Şimdi Ara

Salem (2014) Korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi girdim game of thrones indirmeye, baktım s1e1 diye dizi bakayım dedim korku dram filan yazıyordu bi denesekmi?

http://www.imdb.com/title/tt2963254/?ref_=nv_sr_1

Salem (2014) Korku

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

beyler şimdi girdim game of thrones indirmeye, baktım s1e1 diye dizi bakayım dedim korku dram filan yazıyordu bi denesekmi?

http://www.imdb.com/title/tt2963254/?ref_=nv_sr_1

Salem (2014) Korku

Deneyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzele benziyor.
  • Önce salam sonra selam diye okudum gideyim uyuyayım ben
  • as fragmanı
  • Deneyen var mı beyler?
  • Takipteyiz alt yazı bekleniyor.
  • Takip
  • Izleme fırsatı bulanlar bilgilendirse iyi olur.

• Alt yazı gelmiş, ben şimdi şans veriyorum.
  • Izleyenlerden yorumlari bekliyoruz

• Upload başladı bakalım bizde yorumları bekliyoruz dizi eklemekten diziyi izleyemiyoruz
  • Az önce izledim gayet güzel. Vampir felan yok Allahtan, bö geldi vampirlerden. 1600 lü yıllarda amerikadaki salem kasabasında geçiyor, cadı avı zamanları. korku dizilerinden hoşlananlar için doyurucu bir dizi olmuş.
  • İzlemek isteyenler upload bitti 15 dkya görüntü 720p olmuş olur p.m atabilirler.Keyifli seyirler dilerim.
  • Sans vericem

Duzeltirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salem kasabasında geçen sıradan bir hikaye, korku dizisi demek komik olur. İlk bölüm itibariyle orta düzey bir gerilim dizisi. Ortam ve kıyafetler dönemi güzel yansıtmış, Hell On Wheels havası var biraz.(ortam olarak) Bahsettikleri cadı avı olayı basite indirgenmiş gibi geldi bana. Daha ilk bölümden bu kadar girmek yerine, ilk 50 dakikayı yani girişi bu olayların tanıtmını yaparak geçirebilirlerdi. Anlamsız olaylar vardı, adamın ağzına saklayıp sonra çıkarttığı kurbağa gibi, neden kurbağa?

Zamanım olursa gelecek hafta ikinci bölümü izler, kafamda ki değerlendirmemi yaparım. Ancak Cadı diye tabir ettikleri, görseller cadıdan çok her şeye benziyor. Makyaj olarak sınıfta kalmışlar, aynalardan çıkan zombi tarzı yüzler vs...

Notum: 5/10
  • Bu dizinin başlığını daha önce açmıştım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.