502 First Vienna Sv Horn 2,5 Üst (1.55) 503 Hartberg Altach 2,5 Üst (1.65) 504 Kapfenberg Grodig 3,5 Üst (2.60) Toplam oran: 6,65 İddaa programında bugun fazla maçlar yoktu arkadaşlar bende kendı fikrimi paylaşmak kendi kuponumuz sizlerin fikirlerine sunmak istedim Lütfen düşüncelerinizi alalım..Teşekkürler
Yani iddaa'dan oynayacaksan eğer 1 maç daha eklemelisin ama bence bugün hiç bulaşma . Yarını bekle en azından kupa maçı var , program çok kısır .
quote:Orijinalden alıntı: lazymotherfuka Yani iddaa'dan oynayacaksan eğer 1 maç daha eklemelisin ama bence bugün hiç bulaşma . Yarını bekle en azından kupa maçı var , program çok kısır . O.k şimdi anladım da ben oynamasam olmaz duramam sence kuponum nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: Ortodoks 502 First Vienna Sv Horn 2,5 Üst (1.55) 503 Hartberg Altach 2,5 Üst (1.65) 504 Kapfenberg Grodig 3,5 Üst (2.60) Toplam oran: 6,65 İddaa programında bugun fazla maçlar yoktu arkadaşlar bende kendı fikrimi paylaşmak kendi kuponumuz sizlerin fikirlerine sunmak istedim Lütfen düşüncelerinizi alalım..Teşekkürler Bilmediğin takımları maçları oynama yazık parana Kardeşşşş !!!
quote:Orijinalden alıntı: Ortodoks 502 First Vienna Sv Horn 2,5 Üst (1.55) 503 Hartberg Altach 2,5 Üst (1.65) 504 Kapfenberg Grodig 3,5 Üst (2.60) Toplam oran: 6,65 İddaa programında bugun fazla maçlar yoktu arkadaşlar bende kendı fikrimi paylaşmak kendi kuponumuz sizlerin fikirlerine sunmak istedim Lütfen düşüncelerinizi alalım..Teşekkürler maçlar sıkı da BD'den alıntı olmuş çalmayın kardeşim