Şimdi Ara

Salih 11 de mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Fb Tv de 5 e 2 yi izledim. Millet koşuyodu Salih, Ersun Yanal, Hasan Çetinkaya başbaşa epey bi başbaşa konuştular, konuşmanın sonunda Ersun Yanal Salihin yanağını okşadı koşan grubun arasına yolladı.
    Bence Meireles kesik yiyecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Az önce Fb Tv de 5 e 2 yi izledim. Millet koşuyodu Salih, Ersun Yanal, Hasan Çetinkaya başbaşa epey bi başbaşa konuştular, konuşmanın sonunda Ersun Yanal Salihin yanağını okşadı koşan grubun arasına yolladı.
    Bence Meireles kesik yiyecek...

bence kuyt kesik yiyecek gibi geliyor . ama raulda güçlü bir aday
  • Takımdan kesik yemesi gereken kişiler: Kuyt, Cristian, Meireles, Kadlec(sonsuza dek)

Şu takımda caner daha yararlı olur daha çok iş yapar.

Salih 11 de mi ?
  • nacizane fikrimi söyliyeyimmi bakalım tutcakmı?

sola sowu koyacak sağa emenikeyi forvette webo orta sahada alper baroni topal olacak eğer holmen yetişirse holmende olabilir.
  • fb tvyi izlemem genellikle ama programın ismine taktım şu an 5 e 2 ne ya napsın bizim muhabirler düşünmüşler taşınmışlar takım en çok 5 e 2 yapıyo diye bu ismi vermişler belli nasıl antrenman yaptığımızın da tescili daya 5 e 2 ye şunu 5 e 4 yapsınlar yiyosa takımın pas kalitesi falan gelişir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

bence kuyt kesik yiyecek gibi geliyor

belki de 3 lü forvetten vazgeçmek en iyisi olacak. Dripling yapabilen, birebirde oyuncu geçebilen bi tane oyuncumuz yok (yeni geldi emenike) ama ne hikmetse 4-3-3 oynamaya çalışıyoruz.
    önce july, ronaldinho, messi, pedro, tello, sanchez bulmak lazım 3 forvet için
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

nacizane fikrimi söyliyeyimmi bakalım tutcakmı?

sola sowu koyacak sağa emenikeyi forvette webo orta sahada alper baroni topal olacak eğer holmen yetişirse holmende olabilir.

3 lü forvetten vazgeçip sow-emenike arkalarında salih yapabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 de sadece 11 çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

nacizane fikrimi söyliyeyimmi bakalım tutcakmı?

3 lü forvetten vazgeçip sow-emenike arkalarında salih yapabilir

stoch sow krasic

veya

stoch sow emenike

• omsima kullanıcısına yanıt
    ben stocha haksızlık yapıldığını düşünmüyorum, herkes stoch-sow-dia yada stoch-sow-krasic beklentisi içindeydi transfer edildiklerinde, Aykut Kocaman da öyle bi 3 forvet hayalliyodu belli ki

Diayı hiç saymıyorum kimse de konusunu dahi açmıyo zaten ama stoch da 3 lü forvetin, top taşıyan, arkadaşlarını pozisyona sokan, yaratıcı, hem atan hem attıran bi adamı olamadı, stoch yalnızca kaleye vuran bi adam olabildi. Kalsa ve düzenli oynatılsa ara sıra yine uzaktan vurur güzel goller de atardı ama oyun zekası falan gerçekten çok zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Takımdan kesik yemesi gereken kişiler: Kuyt, Cristian, Meireles, Kadlec(sonsuza dek)

Şu takımda caner daha yararlı olur daha çok iş yapar.

Salih 11 de mi ?

Alper kanatta oynamaz.
  • bu çocuğa noldu böyle ya takır takır oynuyordu nazar değdi
  • Tam o ortada mehmet topal olan takım nasıl ortasahayı geçebiliyor anlamak güç. Sağ kanatta hamit varken dip çizgiye inebilmek gibi bişey olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

bu çocuğa noldu böyle ya takır takır oynuyordu nazar değdi

1 maçta kötü oynadı diye hemen bişey mi olması gerek . her girdiği maçta süper oynayacak, maçı çevirecek hali yok ya
  • Bende bir yerde izlemiştim Meireles'i yedek soyunduracak falan diyordu , onun yerine Salih'e 11 de şans verecek demişti . 1 kişi daha vardı onu unuttum . Ne kadar doğru maç saati görücez artık .
  • Salih kötü falan oynamadı. Aksini iddia edenler için Fenerbahçe ve Salih'in yaz programı. 11 gün tatil yaparak ve sezon başı kampına katılmayarak bu kadar oluyor.

Salih 11 de mi ?
  • Ersun Yanal Kuyt'ı kesemez. Keserse sahada hakkıyla mücadele eden tek adamın da gideceğini biliyor. Yeteneği aman aman bir şey olmayabilir ama Arsenal maçındaki tablodan sonra Meireles,Emre vs varken Kuyt kesilmez.

Salih bence yarın 11 başlamamalı. Hem geçen haftadan beri baskı var üstünde. Hem sezonun 2. haftası olmasına rağmen nerdeyse ölüm kalım maçına çıkıyoruz. Adama bu baskıyı yüklemenin anlamı yok. Türkiye'de yaşıyoruz. Bir hata yapsa suç ona kalır. Geçen hafta hata yaptı gönderilsin diyenler bile çıktı.

Ben olsam bir maç 4-4-2 denerim. Elimde bu kadar ruhsuz ortasaha varken varsın hiçbiri oynamasın.

Mert, GG, Alves, Yobo, Hasan Ali, Alper, Topal, Caner, Kuyt, Sow, Emenike

Yedeklere de atarım bir yabancıyı. Webo olur büyük ihtimalle. Meireles'i Cristian'ı kadroya almam. Emre'yi yedek oturturum. Akılları başlarına gelsin diye. Ama Ersun Hoca yapar mı bilmiyorum. Dediğim oyuncuların hepsi takımda önemli yeri olan adamlar. Altından kalkamayabilir

• Meireles cezalı zaten Kuyt da kesik yer gibi 3lü forver sistemi değişicek inşallah şu istediğim taktik olsa bir kere denense merak ediyorum neler olacak.

Mert

GG Bruno Egemen Hasan

Topal

Alper Emre

Salih

Sow Emenike inşallah dener.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum dikkat ettiniz mi,

ersun yanal geldiğinden beri sağ ve sol koridorda basan bek yok..hep ceza sahasına kadar kabul ediyorlar...ceza sahasının sağ ve sol tarafının dış kısmında hiç bir zaman basan yok..davet ediyorlar ceza sahasına girin diye..bu çok saçma bir olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Meireles cezalı zaten

öle miydi süper kupada oynamadı, konyada da oynamadı kaç maç cezası vardı bitmedi mi? ya ayrıca naptıydı da ceza aldıydı unuttum hakkaten düşünüyorum bulamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bilmiyorum dikkat ettiniz mi,

ersun yanal geldiğinden beri sağ ve sol koridorda basan bek yok..hep ceza sahasına kadar kabul ediyorlar...ceza sahasının sağ ve sol tarafının dış kısmında hiç bir zaman basan yok..davet ediyorlar ceza sahasına girin diye..bu çok saçma bir olay..

topu ceza sahasına gelmeden kapan bi fenerbahçe hayal ediyorum, topu kaptırdığı anda defansını öne çeken, alanı daraltan, rakibi pas hatasına zorlayan...
    ama haklısın baroni meireles emre sağ iç ve sol içi kapatmıyolar Topal bi sağa bi sola koşuyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.