Şimdi Ara

Salih Uçan hangi mevkide kullanılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Salih 10 numarada mı yoksa orta sahanın ortasında mı kullanılmalı, görüşleriniz nelerdir, bana göre orta sahanın ortasında kullanılmalı çünkü o mevkide oynayıp da yaratıcı olan, bileklerine hakim olan oyuncular kolay bulunmuyor, 1
    0 numara ise her türlü bulunur, salih bizim pirlomuz olmalı, aleximiz değil!

• Salih 10 mumara oyuncusudur 5 numara değil.Kesinlikle Cam bölgesinde kullanılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta saha.
  • Salih 10 numara mevkisinde oynayacak kadar ince düşünebilen bir adam değil ayriyeten boyu da var fiziği de güzel gayet tam orta saha adamı geriden oyunu yönlendirecek şekilde oynamalı aksi takdirde oynadığı her maç skora katkı yapması gerekir yapamassa da gelişim gösteremez.
  • aykut eskişehirde kullanmayı düşünüyormuş
  • Önümüzdeki sezon düzenli oynarsa ve biraz daha fizik olarak kuvvetlenirse bu takımın en önemli oyuncusu olabilir ve CM'de oynar CAM'de oynar doğru zamanda doğru yere pasını atıyor,dikine oynuyor ben pas kaçırdığını pek görmedim , boşta olan,koşu yapan herkesi hemen farkedip pasını atıyor vision'ı çok iyi he her pası yerini bulamıyabiliyor ama önemli olan görüyor ve deniyor diğer oyuncular gibi korkak davranıp bütün maçı yana geri geçirmiyo sorumluluk alıp fark yaratıyor. Oynadıkça pas yüzdeside yükselicek. Düzenli oynaması lazım olay bu oynadıkça , tecrübe kazandıkça gelişicek. Avrupada diğer oyunculara göre sıyrılan,parlayan gençleri sezon boyunca düzenli oynatıyorlar 1 sene sonrada 11'e terfi ediyorlar. Oyuncu kazanmak ve yıldız yaratmak istiyorsan güven verip düzenli oynatıcaksın
  • Bence solbek olarak denenmeli
  • gg'ün yedeği olarak oynayatacak aykut kocaman yada stoperde
  • Salih bence çift yönlü orta saha oyuncusudur. Tabi bu allah vergisi yetenekleri ile ofansif yönü daha güçlü olsada, 10 numara forvet arkasında tam anlamıyla oynayacak bir oyuncu değildir. Günümüz kıstaslarında olduğu gibi örneğini Pirlo, Gerrard, Selçuk İnan tarzında merkez orta sahada çok daha faydalı olacak bir oyuncudur. Tabi bu benim şahsi fikrim.
  • orta saha
  • Defansif olarak kendini geliştirirse kesinlikle tam bir ortasaha oyuncusu ama şu an 10 numara.
  • Biraz fizik kasarsa çok iyi 8 numara olur.Alıyor veriyor ince düşünüyor topta kazanıyor.Mehmet Demirkolun dediği gibi "Salihin potansiyelinin sınırı yok"

• Çift yönlü orta saha bence. Keza Aykut hoca Salih'e savunma yönünü geliştirecek antrenmanlar yaptırıyordu son dönemlerde. Böyle bir uygulama yapıyorsa Aykut hoca 10 numara bölgesinde değil emre'nin yanında görev vermeyi düşünüyordur.
  • Lampard stilinde oynamalı. Box-to-Box
  • Rıdvanı dinlemediniz mi hiç salih ofansta ne kadar iyiyse defansta o kadar kötü salih 10 numara oyuncusu rıdvana göre tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Rıdvanı dinlemediniz mi hiç salih ofansta ne kadar iyiyse defansta o kadar kötü salih 10 numara oyuncusu rıdvana göre tabi

Rıdvan Salihe bok atmak için fırsat kolluyor.Adamın Salihi övdüğünu görmedim hiç.Hep eleştiriyor.Maksimumu Baroni olur diyor.Neden böyle ön yargılı onu da anlamadım?Gerçekten garezi var Salihe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

Rıdvanı dinlemediniz mi hiç salih ofansta ne kadar iyiyse defansta o kadar kötü salih 10 numara oyuncusu rıdvana göre tabi

Rıdvan Salihe bok atmak için fırsat kolluyor.Adamın Salihi övdüğünu görmedim hiç.Hep eleştiriyor.Maksimumu Baroni olur diyor.Neden böyle ön yargılı onu da anlamadım?Gerçekten garezi var Salihe.

Karabük maçındada baya sallamıştı salihe
  • Salih ile baroni arasında dağlar kadar fark var.
  • bu baroni de ne buluyorlar anlamadım gitti uzaktan golleri olmasa hiç tutulacak tarafı yok ne bir topa hamle yapıyor ne sorumluluk alıyor salihle baroni karşılaştırılmaz bence salih her topa hamle yapıyor maç içinde gerektiğinde sorumluluk alıyor belhandayı alabilseydik baroni takımda kalamazdı zaten
  • salih'in sürekli ilk 11'de oynaması lazım..

ama ben avrupa'da oynamasını isterdim.. aykut kocamanla salih gelişme gösteremez..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.