Şimdi Ara

Salih Uçan İlk 11 Oynasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

arkadaşlar şimdiye kadar Emre ve Salih hiç birarada oynadı mı ?

Salih-Meireles-Emre Antalyaspor maçı deplasmandaydı ama Emre 30-35. dakikalarda sakatlandı. Salih uzaktan gol atmıştı.

meireles yerine emre oynar ama emre ikinci yarı sakatlığı sebebiyle çıkar diye düşünüyorum yerine alper girer, yine salih-emre izleyemeyiz heralde

asıl oyun kötü giderse oyuna girecek hücum oyuncusu caner ben ona üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Kompany

quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Bir Lampard görüyorum sanki. (Abartı olabilir ama gercekten müdahaleleri ve oyun oynayış tarzı Lampard a benziyor.)

Alakası yok hocam, Ozil'e benziyor belki tarz olarak ama Lampard gerektiginde onlibero gibi oynayan bir oyuncuydu. Salih tek yonlu.

Topal tek yönlü futbolcu . Salih öyle degil. Bizim takımın kanserinin topal oldugunu düşünüyorum. Bazı maçlarda oynatılmalı sadece. Bu konuda gs yi örnek almalıyız.

Gecen sene resmi maclarda topalin oynadigi hicbir musabakada yenilmemisiz. Bu takimda topal olmadan ortasaha olmaz. Cok iyi bir top kesici

Yalan.

http://www.mackolik.com/Mac/998053/Galatasaray-Fenerbahce

• Salih oynar,hiç de sırıtmaz yani..

Oynamalı!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Salih mer maç 11de başlayacak düzeyde değil. Yeteneği var ama bir Emenike'nin bacağına bakın bir Salih'e bakın dediğimi anlarsınız. 1.82 Boya 65 kilo da az mesela bence. ama 65 maçın 45inde bir şekilde oynayacak düzeyde.

Messi amatörde oynuyamaz o zaman yada iniesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Salih mer maç 11de başlayacak düzeyde değil. Yeteneği var ama bir Emenike'nin bacağına bakın bir Salih'e bakın dediğimi anlarsınız. 1.82 Boya 65 kilo da az mesela bence. ama 65 maçın 45inde bir şekilde oynayacak düzeyde.

Messiye bir dikkatlice bak biri omuz koyup indirebiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her maç 90 dk olmasa bile mutlak sıkça oynatılmalıdır. fizik gücü maç oynamadan da gelişebilir fakat futbol zekası maç oynadıkça daha fazla gelişme gösterir.

f.bahçe nin tüm takım olarak futbol zekasında çok ciddi sıkıntı var. bir bütün olarak ileri geri saga sola tek bir vücut muş gibi hareket edebilme sıkıntısı var. bunu geliştirebilecek daha çok genç oyuncuyu takıma monte etmesi lazım acilen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Messiye bir dikkatlice bak biri omuz koyup indirebiliyor mu

messi yi geçtim salih'in fiziğini orta saha bir oyuncuyla karşılaştıralım xavi,iniesta,febregas vb. bunlar dünyada en iyi orta sahası sence fizikleri çokmu iyi?
     Salih Uçan İlk 11 Oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: NUDERA

Ya şu Salihi oynatın ilk 11 vallahi ben Gs li olmama rağmen her Fb ilk 11 inde onu görmeyince üzülüyorum Arda,Selçuk inan falan hikaye bu adam gibi yetenekli değiller

abartmayın ya, ne kadar hasretmişiz genç oyuncuya. salihin en önemli artısı daha bu yaşta, tecrübeli ve akıllı futbolcular gibi oynuyo olması. yoksa saf yetenek olarak baroniden, emreden, meirelesten falan daha iyi değildir diye düşünüyorum.
  • fener kadrosunu genç tutup uzun yıllar bırakmasa çok sağlam olur.
    Özellikle
    mert hasan ali caner alper salih emenike
    hem genç hem kaliteli oyuncular en az 3-4 sene daha beraber oynasalar istikrar ve başarı çok rahat gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: NUDERA

Ya şu Salihi oynatın ilk 11 vallahi ben Gs li olmama rağmen her Fb ilk 11 inde onu görmeyince üzülüyorum Arda,Selçuk inan falan hikaye bu adam gibi yetenekli değiller

abartmayın ya, ne kadar hasretmişiz genç oyuncuya. salihin en önemli artısı daha bu yaşta, tecrübeli ve akıllı futbolcular gibi oynuyo olması. yoksa saf yetenek olarak baroniden, emreden, meirelesten falan daha iyi değildir diye düşünüyorum.

