Şimdi Ara

Hem çalışıp hem spor yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatım boyunca hiç spor salonuna veya spora gitmedim. Hem çalışıp hem spora yazılmak yorucu olacak biliyorum.

Bu kadar yoğun tempodan sonra spora nasıl zaman ayırabilirim? Yada bana tavsiye verecek arkadaşlar var mı?

İş yerinden bir arkadaşa sordum. Ayda protein tozu ve ilaçlara 1200 TL veriyormuş. Ben elimden geldiğince doğal yollar ile yapmak istiyorum.

Hafif balık etli yapımdan kurtulmanın zamanı geldi. 6 ay süre içinde ne kadar fark eder?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hem Çalışıp Hem Spor Yapmak: Gerçekçi Bir Denge

Yoğun bir programla başa çıkarken çalışmak ve spor yapmak zorlu bir görev gibi görünebilir. Ancak her ikisini de dengelemek mümkündür ve hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınız için önemli faydalar sağlayabilir.

Çalışırken Spor Yapmak

Eğer işiniz izin veriyorsa, çalışma aralarında hızlı egzersizler yapmak stresinizi azaltabilir ve enerji seviyenizi yükseltebilir. Örneğin, masa başı işler için her saat başı ayağa kalkabilir ve kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz.

İşten Sonra Spora Gitmek

İşten sonra spora gitmek, stres atmanın ve günün yorgunluğunu atmanın harika bir yoludur. Çalışma saatleriniz yoğunsa, akşamları daha kısa ve yoğun egzersizler yapabilirsiniz. Veya hafta sonları daha uzun egzersizler için zaman ayırabilirsiniz.

Hem İşe Gidiş Hem Spor

İşinize bisikletle gidip gelmek veya toplu taşıma yerine yürümek, günlük rutininize ekstra egzersiz eklemenin uygun bir yoludur. Bu, hem işe gidip hem de spor yapmak için size zaman kazandıracaktır.

Ağır İşte Çalışıp Spor Yapmak

Fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyorsanız, spora gitmek için kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. Ancak düzenli egzersizler, kaslarınızı güçlendirmeye, dayanıklılığınızı artırmaya ve yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Hem Spor Yapıp Hem Ders Çalışmak

Öğrenciyseniz, ders çalışmak ve spor yapmak arasında denge kurmak zor olabilir. Ancak bir program oluşturmak ve önceliklerinizi belirlemek önemlidir. Örneğin, sabah erken kalkıp spor yapabilir veya akşamları ders çalışırken aralar verebilirsiniz.

Hem çalışıp hem spor yapmak, sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı sürdürmek için mümkündür. Doğru planlama, önceliklendirme ve özveriyle, her ikisini de etkili bir şekilde yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne ilacı alıyormuş o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syntaxerroroccurred S kullanıcısına yanıt
    Valla ben anlamadığım için bilmiyorum ama, çantası vardı içinde iğneler toz içecekler gırla dolu .......

Ben asla öyle bir şey yapmam. 2 3 kas yapacağım diye erkekliğimden veya başka bir şeyden vazgeçmem.
  • Hic gerek yok o kadara.

Siradan insanlar olarak fit olsak yeter. Karin kasi çıkarma olayi yaş zaten

• gunluk kalori ihtiyacini hesapla. aldigin kaloriyi gunluk 200-300 kadar azalt karbonhidrattan. bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha dün yazıldım spora. işten çıkıp eve gitmem 7 - 7:30 u buluyor. 9a doğru da spora gidiyorum. bakalm ne kadar gidebilicem. denemeden kimse bilemez
  • Haftada kaç gün ve saat işte çalışıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    6 gün 8 saat ama, yol ile 10 saate çıkıyor. :/
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    Dostum işsiz kaldığım zaman çok oldu. İnan bana çalışırken daha çok gidesi geliyor insanın.
  • Merhaba değerli arkadaşım,

Aylık olarak protein tozuna 1200TL verilmez. Bu miktar yüksek antremanlı, yarışmaya katılacak olan profesyonel sporcular içindir. -ki onlar bile bu kadar vermezler.-

Gelelim diğer sorularına, iş yoğunluğu gidip, gitmemek senin elindedir. Hafta 3 saat spora ayıracak vaktinin olmadığını düşünüyorsan çok vazgeçmeni öneriyorum.
    Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri yapacağın -kendine göre de ayarlayabilirsin.- 1 veya 1,5 saatlik antreman 6 aylık bir süreç içerisinde senin şimdi ki hacminin 2,5 katı 3 katına çıkaracaktır.

Bu tarafımdan test edilmiş, onaylanmış bir olgudur. Ben diyeceğimi dedim, sıra sende :)

Sağlıcakla,
    Sporu sevin!
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Haftanın 3 günü 1 veya 2 saat olarak gitmek istiyorum. Yapım gereği çabuk yorulan bir insan değilim. Aksine yatarak yorulan bir insanım.

Şu bira göbeği ve fazlalıklardan kurtularak, yaz sonunda güzel vücut yapmak isterdim. İzinli olduğum günlerde büyük ihtimal denize gideceğim.
  • Ne işi yaptığına bakar.

