12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
-
-
Sizdeki cihaza özel bir sorun yoksa 12 Pro son yıllardaki en az ısınan Apple işlemcisine sahip. İkisi de 12 den fazla ısınır bunların, ikisinin de o konuda sabıkası iyi değil zaten.
Fiyat olarak 14 çok avantajlı ise o da olur ama bence almışken 15 al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 27 Kasım 2023; 23:31:10 > -
2,5 yılda 12 pro nun içinden geçmeyi nasıl başardınız?
-
valla onu apple a sormak lazım, hem dunyanın parasını al hem de fırın gibi cihaz uret yani bu benim degil firmanın ayıbı, simdi kafamda tek dusunce var ben bu telefonu alsam ısınmadan dolayı yine pismanlık yasarmıyımj kaldıki telde 1 tane bile oyun yok en cok kasan program muhtemelen canva dır e yani o nu da calıstıramayacaksan dukkanı kapat git davlumbaz fırın uret
-
Düz 15 kullanıyorum. Isınma yok cihazda. -
Tabi ki 15 -
Bu kötü deneyime rağmen neden hala Apple cihaz tercih ediyorsunuz hocam? Cihazınızı satıp mis gibi s23 alabilirsiniz az bir fark ekleyip. Bu saatten sonra 60hz ekranlı telefon alınmaz -
14 ve 15 te ısınma vs kronik sorunlar yok bütçe müsaitse tabiki 15 çok daha mantıklı. Gidip başka marka model önerenleri de ciddiye almayın çok daha kötü bir deneyim yaşar üstüne berbat bir kamerayla karşılaşırsınız bir hevesle geçenlerin çoğu pişmanlıkla geri döndü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 2 Aralık 2023; 0:29:54 > -
geçilir.
-
2.5 yılda pert olan markaya bir dünya para dökmek de kötü. Düz modeller yerine pro/pro max gibi modellere bakabilirsiniz. Apple çok kısıyor düz modellerde
-
Aynısını yazmaya gelmiştım :d
-
fiyat farkı aşırı değilse 15 pro Max al daha güncel sonuçta çoksa 14 pro Max de zaten çok iyi cihaz
-
Berbat bir deneyim mi? Hem iPhone hem android sürekli kullanan biri olarak S21fe den 15 e geçtim arka kamera da öyle fark edilecek bir fark yok.
Alinacaksa bütçe zorlayıp 15 almakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 10 Aralık 2023; 23:16:26 > -
11den 14e geçtim onda bile elle tutulur büyük bir fark hissetmedim… -
hocam gözlerinizde bir problem olabilir.
-
Bence sizin algınızda problem olabilir. S21 fe yi hiç kullandıniz mi? İki telefonda elimde. 24mp in avantajı var daha keskin ama öyle noise cancellation da aman aman bir fark yok. Zaten iso enstantane birbirine yakın. Benim için pil önemliydi o yüzden aldım gerçekten pil konusunda başarılı. Ama öyle köyden indim şehire olmadı.
Benzer içerikler
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- kilitli sim ne demek
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- iphone tax free türkiye
- yurtdışından gelen telefonu ne zaman satabilirim
- iphone se batarya kaç mah
- ios 18.1
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- bim iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X