Şimdi Ara

Salih Uçan İlk 11 Oynasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye'de çok fazla yetenek harcandı henüz oynaması için erken denile denile. Böyle diyerek oyuncuları yaşlandırıyoruz bana kalırsa. Salih Uçan her maç ilk 11 başlasın, ben bütün takımlardan fark yemeye razıyım. Acaba benim gibi düşünen başkaları var mı?

Bu da konu şenlensin diye videomuz :

• SALİH-MEİRELES-TOPAL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

SALİH-MEİRELES-TOPAL.

aynen öyle hocam
  • Saihin fiziği kötü falan diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum recep için dersiniz anlarımda salihin fiziğide yeteneğide gayet yerinde ilk 11de oynamalıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Lampard görüyorum sanki. (Abartı olabilir ama gercekten müdahaleleri ve oyun oynayış tarzı Lampard a benziyor.)
  • Yakınca mecbur kalarak oynatacak zaten Aykut Kocaman gibi. Lig başlasın bu orta saha hala böyle oynamaya devam ederse en fazla 5 hafta sonra 11'de. Meireles-Emre(alper)-Salih görürüz yakında
  • Sol kanatmış, sağ kanatmış, kanat organizasyonuymuş, orta-kafa-golmüş, hepsi yalan, hepsi hikaye. Şöyle oynayalım ister Milan gelsin, ister Arsenal

Salih Uçan İlk 11 Oynasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volkan-Gökhan-Alves-Egemen-Hasan-Topal-Meireles-Salih-Sow-Emenike-Kuyt
  • Topalsız daha iyi oynayabiliriz.
    Meireles alper ve salih diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

Topalsız daha iyi oynayabiliriz.
    Meireles alper ve salih diyorum.

O ortasahayla takım 3 yer. Salih - Meireles - Topal ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Volkan-Gökhan-Alves-Egemen-Hasan-Topal-Meireles-Salih-Sow-Emenike-Kuyt

Kendi takimimizi favori olarak goruyordum ancak bu yil ki iddianizi da yeni yeni fark ediyorum.

Takimi fark etmez, şu cocuk basarili olsun da baska bir sey istemiyorum. Frei'da ayni sekilde.

Galatasaray'da top kosturmasini da cok isterim ama hocamizin cok nadir gorev verebilecegini dusunuyorum. Emre Çolak biraz var biz de, umarim onun da yolu iyi olur.

Gelecek var da, goz yok bizimkiler de.

• Son iki maçtaki Topal her zaman orta sahaya ilk yazılacak isim olur,tabiki bu performansını devam ettirdiği sürece.
  • Yalnız hemen hemen her FBli forumdaşımız Emre yi sildi ilk 11 de son haftalarda.

Çok takip edemedim son maçlarını, eski performansı hiç mi yok gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Yalnız hemen hemen her FBli forumdaşımız Emre yi sildi ilk 11 de son haftalarda.

Çok takip edemedim son maçlarını, eski performansı hiç mi yok gerçekten?

Son maçta oynamadı , ilk Salzburg maçında aşırı kötüydü.Kaç top kaybı yaptı sayısını dahi bilmiyorum.İzlediğim en kötü Emreydi belki de.Henüz kendini toparlayamamış yada o maça özgü bir performanstı onu ilerleyen maçlarda göreceğiz.Umarım en kısa sürede eski formuna kavuşur ve sık sık sakatlanmaz.Fenerbahçe'nin Emre gibi bir orta sahaya ihtiyacı var.
  • Performansı düştü sanırım . Yani ben böyle düşünüyorum
  • Bence Topal kesinlikle oynamali cunku cok defans boslugu veriyoruz oynamadigi zaman. Son haftalarda formu bayagi artti.
    Salih-Meireles ikiliside onlerine oynamali. Alper ile Salih, Baroni ile Meireles degismeli. Meireles son zamanlarda formdan dustu, sakatlillar felan ama cok kaliteli oyuncudur aslinda.
    Salih ise kesinlikle oynamali dedigim gibi. Salihten bir Zidane cikar onu kesilmezse, kendini bozmaz zaten.

• Ya şu Salihi oynatın ilk 11 vallahi ben Gs li olmama rağmen her Fb ilk 11 inde onu görmeyince üzülüyorum Arda,Selçuk inan falan hikaye bu adam gibi yetenekli değiller

• quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Bir Lampard görüyorum sanki. (Abartı olabilir ama gercekten müdahaleleri ve oyun oynayış tarzı Lampard a benziyor.)

Alakası yok hocam, Ozil'e benziyor belki tarz olarak ama Lampard gerektiginde onlibero gibi oynayan bir oyuncuydu. Salih tek yonlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Kompany

quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Bir Lampard görüyorum sanki. (Abartı olabilir ama gercekten müdahaleleri ve oyun oynayış tarzı Lampard a benziyor.)

Alakası yok hocam, Ozil'e benziyor belki tarz olarak ama Lampard gerektiginde onlibero gibi oynayan bir oyuncuydu. Salih tek yonlu.

Topal tek yönlü futbolcu . Salih öyle degil. Bizim takımın kanserinin topal oldugunu düşünüyorum. Bazı maçlarda oynatılmalı sadece. Bu konuda gs yi örnek almalıyız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.