İlaca para vermeye gerek yok. zayıflasan yeter.

benim amacım o en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

gunluk kalori ihtiyacini hesapla. aldigin kaloriyi gunluk 200-300 kadar azalt karbonhidrattan. bu kadar.
    Aynen. Diyetisyen veya dahiliye alt dallarında hekimlerin izlediği yol da böyle. Ama onlar direk karbonhidrattan kesmek yerine hormon testi yapıyorlar ve vücudunun atması gereken ne ise ona göre diyet veriyorlar. Karbonhidrat, yağ, protein. Ne ise.

• Sabah 8 Akşam 18.00 arası çalışıyorum. Eve gitmek 1 saat sürüyor. Yemek felan filan derken saat 21:30 gibi spora gidip 23:15 gibi evde oluyorum. Haftada 4 kez gidiyorum ama gün içerisinde aşırı yorgunluk oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Merhaba değerli arkadaşım,

Aylık olarak protein tozuna 1200TL verilmez. Bu miktar yüksek antremanlı, yarışmaya katılacak olan profesyonel sporcular içindir. -ki onlar bile bu kadar vermezler.-

Gelelim diğer sorularına, iş yoğunluğu gidip, gitmemek senin elindedir. Hafta 3 saat spora ayıracak vaktinin olmadığını düşünüyorsan çok vazgeçmeni öneriyorum.
    Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri yapacağın -kendine göre de ayarlayabilirsin.- 1 veya 1,5 saatlik antreman 6 aylık bir süreç içerisinde senin şimdi ki hacminin 2,5 katı 3 katına çıkaracaktır.

Bu tarafımdan test edilmiş, onaylanmış bir olgudur. Ben diyeceğimi dedim, sıra sende :)

Sağlıcakla,
    Sporu sevin!
    valla bende dün spora yazıldım. haftada bir gün halısaha maçlarımız oluyor. dün gittim bugünde gidicem spora :D güzel para harcadım salona kıyafetlere. karşılğını vermem lazım ki ben 27 yaşındayım göbeğim var. bu göbeği eritmek için girdim bir çabaya. eğer bu önümüzdeki 3 ay bu göbeği eritemezsem bu göbekle yaşacağım.

göbek

• Ayda 80₺ salon parası

150₺ de et paran tutar en fazla

Zaten hayatında hiç spor yapmamışsın hocam ilk 6 ay haraketlerin formunu anca düzeltirsin.

• Ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum akşam vardiyası olduğunda da 11.30 / 8.30 çalışıyorum. Saat kaç olursa olsun işten eve girdikten hemen sonra kıyafetlerimi giyer spor salonuna giderim
    Gitmedigimde bisikletimi alır iki saat turlarım. Hatta üstüne bir futbol maçı dahi kaldırabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık 2300gr protein tozu alsan. 220-300 TL. İşle birlikte spor yapacağın için fazla dinlenme vaktin olmayacak. Bu nedenle Balık yağı, C vitamini alabilirsin güç ve dayanıklılık verir. Bunların dışındaki şeyleri kullanmanı tavsiye etmem. İlaç dediği neymiş arkadaşının steroid mi ? Asla girme o işlere.

Amacın acayip kaslı olmak ise,hormon vs riskli işlere girmen gerekir, günde 8-9 saat uyuman gerekir, bütün işin gücün vucüt geliştirme bu olması gerekir ki bu bence zamanında olsa paranda gereksiz ve sağlıksızdır ayrıca çalışan insanın yapabileceği bir şey değildir,aslında tek amaç diğer insanlara hava atıp ego tatmin etmektir... Zaten hem çalışıp hem acayip kaslı olayım, hemde doğal besleneyim diye bir şey yok diyebilirim.

Bunun yerine fit ve sağlıklı bir insan olabilirsin.

6 ayda pes etmeden yarısında bırakmadan yarım yamalakta çalışsan çok fark eder. Tabi yeme alışkanlıklarınıda değiştirmelisin. Kalitesiz karbonhidratlar (şeker, ekmek,beyaz prinç, makarna, patatas kızartması, pasta, tatlı, çikolata (bitter çikolata yenilebilir abartmadan) vs bunları hayatından çıkarmaya veya arada yemeye çalış, spor yapmasanda yapsanda zaten herkesin bunlara dikkat etmesi gerekir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 12 Nisan 2018; 14:52:27 >

• Sabah 6 da kalkıyorum akşam 7.30 da evde oluyorum.

Cok yakınımda spor salonu var 2 tane ama acayip eriniyorum birde spor salonuna gidince mecbur o aksam başka bir yere çıkamıyorsun. Bir yere çıkmayıncada ot gibi bir gün yaşamışım gibi hissediyorum.

Gittiginiz salonlarin fiyatlarinida yazin beyler. Piyasayi bilelim.

Çevremden iki yeri soyleyeyim

3 aylik 300 lira (Şahıs yeri)

Diğeri (Kurumsal)

Yıllık 900 küsur

• Spor salonundaki adam sende potansiyel var dedi. Yani kilo olmadığı zamanlarda insanlar spora mı başladın diye sorardı.

Küçükken çok yüzdüm belki ondandır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.