Şimdi Ara

Salih Uçan Hastanelik Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genç futbolcu kötü oynayınca çok sinirlendi, psikolojik olarak gerginleşti, vücudunu şişirdi. Soyunma odasında fenalaştı. Doktor hemen müdahale etti. Serum ve ilaç takviyesi yapıldı.

F.Bahçe’de gündem kaptırdığı toplarla Konya Torku’dan yenilen gollerin mimarı olarak gösterilen Salih Uçan... Sarı-Lacivertli taraftarlar, sosyal medyada “Salih’i yedirmeyiz” duruşu sergiledi. Yazı U20 ve U19 kamplarında geçiren genç futbolcu ise Konya yenilgisi sonrası kahroldu. Salih’in stresten alerjiye bağlı vücudu şişti.

İYİLEŞTİ DURUMU ŞU AN İYİ
    Kötü oynayınca stres yapan Salih, kendisine sinirlendi. Psikolojik olarak gerginleşince de vücudunu şişirdi. Soyunma odasında fenalaştı. Doktor hemen müdahale etti. Serum ve ilaç takviyesi yapıldı. Tedavisi dün de Samandıra Tesisleri’nde devam etti. Doktorların müdahalesi sonrası Salih, düzeldi, durumu iyi. Stresten vücudun şişmesine tıpta “Anjio ödem” deniyor. Nöbet sırasında boğaz, dil, göz kapağı, eller, ayaklar, bacaklar ve bağırsaklarda soluk ve hamur gibi şişkinlikler oluşuyor. Kortizon ve antihisaminik ilaçlarla tedavi ediliyor. Anaflakside boğaz şişip solunum durduğu için alerji nöbeti zaman zaman ölümcül olabilir.

YEDİĞİNE İÇTİĞİNE DİKKAT ET
    Oynadığı futbola kızıp, kendine zarar verme noktasına gelen Salih Uçan, doktorların müdahalesi ile strese bağlı alerji atağını ucuz atlattı. Korkulacak bir durumu yok. Doktorlar, Salih’e stresi mümkün olduğu kadar azaltması uyarısında bulundu. Salih’in yaşam tarzı, yedikleri içtikleri de alerji atağını tetikliyor. Genç futbolcunun alejiye etkin maddelerden kaçınması gerekiyor.

Kaynak:http://www.aksam.com.tr/spor/fenerbahce/stresten-sisti-serumla-kurtuldu/haber-236642

• Vücudunu şişirdi ne olm kurbağa mı bu
  • Stresten alerjik reaksiyon olabiliyor tabii haber dogru mu yalan mi bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde baroni şişse de inemese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

birde baroni şişse de inemese

Adam da stres diye birsey yok ki, terlemiyor bile hadi psikolojik kismini gectim fiziksel stres de yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

töbe töbe ya
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Vücudunu şişirdi ne olm kurbağa mı bu

• quote:

iyi güldüm gece gece
  • quote:

Sende Emre'den soğumuş gibisin renktaş
  • Ben maç esnasında alerji oldu her yarı kabardı ve kaşınmaya başladı performansı bundan düşüktü maç bitimi direk hastaneye gitti diye duymuştum.Burada yazılan saçma geldi sinirlenince alerji mi olur insan
  • quote:

• quote:

• Fatih Terimi sevmem ama salih onun elinde olsaydı şu an avrupa kulüplerinin listesindeydi salih bizde heba oldu resmen katılmayan katılmayabilir ama gerçek bu.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Fatih Terimi sevmem ama salih onun elinde olsaydı şu an avrupa kulüplerinin listesindeydi salih bizde heba oldu resmen katılmayan katılmayabilir ama gerçek bu.

Emre Çolak yıldız oldu haberimiz mi yok ? Fatih Terim ile ne alakası var hocam , biraz futbolcu da istek olacak hırs olacak Nihat , Tuncay gibi futbolcuları Fatih Terimmi yetiştirdi ?

Bırakın şu galatasaray sempatizani olmayı .

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Fatih Terimi sevmem ama salih onun elinde olsaydı şu an avrupa kulüplerinin listesindeydi salih bizde heba oldu resmen katılmayan katılmayabilir ama gerçek bu.

Be bu dediğine katılmıyorum. Aykut hoca Salih e çok şans verdi , Uefa maçlarında lig maçlarında falanda öyle bi teklif falan gelmedi.
  • ben gs'yide fatih terimide bitim kadar sevmem sadece şahsi fikrimi söyledim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.