Şimdi Ara

Salih 11 de mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bilmiyorum dikkat ettiniz mi,

ersun yanal geldiğinden beri sağ ve sol koridorda basan bek yok..hep ceza sahasına kadar kabul ediyorlar...ceza sahasının sağ ve sol tarafının dış kısmında hiç bir zaman basan yok..davet ediyorlar ceza sahasına girin diye..bu çok saçma bir olay..

topu ceza sahasına gelmeden kapan bi fenerbahçe hayal ediyorum, topu kaptırdığı anda defansını öne çeken, alanı daraltan, rakibi pas hatasına zorlayan...
    ama haklısın baroni meireles emre sağ iç ve sol içi kapatmıyolar Topal bi sağa bi sola koşuyo

o ayrı...ama benim bahsettiğim sol ve sağ bekler ceza sahası dışında hiç bir zaman basmıyorlar..ceza sahası içinde bekliyorlar rakip gelirken..

• Salih 2.ligde oynar..
  • Beyler o bu değilde bekir kadlec cristian oynarsa stada gidecek arkadaşlar ıslıklarlarsa bana büyük bi iyilik yapmış olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler o bu değilde bekir kadlec cristian oynarsa stada gidecek arkadaşlar ıslıklarlarsa bana büyük bi iyilik yapmış olurlar...

isimler sayılırken bekiri görürsem ıslıklamaya direk başlıcam hocam senin için daha güçlü çalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adobemega

quote:

Beyler o bu değilde bekir kadlec cristian oynarsa stada gidecek arkadaşlar ıslıklarlarsa bana büyük bi iyilik yapmış olurlar...

isimler sayılırken bekiri görürsem ıslıklamaya direk başlıcam hocam senin için daha güçlü çalarım

Teşekkürler hocam suçu bana atmak serbest, her türlü çirkefliği yapın

• Salih kötü oynamadı ofansif bir futbolcu defans cok zayfken ersun hoca onu geriye alarak taktik hatası yaptı gecen haftadan beri diken üstündeyken bugün nasıl bi performansla oynar muamma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semiz-manço kullanıcısına yanıt
    zaten kötü de oynayabilir her maç döktürecek aşırtma goller atacak diye bişey yok.
    özellikle konyada 3 gol öncesi kendisini yere bıraktığı pozisyon tamamiyle tecrübeyle alakalı, artık böyle bişey yapmaması gerektiğini biliyo. Geçen yıl düzenli oynasa, belki geçen yıl bu tür bi hata yapıp dersini alacaktı ve belki ztn bu sene öle bi hata yapmayacaktı. öte yandan Salihin oyun görüşü ve zekası Emre Meireles dahil hiçbir orta saha oyuncumuzda yok, Emenike ve Sowa ara pası atacak tek oyuncu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adobemega

quote:

Teşekkürler hocam suçu bana atmak serbest, her türlü çirkefliği yapın

• Salih savunmanın arkasına oynayabilen tek oyucu takımda ileriye Cift forvet Sow ve Emenike Arkasına ofansif orta saha olarak Salih başlarsa çok etkili olur
  • adobemega kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Meireles cezalı zaten

öle miydi süper kupada oynamadı, konyada da oynamadı kaç maç cezası vardı bitmedi mi? ya ayrıca naptıydı da ceza aldıydı unuttum hakkaten düşünüyorum bulamıyorum..

Tombala hareketindendendi 4 maç verdiler galiba ama hocam tam emin değilim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvP.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Meireles cezalı zaten

öle miydi süper kupada oynamadı, konyada da oynamadı kaç maç cezası vardı bitmedi mi? ya ayrıca naptıydı da ceza aldıydı unuttum hakkaten düşünüyorum bulamıyorum..

Tombala hareketindendendi 4 maç verdiler galiba ama hocam tam emin değilim bende

Alıntıları Göster
    Ben yanlış anlamışım galiba başbaşa görüşmede, seni kadroya almıycam sen çabalamaya devam et diyomuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.