Merhaba sevgili Donanımhaber forum ailesi. Bu başlığı bir dipten zirveye yükseliş olarak değerlendirebilirsiniz. Sınava 167 gün civarı bir süre var ve ben sıfır sayılacak bir düzeydeyim. Mezunum hatta ikinci mezun senem. Ama bu kafanızda çalışan bir kişi yaratmasın çünkü yaklaşık 3 yıldır ağır bir depresyon, çöküş ve sorunlarla uğraşıyorum. Maalesef kendimi derslere verecek bir mentalitede değildim. Peki ya şimdi daha mı iyisin diye soracaksanız evet daha iyim çünkü bu sabah gerçekten uyandığımda yüzüme vuran güneşi perdeyle kapatmadım. Aksine o güneşin her gün bana yeni başlangıçlar yapmama fırsat tanıdığını anladım. Bu fırsatı da başlıkta gördüğünüz gibi bir şeye çevirmeye karar verdim. Burası tamamen her gün not tutmaya çalışacağım böylece kendi gelişimimi, benim ve başkalarının görmesini sağlayacağım. Belki ben de sabah kapatmaya çalışılan o güneş gibi birilerine hala fırsatların, ışığın ,umudun olduğunu gösteririm. . . Şimdi tyt de en son yaptığım deneme de 46.75 yaptım çoğu paragraftan ve sosyalden geldi. ayt de say açısından 12.50 ea açısından 18.75 netim var. Bugün 1 ocak 2023 pazar günü. Önümüzde totalde 5.5 ay gibi bir süre var. Hedefim ea`dan ve say`dan 1k yapmak. Kulağa uç bir sayı gelebilir ama ben yıldızları hedef alıyorum olur da düşersem bulutlar üstünde olacağım. Yani ne kadar yüksek o kadar iyi diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden bunu okuyup, anlayan, cevap veren ve eşlik eden herkese... yarın görüşmek üzere . . günün şarkısı
https://www.youtube.com/watch?v=HeXnFx7aPOE&feature=youtu.be |
Günde 18 saat çalışarak ea da ve say da derece yapmak
-
-
-
Burası pek size göre bir yer değil gibi biz sizi tiktoka alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen knk
-
Tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
.
.
.
-
Detaydan bağımsız adamın çok rahatsız edici bir tipi var
PUAHAHAHHAAAAHAHHAAHAHHAAHHA
-
Hiçbir insan evladı düzenli 167 gün boyunca 18 saat çalışamaz az realist olun agalar
-
sen 2 hafta 18 saat çalış ben tıpı bırakırım o derece emin konusuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günde 18 saat Bağırttı.
Mesut hocama yetmez diyorum ve arttırıyorum, sen kronometre ile sadece çalıştığın saatleri ve ders aralarında verdiğin 15 20 dakikalık molaları dahil edip 18 saati 1 günlüğüne gör
Ben TIPI bırakıyorum
Kanka malum şahsın birebir kopyasısın.Yazdığın şeyler kurduğun cümleler bile onun cümleleri.Sana bir dostun olarak şunu söyleyeyim günde 18 saat çalışamazsın.Bu sadece beceremediğini gördükçe moralini bozar.Sana tavsiyem her gün düzenli olarak 8-10 saat arası tempoyu tutturursan ilerleyen süreçte iyi şeyler yapabilirsin.
-
Böyle başlık açmış, sene sonunda 100 binden iyi sıralama yapamaz gerizekalı...
-
adam tmden 30-50k arası yapmak istiyorum ve şuan da sıfırım deseydi okey derdik de
adam hem 18 saat çalışıcam diyo hem de ea ve saydan 1k yapmak istiyorum diyo
dünya hassas kalpler için bir cehennem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 2 Ocak 2023; 17:46:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronometreyi 3x hızda unutmuş olma hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son yıl derece başlıklarından geldiğimiz noktaya bak
ne diyelim kardeş iyi çalışmalar
-
sayısalı s. et ea aban
-
Kolay gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Günde 18 saat Bağırttı.
Mesut hocama yetmez diyorum ve arttırıyorum, sen kronometre ile sadece çalıştığın saatleri ve ders aralarında verdiğin 15 20 dakikalık molaları dahil edip 18 saati 1 günlüğüne gör Ben TIPI bırakıyorum |
sen 2 hafta 18 saat çalış ben tıpı bırakırım o derece emin konusuyorum.
|
Böyle başlık açmış, sene sonunda 100 binden iyi sıralama yapamaz gerizekalı... |
adam tmden 30-50k arası yapmak istiyorum ve şuan da sıfırım deseydi okey derdik de adam hem 18 saat çalışıcam diyo hem de ea ve saydan 1k yapmak istiyorum diyo dünya hassas kalpler için bir cehennem |
Benzer içerikler
- adana deneme sınavı yapan yerler
- işletme nerede okunur
- eyüp b. matematik pdf tyt
- denizli dershaneler
- bilkent yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X