Bir golü vardı bu sene attığı top ayagina gelir gelmez aşırtma attı o golü hatirliyor musun ? İşte o gol ile yetenek,oyun zekasini belli etti gerçekten inanılmaz zekilikle atılmış bir gol orada o vuruşu yapmak ne Ardanın ne Selcugun Ne Buragın aklının ucundan geçerdi

• Birincisi, Topal'ı öyle kolay kolay kesemez kimse. İsterse Karabükspor'a karşı oyna, o adamın yeri garanti. Emre'yi de kesemezsiniz, kaptanlık faktörü de var bunda. Emre bambaşka biri.
    Salih as olmayacak bu sene de, kaldı ki olsa bile ikinci devreyi bulur çünkü hoca Salih'i dinlendirmek isteyecektir bir süre.

• Salih bu orta saha kalabalığında bu sene ilk 11 oyuncusu olamaz. Umarım kiralanır ve devamlı oynayabileceği bir kulüpte kendini geliştirir. Arda Turan da takımdan gönderilmiş, kiralık oynadığı sürede kendini geliştirmişti. 12 milyon euro kazandırıp şimdi ispanya'da oynuyor. Salih FB'de kulübede oturup geleceğini bitirir maalesef.
  • quote:

Bunu dediğimizde kızıyorsunuz ediyorsunuz biz genç düşmanıyız gibi. Buyrun işte sonuç bu oluyor. Kişilere gerektiğinden fazla ilgi, sevgi göstermek o kişiye fayda değil zarar getirir. Salih'in fizik olarak yetersiz olduğu, hatta mental olarak da desteğe ihtiyacı olduğu kabak gibi ortada. Bunları alacak ki, ayağındaki cevherle birleşecek. Ama bilinçsizce Salih ortaya sürülürse, ilk hatasında hem medya hem taraftar tarafından linç edilir. Her şeyi ayarsız yapıyoruz, dozunu bilmiyoruz
  • quote:

quote:

Bunu dediğimizde kızıyorsunuz ediyorsunuz biz genç düşmanıyız gibi. Buyrun işte sonuç bu oluyor. Kişilere gerektiğinden fazla ilgi, sevgi göstermek o kişiye fayda değil zarar getirir. Salih'in fizik olarak yetersiz olduğu, hatta mental olarak da desteğe ihtiyacı olduğu kabak gibi ortada. Bunları alacak ki, ayağındaki cevherle birleşecek. Ama bilinçsizce Salih ortaya sürülürse, ilk hatasında hem medya hem taraftar tarafından linç edilir. Her şeyi ayarsız yapıyoruz, dozunu bilmiyoruz

fenerbahçe geçen sezon türkiye futol liglerinin en fazla maç oynama rekorunu kırdı.Ardındansa takım 29 gün tatil yaparken salih sadece 5 gün tatil yaptı.Milli takım kamplarından döndükten sonra ise 5 gün daha tatil yaptı.

Bir oyuncuya bu kadar yüklenirsen hem mental hemde fiziksel açıdan tabi yetersiz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

quote:

fenerbahçe geçen sezon türkiye futol liglerinin en fazla maç oynama rekorunu kırdı.Ardındansa takım 29 gün tatil yaparken salih sadece 5 gün tatil yaptı.Milli takım kamplarından döndükten sonra ise 5 gün daha tatil yaptı.

Bir oyuncuya bu kadar yüklenirsen hem mental hemde fiziksel açıdan tabi yetersiz olur.

Ben de yüklenmesin diyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Sol kanatmış, sağ kanatmış, kanat organizasyonuymuş, orta-kafa-golmüş, hepsi yalan, hepsi hikaye. Şöyle oynayalım ister Milan gelsin, ister Arsenal

• bence de en ideal ve güzel kadro bu
    bazı kadrolarda kuyt yoktu gördüm yaw arkadaşlar şakamısınız adam 1245345349432984 km koşuyor ileri geri dinamo gibi

http://youtu.be/vf6Kr8vrIqY
  • quote:

quote:

haklısın diyelimde baroni nin hiç birşey yapmayarak yenilmemize sebep olduğu onlarca maç var.salih gibi hunharca eleştirildiğini hiç görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sercen5043

bence de en ideal ve güzel kadro bu
    bazı kadrolarda kuyt yoktu gördüm yaw arkadaşlar şakamısınız adam 1245345349432984 km koşuyor ileri geri dinamo gibi

http://youtu.be/vf6Kr8vrIqY
    Ersun Yanal dün Salihi kadroya almayınca takım bayaa düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.