mu var?

yoksa biz mi abartıyoruz? şöyle bir tesise bırak saldırmayı yanına bile yaklaşılma ihtimali olmaması gerekiyor. umarım ders çıkartırız. biz ülkece hep belalar başa gelince önlem alıyoruz. ve bu önlemleri önemli yerlerin hepsinde uygulamak lazım. terör türkiyede bitmez bitirmezler...

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Pardus yerli milli değil. Örnek vereyim: Blowin In The Wind şarkısına Türkçe söz yazıp Türkçe okusam o şarkı Bob Dylan yani Amerikan olmaktan cıkıp yerli milli olmaz.

Sanrı görmeyi bırakın.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    İkiz Kule saldırılarında da El Kaide elini kolunu sallayıp 4 uçak kaçırdı 2'sini WTC kulelerine, 1ini Pentagona vurdu 1'i yolda düştü. Bu hikayeyi bütün dünyaya yedirdiler.

Dostum, yazdıklarınız şöyle gözüküyor ; gıstıwıgıeıf gpspdkwowo hotofoeo?

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Waow yazilimciya yazılımcilik öğretmek. Pardus yerli ve milli ikincisi linux açık kaynak. Açık kaynak kimsenin değildir okyanus gibidir. Projeyi forklayip bir kelimesini değiştirip yeniden yayınlarsan artık o senin projendir.

Mit berkeley gibi lisans mevzuları da var tabi oralar karışık mesele.

Neden pkkya bakmıyoruz, saldırıyı onlar yaptı, neden konuyu dağıtıyorsunuz
    Rendeciler pkkyı alttan alta savunmaya başladığına göre yeni çözüm süreci başlamış

• adnansetek kullanıcısına yanıt

Pkk ittir. Amerika ellerine stringer falan vermese dağda essege kendini velleten bir grup domuz sürüsü. Finansal gücü nereden aldıklarına bakmak lazım.

Amerika pkk yi pc oyunlarına kahraman olarak soksun ellerine silah versin işid ile savaşıyoruz ayağına. Ben de oyun kuranı değil dağ eşeğini suçlayayım. Büyük köpek o piyonu kaybedince başka piyon çıksın ortaya.

• 20 May 2014 — Bu ülkenin başbakanı olarak açıkça ifade ediyorum ki, Dicle'nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındadır.

• Bu tarz kritik yerlere özel güvenik önlemleri almaları lazım. 3 kilometre yakınına sivil giremeyecek. Her araç içeri giremeyecek. Güvenliği direkt asker sağlayacak.

Pardus bir Gentoo uyarlaması olarak doğdu.

Üstüne paket yöneticisi, tema, logo vs eklenerek "yerli milli" diye yutturuldu.

Mercedesin aynasına yerli süs, vitesine yerli tesbih koyunca o yerli otomobil olur mu? Gentoo ile yapılan sistem de yerli olmaz.

Sonra baktılar Gentoo ile sürdüremiyorlar. Debian ile yaptılar.

Sen yazılımcılık mı öğretiyon falan diye üfürerek halen Pardus yerli & milli diyorsun

Yazılımcıdan cok Face'teki yerli millici dayıların tekno fraksiyonu gibisin

Saldırıya uğrayan TUSAŞ (TAI) tesisinde en kritik teknolojiler üretiliyor
    Saldırıya uğrayan TUSAŞ (TAI) tesisinde en kritik teknolojiler üretiliyor

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Bak sana şöyle anlatayım yazılımda belirli anlaşmalar vardır sen İnternete girerken tcp el sıkışması kullanıyorsun Web kodları html ile yazılıyor bu demek değil ki tcp kullandın veya html kullandın diye senin kodun w3c nin oluyor. Bunlar ortak kullanım aracı. Senin düşüncene göre dünyadaki bütün oyunlar epic games in olmalı çünkü unreal engine kullanıyor çoğu. Yine Windows da ms dosun olmalı ya da maç os Unix in olmalı. Bunlar arka taraftaki komut yapıları. Hatta Windows zamanında ms dos a milyarlarca dolar tazminat verdi.

Açık kaynak ise dünyadaki bütün yazilimcilarin ortak oluşturduğu bir yapı linux mint ubuntu ubuntu debian debian Gnome kullanır Gnome wayland ve xorg wayland opengl kullanır. Bu böyle bir çizgidir.

Sen bu kütüphaneleri alır birleştirir çalışan iyi bir sistem elde edip kodunu da açarsan bu tüm açık kaynak kod camiasının hoşuna gider. Pardus bunu yapıyor ama mesela dünyanın en büyük Server dustrisu redhat kodu kapatıyor. Ve bu şirketler şeytan gözüyle görülür.

Pardus ise öyle değil iyi bir projedir. Açık kaynak standartlarına uyar.

• kraldostuz kullanıcısına yanıt
    Olan her zaman masumlara oluyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

özel kalemin kayınpedere vermiş güvenlik işini. En güvenilir adam! Daha ne yapsın(!)

• Son terörist binaya girerken görüntülenmişti, acaba içeri girip gizli bilgiler vs almış mı bu konuda haber okumadım bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.