Şimdi Ara

aynı anda hem tyt hem de 11. sınıfa çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aynı anda ikisini götürebilen var mı ben tyt çalışınca 11 e vakit bulamıyorum 11 e çalışınca tyt programını tamamlayamıyorum bildiğiniz gibi 11 in fen konuları biraz zor biyolojiyi bir hafta tekrar yapmazsan unutuyosun falan filan bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi..

• zorlar biraz. ben de denedim ilerlemedi, zorlandim baya. eylule veya eylul sonuna kadar tyt temelini saglam at sonra tytyle ugrasma ayt ilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7C060AD4 -- 11 Temmuz 2021; 21:38:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 de tyt fen bence biraz kötü bir fikir fen konuları sürekli tekrar ister kendini bu kadar zorlaman anlamsız olur hocam tyt türkçe ve matmetatik üzerine yoğunlaş konularını bitir bitirince deneme çöz hatta arada sosyal denemeleri çöz ancak tyt feni çalışsan dahi büyük bir kısmını unutacaksın o yüzden onun üstüne düşmeni çok önermiyorum

tyt türkçe ve matematik ve 11 çalış zaten 12 de eğer bu dediklerimi yaparsan çok rahat edersin

• valla hocam biyolojiyi çok takmayın derim bir haftalık sıkı çalışmaya toparlanır ana hatlarıyla her hafta tekrar yapın fizik benim de berbat durumda bir çözüm arıyorum kimya kçç ve asit baz saymazsak iyi durumda 11 e çok bakamıyorum malesef hatta neredeyse hiç bakamıyorum tyt yi biraz deneme ile ilerleyip arada göz atmaya çalışıcam 11 matematik zaten tyt denemelerinde de biraz biraz görüyoruz

• AfroThePro123 A kullanıcısına yanıt

12 ye geçtim hocam

• hocam herkes farklı bişey söylüyo biri sosyale odaklan okul zamanı vakit bulamayacaksın sosyale, şu anda bitirsen avantaj sağlar dedi

biri tyt değil 11 in bazı konularını söyledi (trig,tepkimelerde hız ve denge,elk manyetizma gibi)bunlara odaklan fazla soru geliyor ayt önemli dedi vs vs her kafadan bir ses çıkıyor

benim de kafam karıştı deneye yanıla bişeyler bulmaya çalışıyorum

• hocam yanlış anladınız galiba 12. sınıfa geçtim 11. sınıf değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joojjoo kullanıcısına yanıt

hocam o zaman çok acele etmenize de gerek yok sakin olun başarırsınız zaten 12 olurken böyle bilinçliyseniz yine başarırsınız merak etmeyin fen derslerinde yapmıyorsanız bir not defteri tutun benim en büyük pişmanlığım odur mezuna kaldım bu sene her fen dersi için bir not defteri alacağım kendi uslubunuzla özetleyin çok önemli bence bu zamanla daha iyi hale gelirsiniz

• ben de not tuta tuta ilerliyorum hocam ama yetişmicek diye biraz streslendim açıkçası, teşekkür ederim bi nebze rahatladım sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: joojjoo

hocam herkes farklı bişey söylüyo biri sosyale odaklan okul zamanı vakit bulamayacaksın sosyale, şu anda bitirsen avantaj sağlar dedi

biri tyt değil 11 in bazı konularını söyledi (trig,tepkimelerde hız ve denge,elk manyetizma gibi)bunlara odaklan fazla soru geliyor ayt önemli dedi vs vs her kafadan bir ses çıkıyor

benim de kafam karıştı deneye yanıla bişeyler bulmaya çalışıyorum

hız falan kolay kimyada onları hallederiz bu seneki biyo ve kimya bana çok kolay gözüktü açıkçası yani sıradan bir test kitabında çıkacak sorulardı 11.sınıf konuları ama fizikle sıkıntım var inşallah halledebiliriz çok zor bir süreç başlıyor

• Ben ikisini beraber götürüyorum tytde iyi temelim var ama 11im eksik onları tamamlamaya çalışıyorum. bence beraber götürülüyor ama gün içindeki çalışma süreniz çok artacak fazla yoruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben tyt mat + 11 yapmıştım dehşet faydası olmuştu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben tyt gidiyorum full. Fizik ve mat eksik yoktu ve kolay kolay unutulmuyor ztn. Sistemleri yaz sonu 1 haftada tekrar ederim 12de baştan bakıcam zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.