Şimdi Ara

Salı günü psikiyatra gideceğim yardımcı olur musunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NP-Anathema

Arkadaşlar çok değişik takıntılarım var örneğin cümlenin bittiği kelimeyi 5 kez içimden tekrar etmek, kelimenin hece sayılarıyla birim karelerden şekil oluşturmak gibi saçma şeyler. Cidden isteyerek yapmıyorum ama yapmadığımda çıldırıcak gibi oluyorum. Hani bi sivrisinek ısırığını kaşımamak için dayanırsınız dayanırsınız ama en sonunda dayanamayıp delicesine kaşırsınız ya onun gibi. Ya da bir yere sol elimle 2 kere dokunduysam sağ elimle de 2 kere dokunmak zorunda hissediyorum. Ayrıca ciddi anlamda 1.5-2 yıldır çıkamadığım depresyon durumu var. Yaşadığım birçok problem var evdekilerle sorun kız meselesi vs. Daha önce depresyon sebebiyle psikiyatra giden kuzenime doktor ilaç vermiş. Lustral ve Xanax. Yaklaşık 1.5-2 yıl kullanmış ve çok iyi etkilerini görmüş. Ben de eğer doktor uygun görürse ilaç tedavisine başlamak istiyorum. Benim durumumda birini ilaç tedavisine başlatır mı daha önce gidenler ne dersiniz ?

o 2 kere dokunma olayı bendede vardı ve canımı acaip sıkıyordu sanki 2 elimde üşümüş ama birini ısıtıyormusun gibi bir his (sıcaklıkla alakası yok örnek verdim)
    pc başında Online oyunlarla saatler geçirdikten 2 yıl sonra geçti.Uzun bir süreç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hipnoz ile cozerler merak etme fakat az sayida doktor bilir hipnozu kibrisda 1 tane var oda ozel bi unini dekaniydi sanirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir durum bende de var fakat o kadar ileri değil hocam bendeki. Sanki o aklına gelen şeyi yapmazsan içinde birşey yerine oturmamış gibi hissediyorsun çıldırıcak gibi oluyorsun için içini yiyor gerçekten berbat birşey.
  • bişeyin etrafında dönünce tam tersine de dönmek içinden gelir mi?
  • Gidince konuyu upla herhangi Bi depresyon ilacı tafsiyesi de ver bana.Edinebilmenin yolu varsa söyle.Off ulan off.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git, tanını koydur. Ondan sonra konulan tanıdaki hastaığı araştır ve onu ilaç dışı yöntemlerle yenmeye çalış.

Ben burada koyayım sana tanını da, doktordan da aynısını duyacan ne de olsa :D Majör depresif bozukluk ve obsesif kompulsif bozukluk.

Beyindeki serotonin eksikliğinden kaynaklanan şeyler. Beyin kimyası doğal olarak da değişir, ilaçla yapılacak değişiklik hiçbir şeye yaramaz çünkü bıraktığın anda geriye dönme ihtimalin yüksek zira kendin yapmadın, onu ilaçlar yaptırdı. İlaçların faydası oluyor ama bir sonu yok...

1 sene depresan kullandım, kullanan arkadaşlarım da ben de hemfikiriz bu konuda.

Sakın kullanma. Yenebiliyorsan kendin yen, yenemiyorsan da mutlu günlere elveda de. Hayat acımasızdır, bunu kabullenip de yoluna başlayan adam kazanır. Tam bir pozitiflikle başlayan kazanır tabii

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.