Şimdi Ara

Yazın hem ırgatlık yapıp hem de yks çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene mf de 200 bin gibi bir sıralama elde ettim.sağlık problemlerinden dolayı pek çalısamadım.ama bu sene gayet iyi ilerlediğimi düşünüyorum. Ortaokuldan beri bilkent istiyorum, tabi kalan zamanda o seviyeye çıkmam neredeyse imkansız. Bir sene daha mezuna kalmak istiyorum ama zaten dar gelirli bir aile olduğumuzdan bu ekonomik ortamda ailemin buna sicak bakacağını düşünmüyorum. Okula da 1 sene geç kaydoldum,babam sürekli yaşıtlarin 3. Sinifa gececek yapiyor sense hala yks çalışıyorsun diyor. Kafede,lokantada bulabileceğimi de sanmıyorum.;geriye sadexe ırgatlık kalıyor. Bu tarz bir iş beni yorar mı, yaz tatilinde yapacagim calişmslar verimli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irgatlık ne lan

• Altiorem kullanıcısına yanıt

Mevsimlik tarım işçisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godismee kullanıcısına yanıt

Yazın günde 3 4 saat çalışsan yeter bu yüzden işte çalışılır bişe olmaz. Bu zamanlarda günde 6 7 saat baksan sınava yakın da 9 10 yapsan 10k girersin rahat ama 1 sene boyunca aralıksız çalışacaksın tabi

• 1 sene aileni zorla yazın da çalışacağın saatleri kütüphane de geçir

• ırgatlık boşver kendi işini kur idris usta gibi painterlık yap milletin gatırını temizle çim biç powerwash makinesi al ev yıka

• Kardeşim şu 5 ayı iyi değerlendirmeye bak. %100 verimini ver şimdiden 2. mezunluğu düşünmen tembelliktir, seneye de kalırsın böyle düşünürsen. Bu sene gitmeye çalış bir yere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.