Şimdi Ara

11 de sadece 11 çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mantıklı mıdır? Arkadaşlarım tyt ye çalışıyorlar ben hem 11 e hem de tyt ye çalışamıyorum. Ortalamam yüksek. Dershaneye gitmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

11. Sınıfta TYT Çalışılabilir mi?

1. sınıf öğrencileri için TYT'ye (Temel Yeterlilik Testi) hazırlanmak, üniversite sınavlarına hazırlığın önemli bir parçasıdır. 11. sınıfta TYT çalışmak, yapılabilecek etkin bir uygulamadır.

TYT, temel matematik, Türkçe ve sosyal bilgiler konularını kapsar ve üniversitelerin büyük çoğunluğu için ortak bir sınavdır. 11. sınıfta TYT'ye çalışmak, konulara erken başlamanıza ve sağlam bir temel oluşturmanıza olanak tanır.

Bu dönemde TYT'ye çalışırken, ders notlarını düzenli olarak gözden geçirmeli, konu anlatımlı kitaplardan faydalanmalı ve bolca soru çözmelisin. Ayrıca, TYT denemelerine katılmak, eksikliklerini belirlemene ve sınav formatına alışmana yardımcı olur.

TYT'ye 11. sınıfta çalışmaya başlamanın avantajları şunlardır:

• Konulara erken hâkim olursun ve sağlam bir temel oluşturursun.
    • Zaman yönetimini daha iyi öğrenirsin.
    • Sınav formatına aşina olursun.
    • Eksikliklerini erken tespit edersin ve gidermeye odaklanırsın.

Elbette, 11. sınıfta TYT çalışmak zorlu olabilir. Ancak, düzenli çalışma ve doğru kaynaklardan yararlanarak başarıya ulaşabilirsin. Unutma, üniversite sınavlarına hazırlık bir maratondur, bir sprint değildir. Erken başlamak ve düzenli çalışmak, hedeflerine ulaşmanı kolaylaştıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabi mantıklı.
    Okul zaman israfı ben ilk dönem konularını 15 tatilde adam gibi temizledim sorularını çözdüm.
    İşimdi şöyle bi planım var. sınavdan önce 15 güne kadar full tyt abanıyorum.
    Sınavdan önceki son 15 gün ki yeterli oluyor benim için.
    Fizikte 4 konu işledik diyelim tork denge ağırlık merkezi taş çaltasa 4 gün.
    kimya sadece sıvı çözeltiler var 1-2 gün biyoloji hergün düzenli tekrar etmem gerekiyor.

Birtek matematiği okul ile birlikte götürüyorum.
    Böylece ne okuldan geri kalıyorum nede TYT den.
  • kardeşim adamlar yıllardır bas bas bağırıyor, formül basit 11.sınıfta çalışmaya başlıyorsun 11i halledip 11in yazında ygs bitiriyosun ve denemelere 100 netle başlıyorsun dönem içinde 120 ye çekiyorsun sonra derece
  • Hocam dershaneye gidiyor musun

• Hayir gitmiyorum gitmeyide dusunmuyorum.

• Son günlerde forumda 11 ler için tavsiye isteği sıklaştı gördüğüm kadarıyla da bunları konuşa konuşa icraata geçmeye geçmeye hep plan yapıp uygulamaya uygulamaya 11 de bitmek üzere farkındaysanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslas -- 19 Şubat 2018; 22:52:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece 12. Sınıfta Çalışmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teslas kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/herkes-iceri-11sayisal-tavsiye-allahini-seven-gelsin-bi-tavsiye-versin-zor-durumdayim-beyler--131472240

benim konu bu hocam bir tavsiye verseniz ben uygulayacağım cidden çünki dananın kuyruğunun koptuğu yerdeyim desem yeridir (ailem ile alakalı )
  • target_london82 T kullanıcısına yanıt
    Baktım konuna dostum ben de 11 im. Tavsiyeyi 12 ve mezunlar verse daha iyi gibi ama yine de madem derece istiyorsun çok rahat söyleyebilirim ki hiç buralarda zaman kaybetme.

Git derse otur. Bence öncelik 11 konuların olsun zaman bulursan (ilk dönem istediğin gibi geçmediği için o konulara da zaman ayıracağından extra zaman bulma ihtimalin düşük) geometri çalışırsın. Tyt mat problemler vs de çalışsan iyi olur. Ama dediğim gibi hiç burda zaman kaybetme insanlar ne diyecek git ders çalış diyecek.

• Teslas kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam tavsiye için bugün başladım çalışmaya 11 için düzenli olarak zaten o zaman 11 i ilk dönem konuları ile beraber götürüyorum zaten okuldada mat1 de işleniyor yazında tyt fen felan kasarım o zaman geçmişi tamamlarım felan tekrardan sağolasın
  • target_london82 T kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim

• Hocam ben maalesef mezuna kaldim.Abim tıp fakultesinde okuyor benden 2 yas buyuk ben 11.siniftayken bana israrla 11.sinif konulari cok onemli bu yil sadece 11.sinif konularini cok saglam tut yaz tatilinde ygs icin fazlaca vaktin olacak dedi ben tabiki dinlemedim 11.sinif konularindan cok ygs ile ugrastim ama ygs nankor bir sinav sinav aninda konsantre olmadan problemleri yapmak cok zor bende yapamadim 11.sinif konularimda cok fazla eksik oldugu icin bir darbe de lys den yedim .Sen benim yaptigim hatayi yapma sadece 11.sinif konularina calis ek olarak ta turkce denemeleri al ve .onlari coz paragraf kitabi veya dil bilgisi kitabi degil turkce denemesi .

• quote:

Orijinalden alıntı: yoqartık

kardeşim adamlar yıllardır bas bas bağırıyor, formül basit 11.sınıfta çalışmaya başlıyorsun 11i halledip 11in yazında ygs bitiriyosun ve denemelere 100 netle başlıyorsun dönem içinde 120 ye çekiyorsun sonra derece

ne hoş rakamlar
  • Yapılacak en mantıklı iştir.

• Her gun 10 geometri 10 paragraf 2 test ygs matematik cozsen elin alisir ve bir seyler ogrenirsin. Az da olsa Kâr kârdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yim. 11. sınıfta 11 i adam gibi hallet. Ben geçen sene fizikten esen konu özetli, çap fasiküllerini bitirdim.

kimyadan çap fasiküllerini bitirdim. İlla çap veya fasikül al demiyorum. Soru bankası da olur. Yeter ki hallet.

11 i bu şekilde götürüp hala ders çalışma isteğin ve zamanın kalıyorsa. Geometri çalış.

Hala daha zamanın kalıyorsa bi tane çok kalın olmayan seni yormayacak tyt matematik soru bankası çöz.

Benim ne yazık ki sadece 11 e vaktim yetti. Okulun çok zaman yediğinin farkında değildim. Başka sorun varsa öncelikle gogılla yoksa pm den mesaj atabilirsin :)

gogıllamaya azimliyazar.blogspot.com.tr den başlayabilirsin baya faydalı

• En iyisi. Şimdiki aklım olsa 11 de ygs ile felan uğraşmaz, 11 in sayısal konularını efendi gibi oturturdum. 11 in konularını hatmet 12 nin başında tyt yi bitirir, millet eski adıyla lys kasarken sen eksik kapatir deneme çözersin.

• Ortalamayi daha da yüksek tut okul sınavlarına calis yani 11 konularına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.